Meme asimetrisi

klnikpsikolog2534

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
3
0
29
Herkese merhabalar. 26 yaşındayım ve kendimi bildim bileli sağ göğsüm sola göre daha büyük. Yani 10 yıldır meme asimetrisi problemi yaşıyorum. Daha önce cem payaslı ile görüştüm, dikleştirme ve küçük protez yapabilirim dedi fakat asla ikisinin birebir eşit olmayacağını anlattı. Ardından onur egemen ile görüştüm öncesinde küçültme ve dikleştirme yapacağını ardından gerekli görürsem protez koyabileceğinden söz etti.( fakat bu şekilde baya maliyetli görünüyor) vee en son güray yeşiladalı ile iletişim kurdum. Her iki memeye müdahale etmek gerektiğini ve dikleştirme + protez yapılmasının en mantıklısı olduğunu söyledi. Böylelikle eşitlik sağlanabileceğini ifade etti. Evet her biri çok başarılı insanlar fakat kafam çok karışık. Meme asimetrisi yaşamış ve ameliyat tecrubeleri olan kişilerden fikir rica ediyorum.
Keyifli günler..

Asimetri ne kadar en önemlisi o . Ama benim göğüslerim de eşit değil. Bir çok kadında da bu durum var. Hamile kalınca zatin emzirme ile ikisi de kocaman oluyor. Bu kadar genç yaşta bir müdahale gerekli değil bence . Destekli sütyen ile halledilebilir bir durumdur.

Ne kadar fiyat söylediler ,bende de aynı sorun var.

Benim de c cup memelerden hep sol sagdan buyuktu, meme kucultme oldum dün yine ameliyat fotomu gösterdi doktor ve suan yukaridan bakiyorum yine sol sagdan buyuk. Sanirim diyen doktorun dedigi gibi esitlenmesi zor.

Kimsenin eşit değil. Çünkü anatomik yaradılışımız o şekilde. Baştan ayağa kadar bir çizgi olduğunu düşün, vücudun sol kısmı ile sağ kısmı simetrik değildir. Yüzün, gözün, kulakların, ellerin, ayakların kısacası herşey.

Herkese merhaba .bende meme asimetrisi problemi sebebyle 2020 subatta asimetri ve küçültme ameliyatı oldum.benm eşitsizliği şöyle anlatayım.biri diğerinin iki katıydı.ergenliğimden itibaren sorun vardı zaten ama dogum ve emzirmeden sonra arttı fark.o büyük olan memedb hiç süt gelmedi büyük kaldı diğeri küçüldü falan derken.neyse doktora gittm muaynedn sonra ilk söylediği şey ikisinindr oturum büyüklükleri farklı oldugu için birebir olmaz dedi.ama ben su ankı halınden cok memnunum 85b oldu.ve şu an 1 yılı geçti anca oturuoyır

Ya şuanda istediğiniz gibi olmasına aşırı sevindim. Eşit oldu o halde değil mi? Benimkilerde 2 buçuk kat farklı.. ve kime ameliyat oldunuz paylaşabilirseniz çok sevinirim

Merhaba, geçmiş olsun. hangi doktora yaptırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…