ya bi sey sorcam kizlarrr arkadas EAU DE TOILETTE yazmis bu ne demek oluyor yaaa toilette filan cahilligime verincogunun üstünde yaziyooo valla
Öyle düşüneceklerse işin zor canım.. Ama bence öyle düşünmezler.. Önemli olan niyettir bizdekolay gelsinn
kızlar arkadasın birinin listesinde nevresim takımı vardı o erkek bohçasına mı koyuluyor benim bildiğim kaynana bohçasında oluyor nevresim takımı erkek nevresimi ne yapsın anlayamadım benn kusura bakmayın.. :S:S
cnm o lıste benımdı :))) kayınvalıdeye konuyo evet bızde erkegede konuyo nevresım hatta daha sonra ılk gece onu kullanıosun yada kullanmayı dusundugunu koyuyosun. damada koydugun nasılsa sana gelıyo yıne
oooooooff ne biçim adetlerimiz var bizim böyle yahu karma karışık
onu al bunu ver aman eksik olmasın
bak bunu da koy aman onu çıkar söz bohçasına değil nişan bohçasına koyarız dıdıdıdı
ben erzurumluyum bunlar dışında bi de hamam takımı olayı var bizde dillere destan yok nalın yok tas yok bilmem ne yahu nalın mı kaldı?
gümüş takunyayı ne yapayım ben hamam tasını ya da?
bi de şey var çeyizi evine serip gelenlere gösterme
müze müdüresi gibi evet evet birikme yapmayalım lütfen eserlere dokunmak yasak diyerek dolaşmak mı lazım yani?
Allah iyiligini versiiiinn
ama cok haklisin ceyiz sermesi cooook garibime gidiyor gercekten..
örf ve adetlere önem veren biriyim..
ama buda biraz fazla gibime geliyor..
ben ceyiz sermesi yapmayi düsünmüyorum.. kayvinvalidem de düsünmüyordur insaAllah
şemsiye,terlik eksik canım..
ya ama yalan mı garip lüzumsuz bi şey bak cicime yaaa senin var mı?
demenin adetlere girmiş hali sanki
ben de böyle ettiydim de yalan olduu işte...al at çöpe şerefsız!
Hımm.. Nerelisin bu arada..? Bizde kaynanaya konuyor dediğin gibi ama sonuçta yine sana kalıyor zaten.. :)))
hayırlı olsun tebrik ederim gerçekten detaylı güzel bir liste olmuş benimde bu yaz nişanım olacak temmuz gibi düşünmeye başladım şimdiden bi sorum olacak bu nişan bohçasına ailesi içinde çeşitli hediyeler koyuluyormuş annesi babası kardeşi aile büyükleri vs için nişan bohçasından bunlarda olmalımı??neler koyuluyor yardım bekliyorum[sıze="3"]sizlerde fikir olur belki arkadaslar..
Pa$am icin aldiklarim
2 gömlek & kravat
1 gömlek
2 tisört
3 atlet
4 boxer
2 pijama takimi (biri yakali biri normal)
6 cift uzun corap
3 cift kisa corap
1 spor takimi
1 spor cantasi
1 kemer
1 cüzdan
1 tras makinesi
1 dis fircasi
1 dis macunu
1 kozmetik cantasi
1 aftershave
1 deodorant
1 dusjeli
1 krem
1 aftershave balsam
1 sampuan
1 dusjeli
almam gerekenler de var
1 cift terlik
1 seccade takimi
1 tesbih
1 namaz takkesi
1 kur'an
1 parfüm seti
bohca ve bohca süsü
insaallah aldiklarim pa$amin hosuna gider[/sıze]
hayırlı olsun tebrik ederim gerçekten detaylı güzel bir liste olmuş benimde bu yaz nişanım olacak temmuz gibi düşünmeye başladım şimdiden bi sorum olacak bu nişan bohçasına ailesi içinde çeşitli hediyeler koyuluyormuş annesi babası kardeşi aile büyükleri vs için nişan bohçasından bunlarda olmalımı??neler koyuluyor yardım bekliyorumzor işlermiş:92: Allah herkesin yardımcısı olsun
[sıze="2"][ı]aslında aıleden kımlere bohca yapıcagın onemlı cnm. Onlarıda yaz ıstersen ben kendı lıstemı dokerım sana buraya ıcınden faydalı olanları sana alırsın[/ı][/sıze]
aslında önce sadece kayınvalideye düşünmüştüm ama daha sonra kayınpeder varsa kardeşi ananesi babanesinede küçükte olsa bikaç bişey koyulur ayıp olur dendi kararsız kaldımBu bohçalarla başım dertte gerçekten Yardımlarınız için teşekkürler paylaşılanlar çok yardımcı oluyo şu nisanıda bi atlatsak sonra bitek çeyizimi götürcem vallah
canım yha çok saol valla çok yardımcı oldu gerçekten bende artık benzer bişeler ayarlayıp koyucam kayınvalideme kayınpederime 1 erkek kardeşi var ona bide ananesi var ona bişeyler koyup bu bohça mevzunu kapatıcam inş[sıze="2"][ı]cnm benım yapıcagım bohcalar.bı abısı ve ablası var. Abısı evlı ve 2 cocugu var ablası evlı 2 cocugu var annesı babası babannesı derken altından kalkmak zor olucak onlar yıne bı babama bı kardesıme bohca yapıcak valla
abısıne esıne ve cocuklarının kını bı bohcaya koyucam içindede= abıye( gomlek corap seccade takke tespıh ve havlu ) yengeye(bluz cetık yemenı corap nevresım takımı) 1.cocuk">cocuk(kazak etek corap camasır toka) 2.cocuk">cocuk(kazak pantolon camasır corap kemer)
ablasına esıne ve cocuklarına= abla( bluz cetık yemenı corap nevresım takımı) enısteye ( gomlek corap seccede tespıh takke ve havlu) 1.cocuk">cocuk (kazak pantolon corap camasır toka) 2cocuk (pantolon gomlek corap camasır kemer)
anneye = pike takımı yemeni yelek namaz örtüsü eteklık kumas corap camasır bluz cetık (aklıma bu kadar geldı)
babaya = gomlek pantolonluk kumas corap takke seccade havlu tespıh takke suveter
babanneye = eteklık kumas bluz yemenı cetık corap seccade tespıh [/ı][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?