ben birkaç ay önce muayeneye gitmiştim kendisine, o kadar çok alternatif söyledi ki, kafam daha da karışarak çıkmıştım oradan... ben gözaltı torbalarını sormaya gitmiştim.. bana yağ enjeksiyonu , orta yüz ya da sadece gözaltı olur demişti.. orta yüz için 2 yıl gider demişti... 2 yıl ömür biçmesi çok ilginç gelmişti, çok kısa bir süre ve fiyatı pahalıydı.. yağ enjeksiyonu içinde 4000 tl demişti belki 2011 fiyatıdır bilmiyorum.. onun içinde bir süre sonra erir demişti.. belki de en gerçekçi sonuçları söylüyodur.. sonuçta daha uzun gider filan da diyebilirdi... ve gözaltı torbaları için yağları almaktan yana olmadığını çünkü ileride çöküklük olmaması için onları korumaktan yana olduğunu söylemişti.. bu doğru bir yaklaşım bencede, yaklaşım ve bakış açısı olarak güven veren biri.. ancak yaşı genç görünüyor ve cerrahi tecrübesini bilmediğim için tam emin olamadım.. sonuçta gözaltı torbaları için çok deneyimli ve işini çok iyi bilen bir cerrah olması gerekiyor... işte böyle kızlar aklıma gelen olursa yine yazarım kendisiyle ilgili...