• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meltoo'nun evi..

bencede çok güzel ve degişik renklerde çok uyumlu olmuş çok şık döşemişsn güle güle otur

canım evin çok güzel. güle güle oturun.

canım o kadar uğraştık değiştirdik bakıpta bişey yazmamışsın nasıl olmuş diye aşkolsuuunnn

ah ya çok özür dilerim:çok üzgünüm::utangac:
unutmuşum ben
evet bir de hamileydi sen değiştirmişsin ellerinize sağlık zaten çok güzel bir evdi daha da güzel olmuş benim tercihim bu görüntüden yana daha ferah olmuş ve o kırmızı koltuk daha göstermiş kendini böyle..

DSC07718.jpg
[/QUOTE]
böyle her şey daha yerli yerince olmuş her koltuğun her köşesi rahatça kullanılıyor..
eski halinde koltuğun bir köşesinde tam oturulamıyordu çünkü önünde sehpa vardı...
böyle daha güzel olmuş:içelim:

emeğinize sağlık

yeniden özür dilerim ya..

bu arada tavsiyemi dikkate aldığınız için teşekkürler:1hug:
ama uğraştığınıza değmiş..
çok öptüm sizia.s.a.s.

Ne demek büyük zevkti zaten ablam sehnsucht06 yaptı sağolsun.Öylecede kaldı değiştirmedim.
Meleeekçim evet canmm

Çok sıkk cokk begendımm

bebek odasıını ve yatak odasını ayrıca begendımmm

huzurlaa saglıklaa mutlulukla otur hep inşşş...

bıtek gırıs cok agır olmuş :D

gercekten cok farkli bi tarzinin var bi renk uyumu yakalnamis ama bordo ile kesilmis cok ilgimi cekti siradisi olmus guzel olmus

harika bi evin var tatlım gule gule otur... koridordaki halılardan oturma odama ve salonuma almayı duşunuorum nasıl onlardan memnunmıusun??

GLŞH ASı çok çok teşekkür ederm.O zamanlar çıllgındm:)sıradışı oldu birass
ayçacım evet çok memnunum lekede belli etmiyor açık renk olmasına rağmen

GLŞH ASİ çok çok teşekkür ederm.O zamanlar çıllgındm:)sıradışı oldu birass
ayçacım evet çok memnunum lekede belli etmiyor açık renk olmasına rağmen

buna çok sevindim yaa bende ugun baktım onlardan açık renk die cesaret edememişimtim ok lekeleri belli etmemesine sevndim çunku kucuk oğlum var şster istemez kirlenıo halılar..yerimseniben

özloşumun ablasından ancak böyle muhteşem bir ev beklenirdi...meltooo sen ne zavkli bi hatunsun ya:asigim:yatak odana BİTTİMcokacimcoookbu güne kadar en çok beğendiğim yatak odası diyebilirim kk daki..tuvalet aynanın ordaki objelere,abajurlara ayrı bayıldım zaten..halın,yatak örtün cibinliğin HARİKAdelikafadulden..çantalarında çok güzel ayrıca süslü:icecream:..girişteki eski osmanlı türk bayrağı zaten benim çok sevdiğim bir amblemdir..kısmetse evlenince evime istiyorum bendea.s
kızının odasıda çok kokoş cıvıl cıvılhihoyyyt..herşey çok güzel..allah ağız tadı versin yuvana..herşey dör dörtlük maşallah:nazar::nazar:güle güle oturun canıma.s.

:1shok::1shok: ev değil saray sanki....:nazar:

güle güle otur evinde canım benim...hayranlıkla baktım...evinin temizliği ve düzeni de gözümden kaçmadı....:1rolleyes: harika bir evin var....:nazar:

Hepinize çoook teşekkür ederim,Allah kat kat iyilerini versin inşallah sizlere..
ASO cum aa ayıp ediyosun şekerim senin eline su dökebilirmiyim hiç...kaydirigubbakcemile3Kokoş sensiinnnn

Ayçaaaaaaaa ya sana mahçup olmak istemiyorum ttlım.Halıları annem her temizlikte yıkattığından ve benm haberim olmadğndan hep temiz geliyordu gözüme,annem çok leke gösteriyo diyo.nede sen bilirsin durum bu

melto bacım bu nasıl bir ev yahu?nasıl bi renk uyumu her odada. nasıl tertipli ,nasıl düzenli ,tertemiz bir ev.tebrik ediyorum zevkinden ötürü bravo walla(çatladımmmm:))))

gerçekten çok güzel bir ev...her ayrıntısı düşünülmüş zevkle emekle döşenmiş..
insanın kendisini yansıtması çok zordur ama başarımıssın tebrik ederimalkisalkisalkis

uzun sağlıklı ve güzel bir ömrünüz olsun evinizdea.s.

melto bacım bu nasıl bir ev yahu?nasıl bi renk uyumu her odada. nasıl tertipli ,nasıl düzenli ,tertemiz bir ev.tebrik ediyorum zevkinden ötürü bravo walla(çatladımmmm:))))
saol canımm benim saolsun temizlikçim tartiplidirkaydirigubbakcemile3o gün aylık büyük bir temizlik yapıldıda şşş çaktırma:jeyyar:

Back
X