melissanın kendine gelme isteği

olsun yine de destek olmaya çalışırız biz :130:

canım benim sağol. valla şuan cilt bakımına ihtiyacım var ve vücut her yerim kurudu gebelikten dolayı, cildim sivilcelere büründü hormonlar işte, bakım yapamıyorum kokular öldürüyor beni. neler yapsam bilemiyorum. yoğurt maskesi yapardım önceleri rahatlatırdı beni ama şimdi kokuyor herşey yüzüme süremiyorum ki, krem bile süremiyorum düşün vücudum kurudu iyice, tavsiyelerinizi bekliyorum fıstıklar

bepanthene sürebiliyor musun? o epey toparlıyor cildi.

Son düzenleme:
bepanthene sürebiliyor musun? o epey toparlıyor cildi.

denedim o kremi bende işe yaramadı, karma bi cildim var, sivilce izleri vs.ne denediysem olmadı. sadece sabamed kullanıyorum üneş kremi ama hala bi nemlendirici bulamadım. şu dönemde de kokudan ötürü kullanamıyorum.sen bildikleini söyle denemeye çalışırım

valla benim nemlendiricim yok :130:
yağlı benim cildim de akşamları bepanthene sürüyorum. sivilce kızarıklıklarımı falan alıyo. bepanthene plus varmış bi de bu bitince ondan alacağım denemek için.

avene trixiera+.....süper nemlendiriyor birde kokusuz parabensiz

tabii ki sorun değil :130: sen nasılsın nasıl gidiyo bakalım?

yavaş ayvaş toparlıyorum ama sanki ben istedikçe ruhum hayır diyor..

olsun....dinlemiycem ben onu...

bu geceden itibaren uykuyu da düzene sokuyorum

sabah 5 te yattım 10 da uyandım şu an uykusuzluktan öluyorum

eşim gelsin yemek yiyp mışıl mışıl uyucam

sen neler yapıyosun listene bakılırsa benim kadar dağıtmamışsın kendini ne güzel ....

Son düzenleme:

tembellik ruhumuza işlemiş bizim ondan zorlanıyoruz ben fazla mükemmeliyetçiyim sanırım ya hiç ya hep diyorum. şimdi onu kırmaya çalışıyorum. planladığım her şeyi bir anda yapmak yerine yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum, benim gibi tezcanlı biri için ne kadar zor olsa da mutlu olmak istiyorum artık kendimle barışık olmak istiyorum.

evet evet ben de varım kızlar yaa ben de 10 gün önce evlendim ve son 6 aydır neredeyse kendime hiç bakamadım koşturma ve stresten... zaten oldum olası düzenli beslenmezdim ve artık ciddi halsizlik yapıyo bu bende. şimdi çok şükür kendi düzenimi kurucam. ayrıca evlenince kendini salan kadınları oldum olası eleştirirdim ama evi yerleştir topla derken aynada kendimi tanıyamaz oldum ve bende de aşırı tembellik vaar ü-şe-ni-yor-uuummm allahım ben de bi liste yapıp başlıycam yoksa daha kafadan bakımsız ev kadını olucammm

bu arada ben de yıllar önce çok zayıftım 40-45 kg arası gidip gelirdim ama şu an 58-60 kg arasında gidip geliyorum. 1 yıl boyunca azim ettim ve başardım...

kızlar tırnaklarım çok güzel uzamaya başladı...artık kemirme huyumu bıraktım

yakında resim koyucam ....

Son düzenleme:
Keşke bende kilo almaya çalışsam diye geçirdim içimden Ama tabi zor olur oturup kalkarken kemiklerin batması falan

ozaman banada yenı bı ben yaratabılırmısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…