Meme ameliyatım 1. Ay sorusu olan gelsin

meloscukk

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
73
10
30
Merhaba kızlar üç gün içerisinde ameliyat olmaya karar verip denk gelen ilk doktordan bir hafta sonrasına ameliyat tarihi alan ben şuan 1. Ayımdayım ben burdan çok yardım aldım ilk bir hafta aşırı agrı çektim sonrasında yaşadıklarımla size yardımcı olmak isterim ameliyat tarihi aldıktan sonra korkularım ve kafamdaki sorular çoğalmıştı bu başlık altında sorularınız ve birbirimize destek olmamız amaçlanmıştır 🥰

merhaba ben de salı günü olacağım ameliyat kaç saat sürüyor, anesteziden uyanmanız ne kadar sürdü ve nasıldı ? ağrılarınız kaç günde azaldı? cevap verirseniz çok sevinirim

merhaba ben de salı günü olacağım ameliyat kaç saat sürüyor, anesteziden uyanmanız ne kadar sürdü ve nasıldı ? ağrılarınız kaç günde azaldı? cevap verirseniz çok sevinirim
Ameliyatın tam olarak kaç saat sürdü bilmiyorum ama odaya gelişim 3 saati buldu annem öyle söyledi Odama geldiğimde kendime gelmiştim ilk gün çok yoğun baskı ve ağrı hissettim akşamı Uyuyamadım ağrı dan ama diğer günden sonra ağrı olsa da ilk gün kadar olmadı Bir hafta sonrasında ağrılar
Azalmaya başladı

Ben de 3 yıl önce yaptırdım. İyiki yaptırmışım ama benim kendi meme dokum neredeyse hiç yoktu kas altına yapıldı. O yüzden sanırım hala sert hiç yumuşama olmadı plastik top gibi bir his veriyor dokununca 😉

X