Melisa Aslı Pamuk (Miss Turkey 2011 Kraliçesi)

fena deıl bence ama en guzelı secılen 3.kızdı hele 2. vasat yanı

gizem karaca < saç desen kedı tuyu gıbı kaş goz mınnacık boyu 1.69 nasıl 2. oluor yanı tabıkı avrupada yapılan secımlede yarı fınala bıle gırememiş kı çok normal . bır duru dıl bılıyor bır suru enstrman çalıyor dıye derceye soktular .

mutlaka yolda görsek döner döner bakarız , aklımız gider ama şu da var ki fotojenik bir güzel değil, ekrana ve fotoğraflara yakışmıyor. ama asla çirkin değil. farklı.

Farklı bi güzelliği var hoş kız bence hele geçen sene Miss Turkey seçildiği zamanlar aşırı beğeniyordum bu kızı. Kimler kimler 1.seçildi yarışmalarda bu kız çoğuna 1000 basar.

Bu kıza yarısmada juriler bacakları kalın diye cok yuklenıyolardı
Halada ust baldırları cok kalın

Yuzude eh iste oyle ahım şahım değil
Azranın yanından gecemez

Kız fotojenik. Ama profesyonel makyajla ve iyi bir ekiple herkes güzel resimler çıkarabilir. Kaşı gözü burnu çirkin. Dudakları gülünce güzel. Gözlerin kenarları böyle aşağı kayık. Bayık bayık. Kaşlar resimlerin çoğunda kezban, yüzünde gözler burun yer bakımından aşırı orantısız. Çapraz açıdan yanağı çok çukur Güzide Duran ve Asuman Krause gibi. Burun desen o biçim. Evet analizim sonucu genel olarak çirkin bir kız. Pabucumun kraliçesi. İlk resimde beğenmiştim ama dudağı kapatınca yine kezban yine kezban. Kız gülümseyen dudakla kraliçe olmuş ya...

Son düzenleme:
kaşları mine çayıroğluna benziyor çok itici bence yüz hatları bakışları dudakları genel olarak güzel gelmedi bana fiziği de düzgün olmasına rağmen kalın gibi..

Bence vücudu da suratı da orantısız.Ne bileyim göz şekli kirpikleri kaşları..yolda bile daha güzellerine rastladım.Ama o yarışma da hepsi çirkindi.Azra Ece Akderi harikaydı bak onu nasıl da unuttum.:)

1 gizem karacanın 169 boyu olamaz yauu
2 melisin torpille 1. olacağı belliydi
3 hepsini toplasan azra ve merve kadar olamaz ben buları görünce kendimden manken olacağına inandım :)) Nazar

Son düzenleyen: Moderatör:

169 yok ya 162 falan var bu kızz

fotoğrafa dikkatli bak ve beyninde kaç cm olduğunu ölç

Son düzenleyen: Moderatör:
Kampta 169 yazmıslardı ama azra gızemden de kısaymıs şok oldum :) aynen bende sana katılıyorum bunları gördukten sonra kralıcenın alası olurduk heralde :)

Çok güzel bir kız.Gözleri kaşları zaten yeterince çarpıcı Arap kadınlarının yaptığı tarz demode makyaja gerek yok.Bir de fotoğraf çekimleri ; renk ve ışık sorunlu.

Çok güzel bir kız.Gözleri kaşları zaten yeterince çarpıcı Arap kadınlarının yaptığı tarz demode makyaja gerek yok.Bir de fotoğraf çekimleri ; renk ve ışık sorunlu.

bencede gözü kaşı çok güzel, onu çekici ve gizemli gösteren ana unsur hatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…