güzel liste olmus cnm.. nısan ne zaman acaba ayrıca sımdıden tebrık ederım
anaaammm ne iş yapıyon sen bence bayaa bi abartmışsınn zavallı kocam sana bakacak olursam ona bişi almamışım :))))
kız ne çok şey almışsın bişey kalmamış gerisi 1 günde tamamlanır
maşallah bu nasıl bir liste:))))
kizlaaar öyle demeyin cokmu abartili olmus ki?
ben gercekten internette arastirarak bir liste olusturdum..
hayatimda ilk defa bohca hazirliyorum
cevremde hic türkiye'ye gelin giden olmadigi icinde kimseye danisamadim ve böyle bir sonuc ortaya cikti..
bence abartmamıssın cnm ya böle okuyunca cok gıbı gelıo ama ben ne nısan bohcaları gordum benım de nısanım aralıkta kendımce lıste yaptım yavas yavas alıyorum gorumceye eltıye falan benımkıde senınkı kadar var
MELİSCİM.,
aldıklarını güzel günlerde kullan herhangi bi eksik göremedim herşeyin tamam olmuş
nişan için kıyafetini alacaksın takım+ ayakkabısı işte o kadar :86:
yani dimi canim hepsini alt alta yazdim diye belki coook fazla geliyor insana ilk bakista..
ama gercekten seninde dedigin gibi ne bochalar var..
o yüzden ben hala terredüteyim eksigim var mi baska diye :)
hayirli olsun canim tez zamanda kavusursun sende insaAllah sevdigine..
ve kolay gelsin simdiden gercekten ugras isteyen bir is cünkü :)
benım lıste evde olmasaydı senden cok daha fazla seyler yazdım ben eklerdım burayada evde sımdı pek aklımda bısı yok. ugras konusunda hak verıyorum sana cnm ben annemı kaybettım herseyımı kendım yapmaya calısıyorum. babamda pek anlamıyo bu ıslerden en zoru da ona bısılerı anlatmak oluyo zaten :))) hem maddı hem manevı ınsan fazlasıyla yorluyo. bence sen ıcını ferah tut ne az ne cok normal bı bohca hazırlamıssın. yanlız suan su yazıyı okurken aklıma geldı de bı tane de pantolon koy ıstersen. gomle tisört flan var dıye dedım sonucta nasılsa onlar kullanılmıo evlenınce gıyıcek
öncelikle Allah rahmet eylesin canim Allah sana ve babacigina sabir versin insaAllah.. senin icin bizlerden kat kat daha zordur bu isler eminim ama Allah yardimcin olur insaAllah hem maddi hem manevi acidan
istersen eve gidince sende listeni paylasirsin hepimiz icin fikir olur
pantolon iyi fikir aslinda ama alirimda olmaz üzülürüm sonra ama zaten takim elbise bakmaya gidecegiz o zaman pantolcukta alirim pa$ama
dogru simdiden kullanilmiyacak dügünden sonrasina saklasin
dugununuz ne zmn cnm? allah gonlune gore versın herseyı.. yarın buraya yazarım benım kabarık lısteyı
Subat yada Nisan 2012 de dügünümüz olacak insaAllah. Tam tarihi nisanda belirleyecegiz :)
Senin ki ne zaman peki
Tamam canim yazarsin bizde okuruuuzz
nişan 17 aralık 2011 düğünde 7 8 temmuz 2012 cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?