Nişan meLiis'in Nişan Bohçası Listesine buyruun =)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ya bi sey sorcam kizlarrr arkadas EAU DE TOILETTE yazmis bu ne demek oluyor yaaa toilette filan cahilligime verin :( cogunun üstünde yaziyooo valla

Estagfirullah canim ne cahilligi bende daha önce bilmezdim de a$kim hayatimda girdikten sonra ögrendim. Bazilarinda after shave yaziyor buda tras olduktan sonra sürülen kolonyagi yerine geciyor. Eau de Toilette de halis mulis parfüm anlamina geliyor canim. Umarim aciklayici olabilmisimdir :)

Öyle düşüneceklerse işin zor canım.. Ama bence öyle düşünmezler.. Önemli olan niyettir bizde :1: kolay gelsinn :71:

Haklisin canim niyet önemli tabi ki. Pa$amin ailesinden yana bir korkum yok kesinlikle. Ama türk insani dedi koduyu sever ya o yüzden iste. Türkiyeye hic gelin vermedik o yüzden bu tür seyler benim icin cook yeni :) InsaAllah hersey güzel ve iyi olur. :71:

kızlar arkadasın birinin listesinde nevresim takımı vardı o erkek bohçasına mı koyuluyor benim bildiğim kaynana bohçasında oluyor nevresim takımı erkek nevresimi ne yapsın anlayamadım benn kusura bakmayın.. :S:S

kızlar arkadasın birinin listesinde nevresim takımı vardı o erkek bohçasına mı koyuluyor benim bildiğim kaynana bohçasında oluyor nevresim takımı erkek nevresimi ne yapsın anlayamadım benn kusura bakmayın.. :S:S

cnm o lıste benımdı :))) kayınvalıdeye konuyo evet bızde erkegede konuyo nevresım hatta daha sonra ılk gece onu kullanıosun yada kullanmayı dusundugunu koyuyosun. damada koydugun nasılsa sana gelıyo yıne

cnm o lıste benımdı :))) kayınvalıdeye konuyo evet bızde erkegede konuyo nevresım hatta daha sonra ılk gece onu kullanıosun yada kullanmayı dusundugunu koyuyosun. damada koydugun nasılsa sana gelıyo yıne

oooooooff ne biçim adetlerimiz var bizim böyle yahu karma karışık
onu al bunu ver aman eksik olmasın
bak bunu da koy aman onu çıkar söz bohçasına değil nişan bohçasına koyarız dıdıdıdı
ben erzurumluyum bunlar dışında bi de hamam takımı olayı var bizde dillere destan yok nalın yok tas yok bilmem ne yahu nalın mı kaldı?
gümüş takunyayı ne yapayım ben hamam tasını ya da?
bi de şey var çeyizi evine serip gelenlere gösterme
müze müdüresi gibi evet evet birikme yapmayalım lütfen eserlere dokunmak yasak diyerek dolaşmak mı lazım yani?
:60:

oooooooff ne biçim adetlerimiz var bizim böyle yahu karma karışık
onu al bunu ver aman eksik olmasın
bak bunu da koy aman onu çıkar söz bohçasına değil nişan bohçasına koyarız dıdıdıdı
ben erzurumluyum bunlar dışında bi de hamam takımı olayı var bizde dillere destan yok nalın yok tas yok bilmem ne yahu nalın mı kaldı?
gümüş takunyayı ne yapayım ben hamam tasını ya da?
bi de şey var çeyizi evine serip gelenlere gösterme
müze müdüresi gibi evet evet birikme yapmayalım lütfen eserlere dokunmak yasak diyerek dolaşmak mı lazım yani?
:60:

Allah iyiligini versiiiinn :9::9:

ama cok haklisin ceyiz sermesi cooook garibime gidiyor gercekten..

örf ve adetlere önem veren biriyim..

ama buda biraz fazla gibime geliyor.. :10:

ben ceyiz sermesi yapmayi düsünmüyorum.. kayvinvalidem de düsünmüyordur insaAllah :9:

Allah iyiligini versiiiinn :9::9:

ama cok haklisin ceyiz sermesi cooook garibime gidiyor gercekten..

örf ve adetlere önem veren biriyim..

ama buda biraz fazla gibime geliyor.. :10:

ben ceyiz sermesi yapmayi düsünmüyorum.. kayvinvalidem de düsünmüyordur insaAllah :9:

ya ama yalan mı garip lüzumsuz bi şey bak cicime yaaa senin var mı?
demenin adetlere girmiş hali sanki

ya ama yalan mı garip lüzumsuz bi şey bak cicime yaaa senin var mı?
demenin adetlere girmiş hali sanki

ben daha kücükken bir ablanin dügünü vardi o gün hem gelin evden cikacak hem ceyiz serilmis.. millet dedi kodu dedi kodu alamiyorlar kendilerini..

milletimin garip davranislari iste =/

ben de böyle ettiydim de yalan olduu işte...al at çöpe şerefsız!

ayrilik yasadin galiba canim :50:

[sıze="3"]sizlerde fikir olur belki arkadaslar..

Pa$am icin aldiklarim :61:

2 gömlek & kravat
1 gömlek
2 tisört
3 atlet
4 boxer
2 pijama takimi (biri yakali biri normal)
6 cift uzun corap
3 cift kisa corap
1 spor takimi
1 spor cantasi
1 kemer
1 cüzdan
1 tras makinesi
1 dis fircasi
1 dis macunu
1 kozmetik cantasi
1 aftershave
1 deodorant
1 dusjeli
1 krem
1 aftershave balsam
1 sampuan
1 dusjeli

almam gerekenler de var :61:

1 cift terlik
1 seccade takimi
1 tesbih
1 namaz takkesi
1 kur'an
1 parfüm seti
bohca ve bohca süsü

insaallah aldiklarim pa$amin hosuna gider :69:
[/sıze]
hayırlı olsun tebrik ederim gerçekten detaylı güzel bir liste olmuş benimde bu yaz nişanım olacak temmuz gibi düşünmeye başladım şimdiden bi sorum olacak bu nişan bohçasına ailesi içinde çeşitli hediyeler koyuluyormuş annesi babası kardeşi aile büyükleri vs için nişan bohçasından bunlarda olmalımı??neler koyuluyor yardım bekliyorum :3::3:zor işlermiş:92: Allah herkesin yardımcısı olsun

hayırlı olsun tebrik ederim gerçekten detaylı güzel bir liste olmuş benimde bu yaz nişanım olacak temmuz gibi düşünmeye başladım şimdiden bi sorum olacak bu nişan bohçasına ailesi içinde çeşitli hediyeler koyuluyormuş annesi babası kardeşi aile büyükleri vs için nişan bohçasından bunlarda olmalımı??neler koyuluyor yardım bekliyorum :3::3:zor işlermiş:92: Allah herkesin yardımcısı olsun

aslında aıleden kımlere bohca yapıcagın onemlı cnm. onlarıda yaz ıstersen ben kendı lıstemı dokerım sana buraya ıcınden faydalı olanları sana alırsın:1:

[sıze="2"][ı]aslında aıleden kımlere bohca yapıcagın onemlı cnm. Onlarıda yaz ıstersen ben kendı lıstemı dokerım sana buraya ıcınden faydalı olanları sana alırsın:1:[/ı][/sıze]

aslında önce sadece kayınvalideye düşünmüştüm ama daha sonra kayınpeder varsa kardeşi ananesi babanesinede küçükte olsa bikaç bişey koyulur ayıp olur dendi kararsız kaldım :25: Bu bohçalarla başım dertte gerçekten:1: Yardımlarınız için teşekkürler paylaşılanlar çok yardımcı oluyo şu nisanıda bi atlatsak :1:sonra bitek çeyizimi götürcem vallah :21:

aslında önce sadece kayınvalideye düşünmüştüm ama daha sonra kayınpeder varsa kardeşi ananesi babanesinede küçükte olsa bikaç bişey koyulur ayıp olur dendi kararsız kaldım :25: Bu bohçalarla başım dertte gerçekten:1: Yardımlarınız için teşekkürler paylaşılanlar çok yardımcı oluyo şu nisanıda bi atlatsak :1:sonra bitek çeyizimi götürcem vallah :21:

cnm benım yapıcagım bohcalar.bı abısı ve ablası var. abısı evlı ve 2 cocugu var ablası evlı 2 cocugu var annesı babası babannesı derken altından kalkmak zor olucak onlar yıne bı babama bı kardesıme bohca yapıcak valla
abısıne esıne ve cocuklarının kını bı bohcaya koyucam içindede= abıye( gomlek corap seccade takke tespıh ve havlu ) yengeye(bluz cetık yemenı corap nevresım takımı) 1.cocuk">cocuk(kazak etek corap camasır toka) 2.cocuk">cocuk(kazak pantolon camasır corap kemer)

ablasına esıne ve cocuklarına= abla( bluz cetık yemenı corap nevresım takımı) enısteye ( gomlek corap seccede tespıh takke ve havlu) 1.cocuk">cocuk (kazak pantolon corap camasır toka) 2cocuk (pantolon gomlek corap camasır kemer)

anneye = pike takımı yemeni yelek namaz örtüsü eteklık kumas corap camasır bluz cetık (aklıma bu kadar geldı)

babaya = gomlek pantolonluk kumas corap takke seccade havlu tespıh takke suveter

babanneye = eteklık kumas bluz yemenı cetık corap seccade tespıh

[sıze="2"][ı]cnm benım yapıcagım bohcalar.bı abısı ve ablası var. Abısı evlı ve 2 cocugu var ablası evlı 2 cocugu var annesı babası babannesı derken altından kalkmak zor olucak onlar yıne bı babama bı kardesıme bohca yapıcak valla
abısıne esıne ve cocuklarının kını bı bohcaya koyucam içindede= abıye( gomlek corap seccade takke tespıh ve havlu ) yengeye(bluz cetık yemenı corap nevresım takımı) 1.cocuk">cocuk(kazak etek corap camasır toka) 2.cocuk">cocuk(kazak pantolon camasır corap kemer)

ablasına esıne ve cocuklarına= abla( bluz cetık yemenı corap nevresım takımı) enısteye ( gomlek corap seccede tespıh takke ve havlu) 1.cocuk">cocuk (kazak pantolon corap camasır toka) 2cocuk (pantolon gomlek corap camasır kemer)

anneye = pike takımı yemeni yelek namaz örtüsü eteklık kumas corap camasır bluz cetık (aklıma bu kadar geldı)

babaya = gomlek pantolonluk kumas corap takke seccade havlu tespıh takke suveter

babanneye = eteklık kumas bluz yemenı cetık corap seccade tespıh [/ı]
[/sıze]
canım yha çok saol valla çok yardımcı oldu gerçekten bende artık benzer bişeler ayarlayıp koyucam kayınvalideme kayınpederime 1 erkek kardeşi var ona bide ananesi var ona bişeyler koyup bu bohça mevzunu kapatıcam inş :64:herkese kolay gelsin:1: Yengesi varda onada bişeyler koyarsam onun kızları vs. Vs derken bütün sülaleye hediye almak zorunda kalıcam bu bohça kapanmaz yoksa:1: En iyisi kestirmeden bu işi halletmek:66:

Back