Meme büyütme ameliyat günlüğüm

canım yaa bi hesapladım bugün 5. haftaya gelmişim. foto ekledim 4-5. hafta karşılaştırma :) söylemesen unuturdum iyi ki hatırlattın çünkü fotoğraflarımı tam gününde çekiyorum, ne 1 gün erken, ne 1 gün geç..
Minnos26 beni de izlemeye alır mısın bende 5 aralıkta oluyorum senin fotoların aşama aşama varsa görmek isterim izin verirsen

Minnos26 beni de izlemeye alır mısın bende 5 aralıkta oluyorum senin fotoların aşama aşama varsa görmek isterim izin verirsen
En azindan ozel mesajla bana mevcut halinizin fotografini atabilirseniz, sizi izlemeye alirim.
Kusura bakmayin bunu kendi guvenligimiz icin yapmak zorundayiz.
Fotograflari haftalik cekip atiyorum ben.. albumumde var..

En azindan ozel mesajla bana mevcut halinizin fotografini atabilirseniz, sizi izlemeye alirim.
Kusura bakmayin bunu kendi guvenligimiz icin yapmak zorundayiz.
Fotograflari haftalik cekip atiyorum ben.. albumumde var..
Minnos26 msj attım heralde becerdim gibi bi bakar mısın gelmiş mi

canım yaa bi hesapladım bugün 5. haftaya gelmişim. foto ekledim 4-5. hafta karşılaştırma :) söylemesen unuturdum iyi ki hatırlattın çünkü fotoğraflarımı tam gününde çekiyorum, ne 1 gün erken, ne 1 gün geç..
nerede foto ben göremedim merak ettim son hali nasıl oldu acaba

Kızlar peki bişey sorucam ameliyatınızdan sonra iz durumunuz ne oluyor birde göğüsleriniz nasıl ?
Izde skar olusumu gerceklesmezse zamanla kaybolup gidiyor. Tabi bu kisinin cildiyle alakali bir durum. Kisiden kisiye degisir.
goguslerimiz guzel, biz sahsen cok memnunuz:KK76: onceki gogus dokunuza ve konulan cc ye gore degisiyor gorunum

Selam cnm oncelikle cok gecmis olsunnnn minnos26 minnos26 :KK49: benim ameliyatmn 8.gunu.hala yatakta kurbanlik koyun gibi yatmamla birlikte uyanip kalktigimda bir agri oluyo ve az bi sure bi yarim saat kadar baskisi oluyo.bunada sukur tabii :KK52: senin 1 ayi gecmis odemlerin ne durumda cnm.birde boyutu nekadar farkediyor ilk gunlerden bugune :110:

Selam cnm oncelikle cok gecmis olsunnnn minnos26 minnos26 :KK49: benim ameliyatmn 8.gunu.hala yatakta kurbanlik koyun gibi yatmamla birlikte uyanip kalktigimda bir agri oluyo ve az bi sure bi yarim saat kadar baskisi oluyo.bunada sukur tabii :KK52: senin 1 ayi gecmis odemlerin ne durumda cnm.birde boyutu nekadar farkediyor ilk gunlerden bugune :110:
Gokce1907 cok gecmiş olsun sana da. 8. Gün ve kalkamıorum dedin amelyatına 8 gün kalmış birine :) sanırım bünyeyle alakalı bu

Gokce1907 cok gecmiş olsun sana da. 8. Gün ve kalkamıorum dedin amelyatına 8 gün kalmış birine :) sanırım bünyeyle alakalı bu
Aaa cnm yokyok kesinlikle korkutucu bi durum yok inan ben kendimi ameliyat oncesi kotuye alıştirdm dedmki.nolcak ya en fazla 1 hafta aglarm dedmm ama inan hic oyle bi durum olmadi sadece ben korse sutyeni cikartip penyeyle yattim acele ettm hata yaptım cok canimi acitti en iysi ozellikle yatarken korse sutyeni 1 aya yakin takmakkkk onun disinda kesinlikle korkma heyecan yapma benm korktugm gbi degldi ve saglam agri kesicilerle agri sizi olmadan gunlerini geciriyosun :KK49:

Bilirim o baskilari berbattir. Ozellikle ilk 3 gun yataktan kaldirildigimda bir sure o sekilde sabit duruyordum.
Hala ust tarafimda sislik var. Sen foto ekledin mi hic..? Fotograflardan daha net anlayabilirsin sorduklarini eger bana bi foto gonderirsen seni izlemeye alirim.
Boyut olcu olarak ayni.. ama gorunum degisiyo tabi

Aaa cnm yokyok kesinlikle korkutucu bi durum yok inan ben kendimi ameliyat oncesi kotuye alıştirdm dedmki.nolcak ya en fazla 1 hafta aglarm dedmm ama inan hic oyle bi durum olmadi sadece ben korse sutyeni cikartip penyeyle yattim acele ettm hata yaptım cok canimi acitti en iysi ozellikle yatarken korse sutyeni 1 aya yakin takmakkkk onun disinda kesinlikle korkma heyecan yapma benm korktugm gbi degldi ve saglam agri kesicilerle agri sizi olmadan gunlerini geciriyosun :KK49:
İçime su serptin biraz sagol :) birşey daha sormak istiyorum sigara içen var mı benim 8 gün kaldı içmicektm 15 gün kala ama hala içiyorum ya :KK43:

İçime su serptin biraz sagol :) birşey daha sormak istiyorum sigara içen var mı benim 8 gün kaldı içmicektm 15 gün kala ama hala içiyorum ya :KK43:
Vallaa azcik tut kendini derim ben sonucta istedign sonuc hersye deger birde iyilesme surecinide etkiliyo diye biliyorm ya icmedigim için pekde okumadim aslnda o detaylari.ama internette bicok doktorun yazisi paylasimlari var ben googlede mor olmayan konu basligi birakmadigim icin :KK48:

minnos26 minnos26 günlüğünü baştan sona keyifle okudum. Öyle güzel öyle ayrıntıyla herşeyi anlatmışsın ki, resmen yaşadım. Tam bir ay sonra benm de ameliyatım var. Dr Haldun Kamburoğlu ile. Bu forumdaki paylaşımlar sayesinde karar verdim. Ve yine sayenizde neler yaşayacağımı da çok iyi biliyorum. Dr a doğru düzgün bişey sormadm bile :)) anladığım kadarıyla ilk 3gün çok zor, 10gün sonra hayatmza devam edebilicez, 1ay dikkat edicez, 3aydan sonra çok daha rahat olucaz.. Öyle içten yazmışsın ki, özellikle ameliyat çantana koyduklarnı yazman çok işime yaradı. Bazıları aklıma gelmemişti, pijamayı nasıl seçmem gerektiğini bilmiyodum! Hemen güven duyamamanı anlıyorum ve hak veriyorum. Ameliyattan sonra fotoğraflarmı paylaştığımda seninkileri de görmek isterim.. Lütfen yazmaya devam et. Seni takip ediyorum...

S se__da
Tesekkur ederim canim. Isine yaramasina sevindim. Forumu takip ediyorsan okumussundur. Fotograflarmizla ilgili zaman zaman sorun yasiyoruz. Mevcut halinin fotografini koyarsan, yine izlemeye alabilirim. Kac cc onerdi doktorun ?

S se__da
Tesekkur ederim canim. Isine yaramasina sevindim. Forumu takip ediyorsan okumussundur. Fotograflarmizla ilgili zaman zaman sorun yasiyoruz. Mevcut halinin fotografini koyarsan, yine izlemeye alabilirim. Kac cc onerdi doktorun ?​
Valla üşenmedim hemen fotoğraf çektim ve koydum. İlk defa fotoğraf koyduğum için de baya zorlandm ama yapabildim!! :) dr bana 300cc önerdi ama ameliyatta kesinleşir dedi. Yorumlarnı bekliyorum :)

X