- 1 Mayıs 2017
- 1.211
- 1.268
-
- Konu Sahibi mformomdata
Şimdiden geçmiş olsun, inşallah kolayca atlatır sonuç sizi mutlu eder ve iyi olur umarımYarın meme asimetrisi ve toparlama ameliyatım olacak. Ben de gün gün süreç hakkında yazmaya karar verdim. İki meme arasında 2 cup, 4 cm fark var. Doktorumla büyük olanı küçültüp eşitleme yapmayı planladık ve aynı zamanda emzirme sonrası sarkmaları toparlayacak, küçük olanda sadece toparlama olacak yani.
Biraz gerginim 2 kızım var ve sürecim onların bakımını engeller diye tedirgin oluyorum. Bakalım neler olacak ve iyileşme sürecin nasıl geçecek.
Teşekkür ederim inşallahŞimdiden geçmiş olsun, inşallah kolayca atlatır sonuç sizi mutlu eder ve iyi olur umarım
Çok sağolun şu an hastaneye gidiyorum inşallah her şey iyi olurÇok geçmiş olsun inşallah her şey istediğiniz gibi olurbende eylül ayında karın germe ve meme dikleştirme olacağım çok tedirginim
2 küçük kızım var fırsat bulabilir miyim bilmiyorum ama sorunuz olursa siz yazın ben gördükçe mutlaka cevap veririmMüsait olduğunuzda telefonla görüşebilir miyiz lütfen 0 505 626 03 79
çok2 küçük kızım var fırsat bulabilir miyim bilmiyorum ama sorunuz olursa siz yazın ben gördükçe mutlaka cevap veririm
Teşekkür ederimçoksizin adınıza çok sevindim hangi şehirde ve hangi doktor yaptı ameliyatı
Katın germe hakkında bi fikrim yok ama meme ameliyatından hiç korkmayın sizinki küçültme de değil dikleştirme olacakmış muhtemelen doku değil deri alınacak sadece bu da benden de rahat olacağınız anlamına gelirSiz böyle motive edici msjlar atınca korkularım azaliyor çok istiyorum ameliyatı inşallah bir an önce bende yaptırırım benimki katın germe ile birlikte olacağı için biraz daha zor olacak sanki