Meme bölgesi tüyler

fatmaturk21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2021
250
704
28
Merhabalaar, vücudumdaki tüyleri ağda ve jiletle alıyorum fakat bu meme üstündeki tüylerimi hic almadım. Çok bir şey yok tüy gibiler ama şu ara cok gözüme batıyor, agda yapıp ceksem mememi acıtır gibi geldi.
Bu meme ve göğüsteki tüyleri alan var mı? varsa nasıl alıyorsunuuuz
Tesekkürler simdidennn

Ben göğüs ucumdaki tüylere lazer yaptırmıştım ama pişman oldum çoğaldılar çünkü. Durumunuz varsa iğneli epilasyon yaptırın pek acımıyor o bölge. İnce tüyler olduğu içinde çabuk bitiyor. :)

Merhabalaar, vücudumdaki tüyleri ağda ve jiletle alıyorum fakat bu meme üstündeki tüylerimi hic almadım. Çok bir şey yok tüy gibiler ama şu ara cok gözüme batıyor, agda yapıp ceksem mememi acıtır gibi geldi.
Bu meme ve göğüsteki tüyleri alan var mı? varsa nasıl alıyorsunuuuz
Tesekkürler simdidennn
Ağda ile al, diğer bölgelerle karşılaştırınca acımıyor bile diyebilirim. Çünkü sayıca az ve daha çok tüy gibiler. Kuaför veya başka birine ağda yaptırıyorsan çok daha kolay. Kalıcı kurtulmak istiyorsan lazer veya iğneli epilasyon öneririm. Lazerle bendeki göğüs bölgesindekiler tamamen gitti. Hatta lazer epilasyonla vücudumun %902ında tamamen kurtuldum, kalanına (biraz genital bölgede var) kendim bir iki dakikalık ağda yapıyorum.

hepinize cok tesekkürler, su dönem meme bölgem biraz hassas diye sanırım ağda yaparsam acır gibi gelmişti ama herkes acımıyor demiş ben de deneyeyim :) lazere gidersem aklımda olsun ama ben daha hızlı anlık bir çözüm istemistim ağda yapayım. teşekkürler :KK39::KK39:

Ağda ile al, diğer bölgelerle karşılaştırınca acımıyor bile diyebilirim. Çünkü sayıca az ve daha çok tüy gibiler. Kuaför veya başka birine ağda yaptırıyorsan çok daha kolay. Kalıcı kurtulmak istiyorsan lazer veya iğneli epilasyon öneririm. Lazerle bendeki göğüs bölgesindekiler tamamen gitti. Hatta lazer epilasyonla vücudumun %902ında tamamen kurtuldum, kalanına (biraz genital bölgede var) kendim bir iki dakikalık ağda yapıyorum.
Hangi cihazla işlem gördünüz? 🌸

Hangi cihazla işlem gördünüz? 🌸
Beş yıl önce Ankara'da tüm vücut lazer epilasyon yaptırdım. İki ayda bir altı seans gittim. İki değişik makina kullandılar. ND yag lazer ile vajen ve anüs çevresi hariç tüm vücuduma, vajen ve anüs çevresine ise dalga boyu kıl özelliklerine göre ayarlanabilen buz lazer ICE teknolojili bir alet kullandılar. 6 seans bittikten sonra vajen ve anüs çevreme 2 seans daha buz lazer devam ettik. Bu bölgede %75-80 kadar gitti. Gerisini birkaç dakika ağda yaparak hallediyorum. Beş yılda teknoloji de gelişti ve daha iyi aletler var.

Meme ucundan bahsediyorsanız ben cımbız, eldiven, ağda, jilet yani her şeyle aldım daha önce. kökünden de alsanız meme ucu acımıyor öncelikle. Benim her birinde 3-4 tane ama siyah kalınlardı. Zamanla bir kökten 2 tane çıkmaya başlayınca lazere gittiğim bir gün oraya da yaptırdım 3 seansta bitti. Arttırmadı hiç, çıkmıyor şuan. Alex cihaza gittim ben

Meme ucundan bahsediyorsanız ben cımbız, eldiven, ağda, jilet yani her şeyle aldım daha önce. kökünden de alsanız meme ucu acımıyor öncelikle. Benim her birinde 3-4 tane ama siyah kalınlardı. Zamanla bir kökten 2 tane çıkmaya başlayınca lazere gittiğim bir gün oraya da yaptırdım 3 seansta bitti. Arttırmadı hiç, çıkmıyor şuan. Alex cihaza gittim ben
ucu degil de cevresinden bahsediyordum. cevresi icin bir sey yaptınız m ı acaba

X