- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
Sağol canim. Bugun 7.gun .Sedasyonla oldu sünnetimiz .Sunnet yaramiz iyilesmek uzere .Kollarındaki morluklar duruyor.1 haftadir kucaktan inmiyor .Uyurken elini tutuyorum .Cok hircinlasti .Keşke ilk dogdugu zaman yaptirsaydim.Oyy kıyamam,geçmiş olsun canım,toparlandı mı nasıl oldu, sünnet zor olmadı mı? Biz 45 günlükken yaptırdık,ben çok üzüldüm onu teslim ederken ama doktor 4 aydan sonra genel anestezi veririm ,durmuyor bebekler,hareketleniyor demişti, ondan erken hallettim,şimdi iyiki yaptırmişım diyorum,büyüdükçe zorlaşıyor. Hayırlı olsun,iyi yapmışsın erkenden yaptırmakla sende.
Biz nasıl olalım,4 aylık oldu oğlum artık etrafa ilgisi arttı,eskisi gibi değil,daha uzun süre aç kalıyor,eskisi gibi sürekli beslenme durumu kalmadı sanki 1 hafta 10 gündür. Uykular kısmen düzeldi ama yine de belli olmuyor,dün gece zorlandık baya uykuda çok sık uyandı. Gündüz uyanik kalma suresi de uzadı tabi,3 saati buluyor artık. Gazı da daha rahat çıkarıyor,hoş ben biogaia kullanmaya devam ediyorum düzenli bir şekilde belki de onun etkisidir bilemiyorum. Yarın kontrolümüz var,bakalım kilosu boyu nasıl? Birde devam sütü kullandığımız için doktorumuz 4 ay dolsun tadımlara başlarız demişti,onu konuşucaz. Bakalım nasıl olacak bundan sonra ama zoru atlattık sanki ya. İlk günlere geri dönüp bakınca sanki arada dağlar kadar fark var. Daha keyifli olmaya başladı oglumla vakit geçirmek. Daha çok çıkıyoruz dışarı artık,daha keyifli vakit geçiriyoruz.
Çok şükür bugünümüze diyorum.
Senin pasanin da gelisimi iyidir insallah. Benimki kendi istegiyle mamayi birakti .2 aydir sadece anne sütü aliyor .Onceden tombisti .O tombislik gitti .Ama dr kilo alimina yeterli diyor. 4 bucuk aylik olduk. 6 ay dolunca baslayacagiz ama bazen ben bir sey yerken agzini aciyor .Elma ,armut ve muz yalamasina izin verdim bir kac kez .Cok hosuna gidiyor.Insallah ek gidaya gecince de sever.Biraz tersten basladik ama olsun .