melissanın kendine gelme isteği

denedim canım herşeyi denedim ...

ama işte devamını getiremedim ama bu sefer kararlıyım ...topiği de o yüzden açtım...

sigara çok iştah kapatıyor bende...

mesela kaç kere acıktığımı hissedip yemek pişene kadar bi sigara içiyim bari dedim saniyesende o acıkma isteğim kayboluyordu

nice sigara içip kilosu yerinde olan insan var

ama demekki bende etkisi böyle ...

azaltıcam zaten tamamen kendi kendime bırakamam biliyorum o yüzden de bir sigara bırakma merkezi buldum

40 yıl içen bir abimiz oraya gitti baya aşama kat etti...

öncelikle sağlığın için bırakırsan iyi olur canım.
yemek hazırlanırken sigara yakmak yerine bişeyler atıştırmaya başlasan belki işe yarar.
mesela çerez gibi.hadi bakalım gelişmleri yaz buraya öptüm bye

azmini tebrik ediyorum. ufak bir katkı yapmak istedim. sigarayı kendin bırakabilirsin. ben de çook uzun yıllar severek sigara içtikten sonra geri dönüşü olmamak üzere kendi kendime bıraktım. önce özellikle içmekten keyif aldığın anlarda içmeyi bırakmaya çalış. mesela yemeklerden sonra içmeyi çok seviyosan başka anlarda iç ama yemekten sonra içme. alışmaya başlayınca canın çektiğinde de içmemeye çalış kendinle azıcık savaş. ben bu şekilde bıraktım. çoook mutluyum. şunu söyleyebilirimki hani deriz ya alışkanlık nasıl bırakayım, sigarayı bıraktıktan sonraki içmeme hali de bir alışkanlıkmış onu anladım. bir de lütfen sigarayı bırakmak çok zor bir şeymiş gibi davranma ve düşünme lütfen. nasıl başladın bir kerede öyle de bırakılıyor hiiiç merak etme. sevgiler:)

merhaba :)
yazdıklarını okuyunca bir an kendimi gördüm sanki. ben de çok şey yapmak istiyor fakat bir türlü tembelliğimi yenemiyorum.
sanırım burda destek olabiliriz birbirimize :130:

evet canım artık ben aç karna sigara içmiyorum :) ve azalttım

daha spora başlamadım ama ....

eğer seninde bir listen varsa kendinle ilgili yaz ben ilk sayfaya koyarım ordan uyguladıklarını işaret ederiz...

yavaş yavaş ve güzel bir değişim olucak ...

sanırım önce bir listeye ihtiyacım var :130:
ya bende aşırı bir isteksizlik var her şeye karşı hayata karşı. tembelliğimin de nedeni bu sanırım.
sende de var mı böyle bir şey?

sanırım önce bir listeye ihtiyacım var :130:
ya bende aşırı bir isteksizlik var her şeye karşı hayata karşı. tembelliğimin de nedeni bu sanırım.
sende de var mı böyle bir şey?

hemde nasıl... tam iyi olucam derken bişeyler oluyor ben gene yerlerde...

mesela şuan eşimle aram çok kötü...ama bu sefer kararlıyım

Son düzenleme:
benim de aynen senin gibi oluyor. mesela ders çalışacağım deyip program hazırlıyorum bir gün uyup ertesi gün bırakıyorum.
sürekli kararlar alıp alıp bozuyorum.
sanırım birbirimize en çok bu konuda destek olmalıyız.

kesinlikle....zaten bunu başarmak en zoru ...sonrası zaten geliyo....

ama şöyle düşünmeye başladım ben...

üzülsem de kendimi salsam da herşey olacağına varıyor ...iyisi mi ben kendime düşeni yapmaya çalışayım da gerisi zaten kendiliğinden oluyor...

bunda çok haklısın işte. ama işte telkinin yetersiz kaldığı durumlar oluyo ve ben onlardan birindeyim sanırım. bir an önce de toparlanmak istiyorum.

toparlanırız di mi? :130:

yuppiiiiiiii

ben biraz düşünüp listemi yapıp paylaşıcam :130: en ufak şeyleri bile yazıcam

kim tutar ki bizi?

listem ve ben geri döndük Allah'ım utandırmasın bizi :130:

1. İngilizce bulmacalar kitaplarımı bitirmek. ( başladım bile )
2. İngilizce öykü kitaplarımı bitirmek. ( başladım)
3. Mesnevi' yi bitirmek. (aylar önce bir gün başlamıştım hala duruyor.)
4. En azından günde 2 saat ders çalışmak ya da deneme çözmek.
5. Yeniden yazmaya başlamak.
6. Daha fazla fotoğraf çekmek.
7. Her gün en az bir saat yürüyüş yapmak.
8. 55 kg olmak. ( diyetle ya da değil fark etmez )

ah canım bana da yardım et. hamileyim ve inanılmaz cildim bozuldu nasıl maske yapsam bilemdim, gerçi herşeyden midem bulanıyor, kokulara dayanamıyorum. hamilelik öncesi de giyinmeyi çok beceremiyodum şimdi bide şişmeye başlayacam tamamen bıraktım kendimi bana da destek ver

kızlar şu konuyu hamile kalmadan önce açsaydınız da bende size eşlik etseydim. yeniliğe benimde ihtiyacım vardı. şimdi hamile olunca bulatılar, ağrılardan insanın gözü bişey görmüyor. doğumdan sonra destek alcam ama

olsun yine de destek olmaya çalışırız biz :130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…