Melisa Aslı Pamuk (Miss Turkey 2011 Kraliçesi)

Lady_Croft

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
488
11
318
Melisa Aslı Pamuk

Doğum Tarihi: 14.04.1991

Boy: 1.76
Kilo: 58
Ölçüler: 85-62-90
Eğitim: Lisans
Yabancı Dil: İngilizce - Almanca - Flemenkçe

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkemizdeki güzellerde yüze ya da fiziğe değil ilk önce kültürüne bakıyor.
Okuduğu okula, bildiği dillere, yaptığı aktivitelere, geçmişine vs vs.
Adı Güzellik Yarışması ama içeriği öyle değil.( Aslında sadece güzelliğe bakılmaması tabii ki iyi birşey fakat o zaman yarışmanın adını değiştirsinler )
Benim güzel diyebiliceğim biri değil.
Ne yüz güzelliği var ne fizik.
Mesela Azra Akın dünya güzeli seçilmişti, Azra Akın güzel değil ama çok zarif ve asil bir duruşu var.
Ama son yıllarda güzel seçilen kızlarımızda güzelliği geçtim ne yazık ki asillik ve zariflik bile yok.

Son düzenleme:
Ağzım acık kaldı resımlerı gorunce baktım baktım ama bırtane cekıcı-etkıleyıcı yanını bulamadım guzellıgı saymıyorum bıle..
Ya acaba guzel kızmı kalmadı koca Turkıyede saka gb..
Birde hanım arkadas acılen burnunu yaptırmalı .. o zaman belkı bıseyler olur kendısınden

Azra akın bıze sıradan bır tıp gelsede avrupa o tarz kadınları cok farklı buluyor.Ama bu kızın katıldıgı yarısmada cok daha guzellerı vardı 2. olan kız eve dusen yıldırımda oynuyor suan o bundan cok daha guzeldı yanı gercekten anlayamıyorum.Kültürüde gecın boya bakıyolar .Nerde sırık kazulet gıbı kızlar varsa sankı sadece boyla olacakmıs gıbı onlar secılıyor.Bızım ulkenın guzellık standardı bu.

yuzu guzel ama fizik olarak tam manken tipi diyemem biraz fazlası var gibi yada vucudu orantısız oyle birey iste

Hoşuma gitmedi kadının vücudu bir tuhaf
Yani yüzü uzun boynu kısa vücudu bir değişik anlatamadum ama öyle bir şey işte

herşeyden önce alımlı bir kadın kesinlikle değil bence güzellik yarışmasında birinci olabilmek demek belli bir cazibeye ve yüksek alımlılığa sahip olmak demektir bunun yanında düzgün fizik hatlarına sahip olmak gerek tabiki yani bahsettiğim şey güzellik değil belli başlı bir çekim ve fark çünkü güzellik görecelidir bir kişinin beğendiğini diğeri beğenmeyebilir buraya kimi koyarsak koyalım bazılarımız beğenecek bazılarımız beğenmeyecek ama en azından sıradan bir kız seçilmemeli diye düşünüyorum bu kız oldukça vasat.

Son düzenleme:
ben best model 1. sinide begenmiyorum bunuda begenmiyorum nasil seciyorlar ya...su gibi kizlarimiz var bakmaya doyum olmayan..bunlar katilinca mecbur aralarindaki en guzeli seciliyor galiba.:26:

ben best model 1. sinide begenmiyorum bunuda begenmiyorum nasil seciyorlar ya...su gibi kizlarimiz var bakmaya doyum olmayan..bunlar katilinca mecbur aralarindaki en guzeli seciliyor galiba.:26:

Best of modeldekı kız cok guzel ve alımlı bu kızla asla kıyaslanmamalı.Ben ılk defa bır best of modelı begendım oda tugba melıs turktur.Bu kızla kıyaslamak ona hakaret olur derecesınde cunku bu kız vasat vucut olarakta surat olarakta.

hiç hoşuma gitmedi kız benim boyum 1.73 kilom 58 bundan daha zayıf duruyorum neden acaba hemde baya zayıf gözüküyorum bu kıza göre topuklu ayakkabıyla olan boyumu acaba nedir

Adıyamanlı komşum iki kızı var.İkisi de inanılmaz benziyorlar hatta yarışmaya girseniz ilk iki sizinmiş diye şakalaşırız Neymiş kız çok azimliymiş yarışmanın kamp süresinde bilmem kaç kilo vermiş.İyi de o kiloyu yarışmaya girmeden önce vermesi gerekmiyordu.Azra Akından sonra illa 4 bilen kraliçe olacak.Bana göre İnanılmaz derece de sıradan bi görünüşe sahip.Ayrıca yarışmadan sonra İbrahim tatlısesin oğlu İdo ile görüntülenmişti.O zamandan beri bu kızı her gördüğümde İdo gelir aklıma

Bu mu 1991 doğumluve ve türkiye güzeli hiiiiç beğenmedim beğenmiyorum ne de olsa yakında türkiyede güzellik yarışması yaşları bu gidişle 14 bile düşer neyse başka kız bulamamışlar galiba türkiye güzeli yapacak caddeye bir çıksam bu kız neki ne afetler varhepside dehşet güzeller bunları nasıl birinci yaparlar yada neye dayanarak yaparlar hala anlamış dielim hoşşş anlamak istememde zaten ilgim dışı olan bir yarışma güzellik yarışmaları

Şahsi görüşüm şimdiye kadar seçilmiş Türkiye güzelleri arasında en güzeli bu kızdır. Belki farklı bir aurası yoktur ama kesinlikle güzeldir...

Boyle kara kasli kara gozlu beli gobegine girmis masumluktan guzelliklten yoksun sert hatlara sahip yasindan on yas buyuk duran tipleri cokmu ariyolar da birinci yapiolr bi boymu yani kriter ranlamiyormki bumu turk kadinini temsil ediyor yani saka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…