Canim nasıl oldun?3. Günüm hastaneden daha Bugün çıktım. Hep yatıyorum ayağa kalktığımda nefes alamıyorum kalp çarpıntılarım başlıyor. Bişey yiyemiyorum ölecek gibiyim. Böyle bir acı çekeceğimi bilsem ömrümün sonuna kadar küçük memeli kalırdım. Ağlamaktan mahvoldum
benimde 4 senem bitti halen aynada kendimi izlemeden alamıyorumCanim hiç hevesini kırmak istemem ama ben bu kadar ağrılı olduğunu bilseydim kesinlikle yaptırmazdım ki yıllardır hayalini kurduğum bişeydi..Ama herkes sabret bir ay sonra aynaya bakmaktan kendini alamicaksın iyiki diceksin diyorGerçekten ihtiyacın varsa bence ameliyat ol ama bir tık büyümesi için yada bir tık dikleşmesi için bence bu ağrıya değmez..
Her gün ağlıyorum hayatımın en büyük pişmanlığı diyorumCanim nasıl oldun?
Aynen benimde bu anlattığın şekilde benimde 6. Günüm yarın tam bir hafta olacak benimde kontrolüm bugündü. 2 gündür rahatım biraz daha. 1 gün bile o kadar fark ediyor ki , dünden beri yatıp kalkmaya yeni başladım bende yoksa oturup kalkmak bile çok ağrılıydı..Her gün ağlıyorum hayatımın en büyük pişmanlığı diyorumkalp çarpıntılarım çok az azaldı ve acı çekmeden kalkabiliyorum artık ama tabi desteksiz değil. Yarın kontrole gidicem duş bile alamadım ama yapıcak bişey yok
Artık uzanmaktan sırtımda yaralar olduAynen benimde bu anlattığın şekilde benimde 6. Günüm yarın tam bir hafta olacak benimde kontrolüm bugündü. 2 gündür rahatım biraz daha. 1 gün bile o kadar fark ediyor ki , dünden beri yatıp kalkmaya yeni başladım bende yoksa oturup kalkmak bile çok ağrılıydı..
Sen kaç cc yaptırdinArtık uzanmaktan sırtımda yaralar oldu
Sağ 300 sol 325Sen kaç cc yaptırdin
Bana 425 takıldı ve gözüme hala küçük geliyorSağ 300 sol 325
Ciddi misin bana 325 bile büyük geldiBana 425 takıldı ve gözüme hala küçük geliyor
Ya ben şuan hiç anlamdım ki şeklini büyüklüğünü falan Bakıyorum ama pek bişeye benzetemiyorumCiddi misin bana 325 bile büyük geldi
Siz oldunuz mu? Ne kadar geçti üzerindenSabredin gececeeeekk
Siz oldunuz mu? Ne kadar geçti üzerinden
Ciddi misinizBen 2 sefer oldum hemde bu platformada kıdemlilerden biriyim.
2.si revizyonCiddi misinizneden peki iki kere