İnsanlar tecrübe sabihi arkdslarimiz resim paylaşmıyor bizden başka yorum yapanda yok baksanıza ben merak edenler ollmak isteyenler içinde attım telaşa kapılmasınlae diyeAa görmemiştim pardon.2 yıl olmuş ve bu durumdaysa iyi yani.ben göğüslerinin daha çabuk silikleşeceğini ve silikleştiğinde izlerin çok belli olmayacağını düşünüyorum çünkü bayağı beyaz tenlisin.
Haklısın…karın germen böyle güzel olduysa Yani herşey olumlu giderse inşaallah göğsün de güzel olur merak etme korkma.hangi doktora olacaksın göğüs ameliyatını.onun sonuçlarına bakarsan da az çok tahmin edersin.burada ben ameliyat olduktan sonra meme küçültme konusunda çok yardımcı olanlar oldu çok kötüydüm moralim sıfırdı,Allah onlardan razı olsun.seni de görüp yazanlar olacaktır muhakkak ama onlar da aynı bizim yaptığımız yorumları yapar.İnsanlar tecrübe sabihi arkdslarimiz resim paylaşmıyor bizden başka yorum yapanda yok baksanıza ben merak edenler ollmak isteyenler içinde attım telaşa kapılmasınlae diye
İzmir murat tunaHaklısın…karın germen böyle güzel olduysa Yani herşey olumlu giderse inşaallah göğsün de güzel olur merak etme korkma.hangi doktora olacaksın göğüs ameliyatını.onun sonuçlarına bakarsan da az çok tahmin edersin.burada ben ameliyat olduktan sonra meme küçültme konusunda çok yardımcı olanlar oldu çok kötüydüm moralim sıfırdı,Allah onlardan razı olsun.seni de görüp yazanlar olacaktır muhakkak ama onlar da aynı bizim yaptığımız yorumları yapar.
Kaç cc takıldı size ?İzleri ilk etapta gördüğümde çok korkmuştum ve psikolojim bozulmuştu kendime gelememiştim.meğer ilk zamanlar pilili pilili olurmuş.şimdi 3 aylığım halâ kızarıklık var ama kafama takmuyorum onu.sadece göğsüm çok küçüldü ben onu çok takıyor ve üzülüyorum. Dikişler doktorun ve senin bünyene göre iyileşiyor 6-8 ayda silikleşen izler de var.2 seneyi bulan izler de var.yani yaptırırsan ilk gördüğünde korkma ben gördüğümde felaket birşeydi,yattığım yerden kalkamaz olmuştum.
Ben dikleştirme istemiştim sadece,çünkü göğsüm çok büyük değildi.doktor küçültme ameliyatı yaptı,protezli değilim ben.şu anda göğüslerim bayağı küçüldü.Kaç cc takıldı size ?
arkadaşınız hangi doktora estetik oldu? özelden isim alabilir miyim?Benim arkadaşım göğüs küçültme ameliyatı oldu,bana göğsünü gösterdiğinde 8 aylıktı şok oldum gördüğümde hiçç iz kalmamıştı.çok çok ince göğüs ucu çevresinde ve göğüs altında vardı.onlar da iyice dibine girmezsen gözükmüyorlardı bile ama benimki öyle değil onun göğsüne göre biraz daha belirgin çizgisi
O kadar haklısın ki başta insan şok oluyor korkunç bir görüntü ama zamanla geçiyor ben başta sadece protez oldum ama benim meme ucum aşağıda kaldı sarkıklık olmasa da meme ucu sıkıntı şimdi 3 gün önce onu yukarı aldı doktorum izler korkunç duruyor ama geçen yıl protez sonrası meme altımda öyleydi şu an o iz yok sayılır umarım bunlarda öyle olur inşallah hepimiz çabucak iyileşir istediğimiz görüntüye kavuşuruzİzleri ilk etapta gördüğümde çok korkmuştum ve psikolojim bozulmuştu kendime gelememiştim.meğer ilk zamanlar pilili pilili olurmuş.şimdi 3 aylığım halâ kızarıklık var ama kafama takmuyorum onu.sadece göğsüm çok küçüldü ben onu çok takıyor ve üzülüyorum. Dikişler doktorun ve senin bünyene göre iyileşiyor 6-8 ayda silikleşen izler de var.2 seneyi bulan izler de var.yani yaptırırsan ilk gördüğünde korkma ben gördüğümde felaket birşeydi,yattığım yerden kalkamaz olmuştum.
Hiç kötü durmuyor bu arada inşallah memende istediğin gibi çok güzel olur revizyon sonrası benim doktorum tek kuruş almadı lolipop iz oldu ama revizyon bu diyip her şeyi kendisi karşıladı hastanede extra testler dahil olunca sürecini paylaş bizimleBu asamada
Doktorumla gorusemedim iki yıl kontrole dahi gidemedim ama memnun olmadığımı hep belirttim msjlarda asistaniyla iletişim kurdum ama revizyon değil dedi yinede yüksek rakam çıkartmadı bnde üst göz kapaginida ekledim 23 bin fiyat verdi sonra badem göz de olucakmi dedim fiyatı yukarıya çektiler iyice 27 bin TL üst göz kapağı badem göz göğüs dikleştirme goz kapaginda da kalıcılık olmazsa ki 3 5 yıkmış bakalım düşme olursa tekrar diye baştan konuşacağım ama sizin Dr insafliymis insani duygularini yitirmemis isim şehir istesem özelden yazarmisin canimHiç kötü durmuyor bu arada inşallah memende istediğin gibi çok güzel olur revizyon sonrası benim doktorum tek kuruş almadı lolipop iz oldu ama revizyon bu diyip her şeyi kendisi karşıladı hastanede extra testler dahil olunca sürecini paylaş bizimle
Yazdım mesajla canım korna çok güzel olacak sonrasında eminimDoktorumla gorusemedim iki yıl kontrole dahi gidemedim ama memnun olmadığımı hep belirttim msjlarda asistaniyla iletişim kurdum ama revizyon değil dedi yinede yüksek rakam çıkartmadı bnde üst göz kapaginida ekledim 23 bin fiyat verdi sonra badem göz de olucakmi dedim fiyatı yukarıya çektiler iyice 27 bin TL üst göz kapağı badem göz göğüs dikleştirme goz kapaginda da kalıcılık olmazsa ki 3 5 yıkmış bakalım düşme olursa tekrar diye baştan konuşacağım ama sizin Dr insafliymis insani duygularini yitirmemis isim şehir istesem özelden yazarmisin canim
İsim alabildiniz mi?arkadaşınız hangi doktora estetik oldu? özelden isim alabilir miyim?
Hayirİsim alabildiniz mi?