MEME BÜYÜTENLER HEYECANDAN ÖLÜYORUM NEOLUR YARDIM!

Duru_ysm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
491
99
Ameliyat olmam icin doktor tamam ama cesaret edemiyorum. Gerçekten mi çok mu Zor?Ağrı kesiciler hic ise yaramıyor mu? Ameliyattan hemen çıkınca hicbir yerimi kipirdatamayacak miyim? Sopa yutmuş gibi kaç gün gezeceğim? Süreçten anlatın lutfen

şunu baştan belirtmeliyim ki ağrı durumu kişiden kişiye değişen birşey ama benim ilk bir haftam gerçekten zor geçmişti tamamen kendime gelmem de üç haftayı buldu belki zayıf bir insan olmamla alakalıdır bilmiyorum sonuç olarak ilk hafta size yardımcı olacak birinin mutlaka olması lazım

Yardımcılarım var çok şükür o günden sıkıntı yok. Ama burada yazılanları okudukça sanki tam bir hafta her yeri tutulmuş gibi acılar içinde geçecekmiş gibi canlanıyor gözümde

İlk 3 gün acıyı en yüksek seviyede hissedeceksin 3. Günden sonra rahatlıyorsun acı kalmıyor sadece hareket ettiğindeki ağrılar kalıcak ki bu da çok normal sonuçta kasların kesiliyor. Ben 5. Günümden sonra ağrı kesici kullanmamıştım mesela. Kendini biraz ağrılı bir sürece hazırlasan iyi olur ama bu ağrıda emin ol kişiden kişiye değişiyor. İlk bir haftadan sonrası rahat hatta ben 2. Haftamda kollarımı yukarı kaldırabildim 3. Haftada yan uyumaya bile başladım

ilk beş günden sonra o bıçak saplanıyormuş gibi ağrılar kayboluyo ama beni asıl zorlayan o göğsüme taş basmışlar gibi ağırlık oldu her heraketimde hissediyodum ve kollarımı kullanamamak da çok etkiledi saçımı bile toplayamıyordum demem o ki çok kolay bi ameliyat degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…