Nişan meLiis'in Nişan Bohçası Listesine buyruun =)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ahh ahh evlilik hazirliginda heycan dolu kizlara bakin:16:
evlendikten sonra, kocalariniz anneleri icin sizi kirip gectiklerinde, bilsem seni kurban ederdim o bohcaya diceksiniz:1::1:
bi abla tavsiyesi size; erkekler cok nankor ve merhametsizdir, siz siz olun kendinizi sakin ezdirmeyin, herseyede evet demeyin..
ben oyle yaptim, simdi cezasini cekiyorum..

oyoyoy :(

kötü seyler yasamisiniz demek ki :/ ne diyeyim bilemiyorum..

ama bohca hazirligima kendisi hic karismadi senin gönlünden ne kopuyorsa onu al dedi hediye hediyedir begenmemezlikte yapmam dedi yani.. :61:

oyoyoy :(

kötü seyler yasamisiniz demek ki :/ ne diyeyim bilemiyorum..

ama bohca hazirligima kendisi hic karismadi senin gönlünden ne kopuyorsa onu al dedi hediye hediyedir begenmemezlikte yapmam dedi yani.. :61:

ALLAH bohcanida , evliliginide hayirli etsin canim..
bak benim kocam kadar kiymet bilen, tatli dilli ve iyi huylu bi erkek daha olamaz..
ona cok asik oldum ve evlendim, halada asigim, oda bana asik..
ama isin icine aile girince erkekler, hemen ana kuzusu oluyorlar ve onlar ne dese dogrudur, senin ne dedigini onemsemiyorlar..
insallah sende boyle bi durum olmaz canim, ama bastan herseye evet deme..
bak biz altli ustlu oturuyoruz, esim evlenmeden bana sordu istemiyorsan baska yerde otururuz dedi, bende salak gibi oturmayi kabul ettim malesef, hep iyi niyetimden:(
eee evlenincede benden cok sey beklediler, ev isleri, yemek felan bende cok yapmadim.. yapmayincada kotu olan sen oluyorsun malesef:( sen sen ol sakin taviz verme hic bi konuda:)
tekrar mutluluklar dilerim..

Son düzenleme:
ALLAH bohcanida , evliliginide hayirli etsin canim..
bak benim kocam kadar kiymet bilen, tatli dilli ve iyi huylu bi erkek daha olamaz..
ona cok asik oldum ve evlendim, halada asigim, oda bana asik..
ama isin icine aile girince erkekler, hemen ana kuzusu oluyorlar ve onlar ne dese dogrudur, senin ne dedigini onemsemiyorlar..
insallah sende boyle bi durum olmaz canim, ama bastan herseye evet deme..
bak biz altli ustlu oturuyoruz, esim evlenmeden bana sordu istemiyorsan baska yerde otururuz dedi, bende salak gibi oturmayi kabul ettim malesef, hep iyi niyetimden:(
eee evlenincede benden cok sey beklediler, ev isleri, yemek felan bende cok yapmadim.. yapmayincada kotu olan sen oluyorsun malesef:( sen sen ol sakin taviz verme hic bi konuda:)
tekrar mutluluklar dilerim..

Allah razi olsun amin canim insaAllah mutlu huzurlu bir yuvamiz olur..

evet bunu cok duydum erekler evlendikten sonra analari icin kiymete biniyor ve ana kuzusu oluyorlar.. hatta ne yalan söyleyim cevremde öyle olanlar da var.. evlenmeden önce annesinin yüzüne bakmazdi ama evlendikten sonra annesinin lafindan cikmayanlar..

ama öylel olmayanlarda var..

ev konusuna gelince bizde en basindan beri hic birlikte yada altli üstlü oturacagimiz söz konusu degildi.. önce kiraya cikacagiz ki bu kesin.. daha sonra kendi ikmanlarimizla kredi cekip kendimize ait ev alacagiz.. planlarimiz bu yönde ama bakalim Rabbim neler nasip edecek..

kk de kötü kayanana olaylarini cok okudum demek ki sende o yönden magdursun.. ama yinede umudunu kaybetme insaAllah sende kendine ait bir eve cikarsin ve hayatinda yeni bir baslangic yaparsin.. insaAllah :61:

cnm listemi kaptım senın ıcın geldım. dun yazarım demıstım yazayım sanada fıkır olur belkı

1 saat
2 bavul (bı bohca yapıcam bırazınıda bavula koyucam)
3 nevresım takımı (normalde dantel pıke takımı konuyo genelde ama ben saten fransız dantellı nevresım koyucam)
4 tras makınası
5 camasır takımı (3 4 tane)
6 pijama (penye ve saten)
7 terlık
8 çorap ( 4 5tane)
9 kemer cuzdan takımı
10 kol düğmesi
11 gömlek (2 3 tane)
12 takım elbıse
13 pantolon (kumas yada kot)
14 parfum( 2 tane)
15 ayakkabı
16 kravat
17 esofman takımı
18 şemsiye
19 saç kurutma makınası
20 kuran
21 seccade tespıh takke
22 tarak lif stik deo diş macunu diş fırcası dus jelı tras kopuggu after shave

bıraz uzun oldu galıba benımkıde:))):1:

1 saat
2 bavul (bı bohca yapıcam bırazınıda bavula koyucam)
3 nevresım takımı (normalde dantel pıke takımı konuyo genelde ama ben saten fransız dantellı nevresım koyucam)
4 tras makınası
5 camasır takımı (3 4 tane)
6 pijama (penye ve saten)
7 terlık
8 çorap ( 4 5tane)
9 kemer cuzdan takımı
10 kol düğmesi
11 gömlek (2 3 tane)
12 takım elbıse
13 pantolon (kumas yada kot)
14 parfum( 2 tane)
15 ayakkabı
16 kravat
17 esofman takımı
18 şemsiye
19 saç kurutma makınası
20 kuran
21 seccade tespıh takke
22 tarak lif stik deo diş macunu diş fırcası dus jelı tras kopuggu after shave

bıraz uzun oldu galıba benımkıde:))):1:

canim hem uzun hem masrafli :78:
ama imkanlarin el veriyorsa hepsini al canim dügünden önce alman gerekenler azalmis olur..
ben nevresim takimi yada ona benzer seyler almamaya karar verdim dedigim gibi cok masrafli oldugu icin..
takim elbise ve ayakkabisinida nisandan önce birlikte alis verise gidilecegi zaman aliriz..
bavul dedin de ben spor cantasi aldim ya onun icine mesela tras makinesini parfüm setini cüzdan ve kemeri birde kozmetik cantasini koysam mi acaba?
o tür seyleri nasilsa bohcanin icine koyamicam?
Allah kolaylik versin canim ve hayirli olsun vee tebrik ederim simdiden :nazar::71:

cgdm16 caniim benim simdi cikmam gerekiyor tekrar gelince sohbetimize devam ederiz..
bende bi parfüm seti baktim internetten onu paylasirim sonra..

simdilik iyi günler canim :)

canim hem uzun hem masrafli :78:
ama imkanlarin el veriyorsa hepsini al canim dügünden önce alman gerekenler azalmis olur..
ben nevresim takimi yada ona benzer seyler almamaya karar verdim dedigim gibi cok masrafli oldugu icin..
takim elbise ve ayakkabisinida nisandan önce birlikte alis verise gidilecegi zaman aliriz..
bavul dedin de ben spor cantasi aldim ya onun icine mesela tras makinesini parfüm setini cüzdan ve kemeri birde kozmetik cantasini koysam mi acaba?
o tür seyleri nasilsa bohcanin icine koyamicam?
Allah kolaylik versin canim ve hayirli olsun vee tebrik ederim simdiden :nazar::71:

cnm spor cantasının ıcıne tras mak parfum seti kozmetik cantasını koy cok guzel olur ama bence kemer ve cuzdanı koyma cnm

cnm spor cantasının ıcıne tras mak parfum seti kozmetik cantasını koy cok guzel olur ama bence kemer ve cuzdanı koyma cnm

canim benim ben cüzdan ve kemer icin hani türkiyede kutular oluyor ya ondan alayim diye düsündüm. O yüzden spor cantasinin icine koyarim dedim. Ama hele bi türkiyeye gideyim de o zaman neyi nasil süsleyecegime bakarim detaylica. :71:

kizlaaar öyle demeyin cokmu abartili olmus ki?

ben gercekten internette arastirarak bir liste olusturdum..

hayatimda ilk defa bohca hazirliyorum :61:

cevremde hic türkiye'ye gelin giden olmadigi icinde kimseye danisamadim ve böyle bir sonuc ortaya cikti..

kötü değil canım gayet detaylı. güle güle kullanılsın. mutluluklar

Biz bohça olaylarına hiç girmedik daha, söz nişan bir oldu birde acele oldu bohça gelmedi, kıyafetleri herkes kendi ayarladı yüzüklerimizide yaptırdık zaten. Nişandan sonra alışverişe çıkarız diye konuştuk, şimdide düğün alışverişiyle beraber alırız hepsini diyoruz ama bidolu şey varmış, önceden alsakmı napsak poff :44:

Biz bohça olaylarına hiç girmedik daha, söz nişan bir oldu birde acele oldu bohça gelmedi, kıyafetleri herkes kendi ayarladı yüzüklerimizide yaptırdık zaten. Nişandan sonra alışverişe çıkarız diye konuştuk, şimdide düğün alışverişiyle beraber alırız hepsini diyoruz ama bidolu şey varmış, önceden alsakmı napsak poff :44:

Canim önceden alabildiklerini al derim ben sana. Imkanin varsa tabi ki. Dedigin gibi bir sürü sey var cünkü alinmasi gereken. Maddi yönden imkanlarin ne kadarina el veriyorsa o kadarini alsan iyi olur sanirim. :61:

8802107424798.image.jpg

Parfüm seti olarak bunu almaya karar verdim.

Giorgio Armani Code Homme

50 ml Eau de Toilette
75 ml Dusjeli
75 ml After Shave Balsam

iceriyor.

Fiyati 57,90€ posta ücerti ödemiyorum.

Bi tane türk sayfasina baktim ayni parfüm seti 160TL den basliyor.
O yüzden burdan alinca daha karli cikiyorum.

:61:

kizlar nisan bohcalarina bakiyorum sitede pijama takimlari damat icin hep saten..

benim aldigim saten degil rengide yesil & mavili bisey..

ooofff iki tane aldim hatta ilki icime sinmedi diye..

simdi ikincisi de hosuma gitmemeye basliyor..

napsammm?

kizlar nisan bohcalarina bakiyorum sitede pijama takimlari damat icin hep saten..

benim aldigim saten degil rengide yesil & mavili bisey..

ooofff iki tane aldim hatta ilki icime sinmedi diye..

simdi ikincisi de hosuma gitmemeye basliyor..

napsammm?

canım bence bu kadar dert etme.. Dün bana bohçalar geldi, inan ne eksik ne fazla hiç bakılmadı bile :1: önemli olan ailelerin ve eşlerin anlaşması :1:

canım bence bu kadar dert etme.. Dün bana bohçalar geldi, inan ne eksik ne fazla hiç bakılmadı bile :1: önemli olan ailelerin ve eşlerin anlaşması :1:

hadi gözün aydin caniim ne mutlu sana :nazar::61:

öylede ne bileyim bide sonra avrupadan gelin geldi bakin nasil seyler almis diyecekler diye korkuyorum ailesi demesi bile kolu komusunun söz edeceginden korkuyorum o yüzden herseyin en iyisi olsun istedim de iste pijamalarda takildim kaldim of..

Öyle düşüneceklerse işin zor canım.. Ama bence öyle düşünmezler.. Önemli olan niyettir bizde :1: kolay gelsinn :71:

8802107424798.image.jpg

Parfüm seti olarak bunu almaya karar verdim.

Giorgio Armani Code Homme

50 ml Eau de Toilette
75 ml Dusjeli
75 ml After Shave Balsam

iceriyor.

Fiyati 57,90€ posta ücerti ödemiyorum.

Bi tane türk sayfasina baktim ayni parfüm seti 160TL den basliyor.
O yüzden burdan alinca daha karli cikiyorum.

:61:

ya bi sey sorcam kizlarrr arkadas EAU DE TOILETTE yazmis bu ne demek oluyor yaaa toilette filan cahilligime verin :( cogunun üstünde yaziyooo valla

Back