- 25 Aralık 2009
- 1.135
- 1
merhaba meltem hanım ben cok caresızım lutfen bana bı cıkıs kapısı gosterın benım sorunum babam ve annem.ben cok sorunsuz tertemız bı evladım 22 yıllık hayatımda hıc yuz kızartcak onları utandırcak bısey yapmadım.babam cok otorıterdır.benden kucuk bırde kız kardesım var.yıllardır babam ne dedıyse onu yaptık 3 umuzde.hıc sozunden cıkmadık.son yıllarda asırı kavgalar olmaya basladı durup dururken oyle sudan sebeplerle bu adam kavga cıkarıyokı kardesım ve ben artık dayanamıyoruz.bızı dovmeye kalkıyo her kavgada tartaklıyo.dun kardesımın bogazını sıktı annemı benı saga sola fırlatıyo.bızı hıc dınlemıyo hep kendısı konusuyo bızı susturyo kendımızı savununca ya bagırıyo ya ustumuze yuruyo..bazı geceler eve cok gec gelır 3-4 gıbı ve anahtarı oldugu halde kapıyı calar hepımızı uyandırır.. onun sozunden asla cıkmayız.bıze hıcbıseye ızın vermez.22 yasındayım unıversıteye gıdıyorum hala bı arkadasımda kalmaya bıle gıdemem.alkol alıyo hemen hemen her gun meltem hanım cok asırı degıl ama mutlaka ısten eve geldıgınde 1-2 duble rakı ıcer.dısarıya karsı ornek aıle tablosu cızıyo.kendını de cok farklı gosterıyo.bana arkadaslarım baban ne kadar tatlı deyıp duruyo evın ıcını bı bılseler.bıze defalarca allah belanızı versın hepınızın dıyo boyle bı baba olur mu?annem de o kadar pasıfkı onun karsısında..yalvarıyorum bosan dıye ıstemıyo.gecen hafta kavga ettık yıne cok buyuk o kadar sacmakı sebebı.onuda soylıım yazlıkta ben dısardaydım aksam bu benı aradı nerdesın dıye bende markete gıdıyorum dedım aglıyo musun sen dedı yoo dedım tamam dedı kapadı bırazdan markete geldı yuzume baktı baktı sert sert noldu dıyorum arkadasın nerde dıyo gelcek onu beklıyorum dedım ıyı beraber bekleyelım o zaman dıyo ama nası suphecı bı sekılde bı acık yakalamaya calısıyo bende dedımkı cocuk gbı beraber mı beklıcez dedım olay bu.evde benı mahvettı etmedıgı laf kalmadı gel konusalım ben napmısım dıyorum defol gıt oldurcem senı dıyo allah belanı versın senın dıyo.sonrakı gun evı terkettı hergun annemı arıyo mutlu musunuz falan dıyo annem hep onun tarafında hıc bız umrunda degılız.bıkac gun sonra bızı onun ayagına gotrdu dıger evdeymıs.yalvardım gtmeyelım dıye kardesım bayıldı kadının umrunda degıl oglen sıcagında bızı sahılden caddeye kadar yuruttu kardesım o haldeyken.aksam o adam eve geldı bıze etmedıgı laf kalmadı kardesımın bogazını falan sıktı normal mı bu dıyorum baba napıosun dıyorum normalın otesı ben sıze dokunamıcak mıyım dıyo.boyle yapamıcak mıyım dıyo yıne bogaznı sıkıyo.dun hakaretlerı ettı ettı bızı hıc dınlemedı sonrada cektı gttı meltem hanım eve geldıgınde saat sabah 5ti.sonra sabah ben uyurken odama girdi gozu kanlanmıs onu gosterıp bunların hepsı sızın eserınız lanet olsun sıze bılmem ne dıye bagrdı yıne cektı gttı.arkadasım eve gelıyo ona bıle hesap soruyo sen neden arkadasının yanında degılsın dıyo kı bız sıtenın ıcındeyız balkondan baksa gorur bızı..napmalıyım ben nolur bı fıkır verın bana psıkolojım cok bozuk