Meme büyütme ameliyat günlüğüm(Prof.Dr Yakup Karabağlı)

Arkadaşlar Eskişehir Tıp fakültesinde Dr. Yakup karabağlıya yeniden göğüs yaptıracağım. Kanser nedeniyle 2 göğsümü de kaybettim. aranızda göğüs yaptıran varmı? benimle paylaşabilirmisiniz?
Ben yakup beye göğüs büyütme yaptırdım 1 ay önce . sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum canım.

Ben yakup beye göğüs büyütme yaptırdım 1 ay önce . sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum canım.
Merhaba bende salı günü Yakup beye karın germe ve meme büyütme ameliyatı olacağım. Çok korkuyorum vazgeçesim geliyor Bana 7 gün sonra işe dönebileceğimi söyledi fakat ben pek sanmıyorum 15 gün rapor yazacak ama hala endişeliyim Tecrübelerinden yararlanmak isterim

Merhaba bende salı günü Yakup beye karın germe ve meme büyütme ameliyatı olacağım. Çok korkuyorum vazgeçesim geliyor Bana 7 gün sonra işe dönebileceğimi söyledi fakat ben pek sanmıyorum 15 gün rapor yazacak ama hala endişeliyim Tecrübelerinden yararlanmak isterim
Hiç endişe etme ilk günler biraz zor oluyor bi 4,5 gün sıkıntılı sonra geçiyor yavaş yavaş. Bide 15 gün yazmış rapor iyi olursun o zamana kadar merak etme. Doktorun eli çok hafif zaten. Sormak istediğin merak ettiğin şeyler varsa yardımcı olurum canım.

Ameliyat olali uc hafta oldu. Normal süreci yaşıyorum sanırım. Ama şöyle bir sıkıntım var. Göğüs ucuma dokunamıyorum. Oğlumu emzirirken bu kadar canım yanmamıştı. Masaj yaparken ya da kazara dokunacak olsam offffff çok acıyor. Normal halinden daha dışarıda tabi ama bu kadar hassas olması normal mi?

Ameliyat olali uc hafta oldu. Normal süreci yaşıyorum sanırım. Ama şöyle bir sıkıntım var. Göğüs ucuma dokunamıyorum. Oğlumu emzirirken bu kadar canım yanmamıştı. Masaj yaparken ya da kazara dokunacak olsam offffff çok acıyor. Normal halinden daha dışarıda tabi ama bu kadar hassas olması normal mi?
Bence çok normal göğüs ucu kesisi ile mi olmuştu? Bepanthen sür istersen hassaslık için o acıma için iyi geliyor yazmıştı bi doktor ben onu kullanıyorm.

Hiç endişe etme ilk günler biraz zor oluyor bi 4,5 gün sıkıntılı sonra geçiyor yavaş yavaş. Bide 15 gün yazmış rapor iyi olursun o zamana kadar merak etme. Doktorun eli çok hafif zaten. Sormak istediğin merak ettiğin şeyler varsa yardımcı olurum canım.
Senin kesinde meme ucunda mı? Uyandığında çok ağrın oldu mu? Birde kollarını kullanırken çok kısıtladı mı seni hareketlerin falan?

Senin kesinde meme ucunda mı? Uyandığında çok ağrın oldu mu? Birde kollarını kullanırken çok kısıtladı mı seni hareketlerin falan?
Benim meme altı kesisiyle oldu. Evt baya ağrılıydı uyandığımda. Ilk 5 gün biraz zor oluyor da sonra yavaş yavaş geçiyor sıkıntılar. Kollar da aynı şekilde bi kaç gün biraz kısıtlıyor yormamak gerekiyor. Bir haftadan sonra baya rahatlanıyor ama.

Benim meme altı kesisiyle oldu. Evt baya ağrılıydı uyandığımda. Ilk 5 gün biraz zor oluyor da sonra yavaş yavaş geçiyor sıkıntılar. Kollar da aynı şekilde bi kaç gün biraz kısıtlıyor yormamak gerekiyor. Bir haftadan sonra baya rahatlanıyor ama.
Yakup beyin genellikle meme ucundan yaptığını duymuştum benimki de öyle olacak..yarın sabah 7.30 da orada olacağım çok korkuyorum..bu kadar araştırıp uğraştıktan sonra vazgeçmesem bari :KK43:

Yakup beyin genellikle meme ucundan yaptığını duymuştum benimki de öyle olacak..yarın sabah 7.30 da orada olacağım çok korkuyorum..bu kadar araştırıp uğraştıktan sonra vazgeçmesem bari :KK43:
Vazgeçme canım çok iyi olacak inşallah. Yine konuşuruz süreçte merak ettiklerin konusunda yardımcı olurum. Ama eli hafif yani merak etme. Benim hiç dokum yoktu o yüzden meme altı oldu. Senin biraz varsa daha kolay olur.

Ayy canım çok sevindim:) Hadi geçmiş olsun. Sağlıkla kullan inşallah. Nasılsın çok ağrın var mı
Çok sağol canım Allah razı olsun:) evet var ilk gün anestezi ve bol bol ağrı kesicilerin etkisiyle hiç ağrı hissetmedim.ama dün gecem çok ağrılı geçti. Öksürük geliyor o çok sıkıntı..ama göğüs ağrım daha az karnımında ağrı var

Çok sağol canım Allah razı olsun:) evet var ilk gün anestezi ve bol bol ağrı kesicilerin etkisiyle hiç ağrı hissetmedim.ama dün gecem çok ağrılı geçti. Öksürük geliyor o çok sıkıntı..ama göğüs ağrım daha az karnımında ağrı var
Zaman ve sabırla bunlarda geçecek inşallah.. Dayan :halay::halay:

Çok çok geçmiş olsun canım bi kaç gün biraz sıkıntılı oluyor boyle, evt öksürük B'nde de vardı bilmez miyim:KK43:

arkadaşlar merhaba ben 3 hafta önce yakup beye ameliyat oldum. meme ucundan kas altı 300cc yuvarlak konuldu. 160boyunda 55kiloyum biraz meme dokum vardı ve şimdi 85C sütyen kullanıyorum. yuvarlak silikon top gibi duracak hiç doğal durmaz diye çok korkuyordum. hiiiiç dediğim gibi olmadı. hem de 3 hafta olmasına rağmen. o kadar şişliğim ödemim de olmadı. ameliyatta diren takıldı parça alındı çünkü benden patolojiye gönderildi. çok doğal duruyor ki zamanla daha da yerine oturacak. ben damla istiyordum ama şimdi iyi ki damla olmamış diyorum. dekolte kısmı da dolgun duruyor. Ankarada başka bi doktorla görüşmüştüm o damlayı gösterdi, aynada baktım hem de bilgisayar uygulamasında 3 boyutlu gösterdi, sadece alt kısmı büyüttü o kadar. Yuvarlak kas altına konulunca damlanın daha dolgun hali gibi oluyor, hiç öyle direkt çıkıntılı tas gibi görüntüsü yok. ben internetten çok araştırmıştım, sizin de içiniz rahat olsun yakup bey çok çok çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan

X