MEME ALTI kesisi izleri...

percussion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
47
0
Kızlar meme altı kesisi, meme ucundan daha çok aklıma yatmaya başladı. His kaybı riskini göze alamadım...Peki bu izler geçiyor mu? Ne kadar süre sonra belli belirsiz bir hal alıyor? FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR.... :KK66:

doktorumun dediğine göre,meme başındaki iz cok daha belli oluyormus.memenin en görünen yerinde iz bırakılıyo düşünsene.ama meme altı kesisinde zaten mememiz üzerini kapatıyormuş,ve zaten dikişler artık hiç belli olmuyor.doktorlarımız bu konuda gercekten cok iyi. ( bu arada ben daha ameliyat olmadım,haftaya inşallah ) benimki de meme altı kesisi olcak.ben şahsen meme başı çevremden asla yaptırmam.hem his kaybı,hem süt kanalların etkilenme riski.ki öyle olursa memelerimiz iltihap kapıyormuş . çok zorlu operasyonlar olmak zorunda kalabiliriz.bu risk her zaman var.

artı soncıcegın soyledıklerıne ek yapayım..meme ucundan yerlestırıldıgındede protez tam seklını almıyo.sonucta kesı dar..:94:

Kesinlikle Kızlara katılıyorum Benimde meme altı Kesisi oldu izler silikleşti küçüldü 2 ci ayımdayım...

Hmm teşekkürler kızlar ama ben o izleride gördüm yanii çok sinir duruyolar :KK43: silikon olduu direk belli oluyo işte:KK43: Ama yinede meme ucunu göze almamak lazım...

Hmm teşekkürler kızlar ama ben o izleride gördüm yanii çok sinir duruyolar :KK43: silikon olduu direk belli oluyo işte:KK43: Ama yinede meme ucunu göze almamak lazım...

Ehh ozaman ne diyebiliriz ki sen hiç mi hiç iz olmasın diyorsan öyle bir yöntem henüz yok malesef ozaman koltuk altı kesi si yaptır Göğüs altından gördüğün izlerde seni tatmin etmediyse biz de bizimkileri söyledik Sonuç ta değil mi :nazar:

tv de seyrettiğim kadarıyla yurtdışında göbek deliğinden girerek silikon yerleştiriyolar hiç iz kalmıyor tr de bu teknik uygulanmıyor mu acaba:KK53:

selam kızlar.. ben amelyat olalı 1 yıl oldu.. meme altı kesisiyle konuldu silikonlarım izlere gelince şimdiye kadar hiç rahatsız olmadım..%100 izler gecmiyo tabii ki .. ayrıca benm baska bi işlem için gögüs ucumdanda kesi yapıldı.. o neredeyse hiç belli degil. yani meme altı %10 belliyse meme ucu %5 bile degil.. ama tabii his kaybı gibi durumlar cok kötü.. bunu göze alabilen varsa memeucu yaptırsın.. ama en garantisi memealtı bence.hem protezin sekil alması daha kolay meme ucu kesisine göre hem de bi risk yok..

benim bir buçuk ay oldu meme altı kesisiyle ama izlerim daha çok belirgin zor iyilişme oldu bende hatta dün ufak bir kabuk vardı yeni düştü oda sigaradan kaynaklanan bir durum hep içtim contractubex kullanmaya başladım 2 gündür ben herşeyi doktoruma bıraktım en uygunu meme altı demişti his kaybım sadece kesiğin olduğu yerde 1hafta kadar oldu ki oda şuan yok

gülü seven dikenine katlanır diyeceğiz napalım.az da olsa iz kalır zaten muhakkak.hic bir bıcak izi tamamen gecmez.ama izden cok rahatsız olanlara lazerle 5 dkda çöz
m varmış.fazla kafaya takmayın.teknoloji sandığımız da ileride

gobek altından yapılanda ıcınde tuzlu ssu olan protez kullanılıyo ve suyu hıssedebılıyosun ama jel ole degıl daha dogal ve hıssetmıyosun..gobekten gırılende tuzlu su bastıkları ıcın sızma falan ve hacımde kuculme oluyo..
bence kesı ızını goze alarak jel olanı tercıh edın..:93:

göbekten yapılanlar da çok özel durumda oluyormuş.yani mesela karın germe ameliyatı olacaksın,o esnada oradan silikon konabiliyor.ama içi tuzlu su dolu olan silikonlardan.yani zamanla hacim haybı olan,ve zıpladığında ya da ani dönüşler yaptığında su sesi çıkaranlardan :) iğrenç bence.aynı şey koltukaltı kesisi için de geçerli.kimse inkar etmesin.cünkü doktorlar kendileri söylüyor bunu.

yaa teşekkürlerr...yani en mantıklısı o yöntemler oldugu için herkes yaptırıyo zaten muhtemelen bende sizin gibi yaptırıcam...Keşke sağlıklı hiç izsiz bi yöntem olsadaa...

Ben 21 ay önce yaptirdim gögüslerimi. Benimkisi 275cc, kas alti, high profil meme ucu kesisi ile yerlestirildi. Izlerim siliklesti ama dikkatli bakilinca belli oluyor tabiki. Hicbir yara veya operasyon izi tamamen kaybolmaz. Bende sükür his kaybi felan yok. Gayet memnunum. Doktorumdan cok memnun kaldim. Bir arkadasim meme alti kesisi ile yaptirmisti, onunkide belli oluyor. Doktor gayet tecrübeli ve isinin ehili ise, bence meme ucu kesisi daha iyi. Bi nevi meme ucunun koyulugunda kayboluyor izler. (dedigim gibi dikkatli bakilmadigi müddetce)

meme altı kesisinde de, ameliyat alacak kişi ne kadar açık renkliyse okadar az belli oluyomuş izler.tabiki yine dikkatli bakılmadığı müddetce :nazar:

Ayy benım 3ay doldu dolcak ama aynı gelıyor bana dikiş izlerim. İlerleme yok. Doktor zamanla kapancak sabret dedi. Sabır sabır yaaa sabır :)

3 ayda cok bı farketmez 6 aydan sonra pembelıgı gecer ve sılıklesmeye baslar yavas yavas..
contractubex kullanıyorum ben mucızeler yaratmıcagını soledı doktorum ama onu kullanınca masajda yapıyorum ıyı olluyo..
sen masaja devam edıyomusun pekı?

benim 1seneyi gecti ve meme altı kesisi ile oldu ama hala izlerim duruyooo :KK43:(((((((
çok sinir bozucu :///

Benim 2 ay oldu eveligün Kontrolüm vardı Doktorum Şaşkınlıkla Eğildi ve baktı inanamıyorum Ammada Slikleşmiş yaaa Şok oldum dedi Sanırım Deri kalitesi ilede İlgili bir durum bu Çookkkkk Mutluyummmmmmmmmm :92:

sigara içenlerde,içmeyenlere nazaran daha geç iyileşme sağlanıyor sanırım.ve tabiki bölgenin temiz ve hijyen tutulması da çok önemli.bakalım benim izlerim nasıl olacak.

X