Merhaba,benim göğüslerimin sarkıklığı da seninki kadardı,senin göğsüne meme ucundan dikleştirme olmaz.ben protezsiz dikleştirme yaptırdım,doktora lolipop kesi yapar mısın dedim.”lolipop kesi yaparsam torbalanma olur”dedi.bu yüzden ters T yaptı.sen protezli dikleştireceğin için sana lolipop olur diye düşünüyorum.ayrıca fiyatlar uçtu diyorsun da bunu doktorunun ücretsiz yapması lazım.senin sadece hastane masrafını karşılaman gerek,ha revizyon anlaşmanız nasıl bilmiyorum.canım yoksa en kötü 30 binden aşağı ameliyat olamazsın.Slm herkeze sevgili güzel bayanlarimiz iki yıl önce karın germe dikleştirme oldum protez ile bn kendi dokumla dikleştirme istedim fakat Dr protez ile daha memnun olursun diye ikna etti kas üstü konuldu protez şükür herhangi bir problem ile karsilasmadim fakat göğüslerim ilk günden beri meme başı aşağıda Dr a kontrolde hep dile getirdim ama ölçüler falan ideal diyip geçiştirdi ödemler gitti şimdi ise sarkık ortası açık kılıf içinde protez bariz belli protezi çıkartmadan dikleştirme istiyorum fiyatlar uçmuş meme başından dikleştirme olan bayanlar deneyimlerini paylada bilirmi fiyat Dr ismi kesi şekli yontem hep t (lolipop )kesi oluyor genelde lütfen yorum yapalım birbirimize yardımcı olalım tüm bayanlar herseyin en iyisini hak ediyoruzsevgiler...
Teşekkür ederim fikir verdin başta konuşmuştum yine hatırlayacağım kendisine bende başta protez istemedim kendisi ısrarla yeterli olur dedi protez hiç istemrdim. İz olur dedi bir şekilde ikna etti şimdi sil baştan maddi madenevi icerdeyimMerhaba,benim göğüslerimin sarkıklığı da seninki kadardı,senin göğsüne meme ucundan dikleştirme olmaz.ben protezsiz dikleştirme yaptırdım,doktora lolipop kesi yapar mısın dedim.”lolipop kesi yaparsam torbalanma olur”dedi.bu yüzden ters T yaptı.sen protezli dikleştireceğin için sana lolipop olur diye düşünüyorum.ayrıca fiyatlar uçtu diyorsun da bunu doktorunun ücretsiz yapması lazım.senin sadece hastane masrafını karşılaman gerek,ha revizyon anlaşmanız nasıl bilmiyorum.canım yoksa en kötü 30 binden aşağı ameliyat olamazsın.
Merhaba canım durum üst göz kapağı badem göz ve göğüs dikleştirme icin 23 bin fiyat verdi yıl başından öncesi için protez dokunulmayacakMerhaba,benim göğüslerimin sarkıklığı da seninki kadardı,senin göğsüne meme ucundan dikleştirme olmaz.ben protezsiz dikleştirme yaptırdım,doktora lolipop kesi yapar mısın dedim.”lolipop kesi yaparsam torbalanma olur”dedi.bu yüzden ters T yaptı.sen protezli dikleştireceğin için sana lolipop olur diye düşünüyorum.ayrıca fiyatlar uçtu diyorsun da bunu doktorunun ücretsiz yapması lazım.senin sadece hastane masrafını karşılaman gerek,ha revizyon anlaşmanız nasıl bilmiyorum.canım yoksa en kötü 30 binden aşağı ameliyat olamazsın.
Valla bende seninkine benzer durum yaşadım.bana da iki iş çıkardı doktorTeşekkür ederim fikir verdin başta konuşmuştum yine hatırlayacağım kendisine bende başta protez istemedim kendisi ısrarla yeterli olur dedi protez hiç istemrdim. İz olur dedi bir şekilde ikna etti şimdi sil baştan maddi madenevi icerdeyim
Ben ilk defa gördüm sarkmış göğüse dikleştirme yapılmadan protez takan doktor.Çocuk emdirdim canim sarkiklik bı nebze vardı göğüs döküm hiç yoktu kas üstü birde birde cildim sıkı değil bir sürü etken var
Bak fiyatı güzelmiş,abartmamış.2 işlem için iyi bir fiyat bence.ben küçültme ameliyatını haziran ayında 35 bine yaptırdım.2 hafta önce bi doktora sordum 55bin dedi.yani fiyatlar yakıyor.Merhaba canım durum üst göz kapağı badem göz ve göğüs dikleştirme icin 23 bin fiyat verdi yıl başından öncesi için protez dokunulmayacak
İşte iki iş canimBen ilk defa gördüm sarkmış göğüse dikleştirme yapılmadan protez takan doktor.
İzlerin ne durumda canimBak fiyatı güzelmiş,abartmamış.2 işlem için iyi bir fiyat bence.ben küçültme ameliyatını haziran ayında 35 bine yaptırdım.2 hafta önce bi doktora sordum 55bin dedi.yani fiyatlar yakıyor.
Benimde şarkılık baya vardı emzirme kilo vermeden dolayı o yüzden diyorum başımdan geçti. Doktorum dikleştirme olmadan protez yapamam çok yanlış bişey o dedi. Dikleştirme oluncada malesef dikiş çok oluyor benim dual plan.Çocuk emdirdim canim sarkiklik bı nebze vardı göğüs döküm hiç yoktu kas üstü birde birde cildim sıkı değil bir sürü etken var
Sizede geçmiş olsun izleri görme şansım varmı özel mesj ileBenimde şarkılık baya vardı emzirme kilo vermeden dolayı o yüzden diyorum başımdan geçti. Doktorum dikleştirme olmadan protez yapamam çok yanlış bişey o dedi. Dikleştirme oluncada malesef dikiş çok oluyor benim dual plan.
İzleri ilk etapta gördüğümde çok korkmuştum ve psikolojim bozulmuştu kendime gelememiştim.meğer ilk zamanlar pilili pilili olurmuş.şimdi 3 aylığım halâ kızarıklık var ama kafama takmuyorum onu.sadece göğsüm çok küçüldü ben onu çok takıyor ve üzülüyorumİşte iki iş canim
İzlerin ne durumda canim
Benim arkadaşım göğüs küçültme ameliyatı oldu,bana göğsünü gösterdiğinde 8 aylıktı şok oldum gördüğümde hiçç iz kalmamıştı.çok çok ince göğüs ucu çevresinde ve göğüs altında vardı.onlar da iyice dibine girmezsen gözükmüyorlardı bile ama benimki öyle değil onun göğsüne göre biraz daha belirgin çizgisiİşte iki iş canim
İzlerin ne durumda canim
Cilt tipi rengi cilt kalitesi bunlar çok etkili bu konularda bnmde cildim yarayı çabuk iyilestiriyor şükür ama çok sıkı değilBenim arkadaşım göğüs küçültme ameliyatı oldu,bana göğsünü gösterdiğinde 8 aylıktı şok oldum gördüğümde hiçç iz kalmamıştı.çok çok ince göğüs ucu çevresinde ve göğüs altında vardı.onlar da iyice dibine girmezsen gözükmüyorlardı bile ama benimki öyle değil onun göğsüne göre biraz daha belirgin çizgisi
Bn ilk operasyonu kombine oldum canım karın germe ile birlikte tahmin edebiliyorum göğüs olunca iyileşme süresi kafama takiliyor karın iki yilik bu asamadaİzleri ilk etapta gördüğümde çok korkmuştum ve psikolojim bozulmuştu kendime gelememiştim.meğer ilk zamanlar pilili pilili olurmuş.şimdi 3 aylığım halâ kızarıklık var ama kafama takmuyorum onu.sadece göğsüm çok küçüldü ben onu çok takıyor ve üzülüyorum. Dikişler doktorun ve senin bünyene göre iyileşiyor 6-8 ayda silikleşen izler de var.2 seneyi bulan izler de var.yani yaptırırsan ilk gördüğünde korkma ben gördüğümde felaket birşeydi,yattığım yerden kalkamaz olmuştum.
Aaa meme dikleştirmedeki dikişler karın germedeki gibi değil daha ince merak etme.evet ten rengine göre diyorlar ama arkadaşım esmer birisi ve sigara da içiyor buna rağmen dikiş izleri mükemmel iyileşmiş fakat ben doktoruna da bağlıyorum olayı,doktoru güzel yapmış kesinlikle.Bn ilk operasyonu kombine oldum canım karın germe ile birlikte tahmin edebiliyorum göğüs olunca iyileşme süresi kafama takiliyor karın iki yilik bu asamada
Aaa meme dikleştirmedeki dikişler karın germedeki gibi değil daha ince merak etme.evet ten rengine göre diyorlar ama arkadaşım esmer birisi ve sigara da içiyor buna rağmen dikiş izleri mükemmel iyileşmiş fakat ben doktoruna da bağlıyorum olayı,doktoru güzel yapmış kesinlikle.
Bir de karın germe iziniz nasıl ne durumda?
Aa görmemiştim pardon.2 yıl olmuş ve bu durumdaysa iyi yani.ben göğüslerinin daha çabuk silikleşeceğini ve silikleştiğinde izlerin çok belli olmayacağını düşünüyorum çünkü bayağı beyaz tenlisin.Bu asamada