Nişan meLiis'in Nişan Bohçası Listesine buyruun =)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
Sizlerde fikir olur belki arkadaslar..

Pa$am icin aldiklarim :61:

2 Gömlek & Kravat
1 Gömlek
2 Tisört
3 Atlet
4 Boxer
2 Pijama Takimi (biri yakali biri normal)
6 Cift uzun Corap
3 Cift kisa Corap
1 Spor Takimi
1 Spor Cantasi
1 Kemer
1 Cüzdan
1 Tras Makinesi
1 Dis Fircasi
1 Dis Macunu
1 Kozmetik Cantasi
1 Aftershave
1 Deodorant
1 Dusjeli
1 Krem
1 Aftershave Balsam
1 Sampuan
1 Dusjeli

Almam gerekenler de var :61:

1 Cift Terlik
1 Seccade Takimi
1 Tesbih
1 Namaz Takkesi
1 Kur'an
1 Parfüm Seti
Bohca ve Bohca süsü

insaAllah aldiklarim pa$amin hosuna gider :69:

güzel liste olmus cnm.. nısan ne zaman acaba ayrıca sımdıden tebrık ederım

anaaammm ne iş yapıyon sen bence bayaa bi abartmışsınn zavallı kocam sana bakacak olursam ona bişi almamışım :))))

uii öyle deme caniim ben issizim suan :9:

inanirmisin kk de bakip bakip bi liste hazirladim kendime..

öyle cok sey alanlar var ki ben hala düsünüyorum acaba bir eksigim var mi diye :44:

pa$am icin özene bözene aldim ama diger aile fertlerine bu kadar detayli almadim/almiycam..

maşallah bu nasıl bir liste:))))

kizlaaar öyle demeyin cokmu abartili olmus ki?

ben gercekten internette arastirarak bir liste olusturdum..

hayatimda ilk defa bohca hazirliyorum :61:

cevremde hic türkiye'ye gelin giden olmadigi icinde kimseye danisamadim ve böyle bir sonuc ortaya cikti..

kizlaaar öyle demeyin cokmu abartili olmus ki?

ben gercekten internette arastirarak bir liste olusturdum..

hayatimda ilk defa bohca hazirliyorum :61:

cevremde hic türkiye'ye gelin giden olmadigi icinde kimseye danisamadim ve böyle bir sonuc ortaya cikti..

bence abartmamıssın cnm ya böle okuyunca cok gıbı gelıo ama ben ne nısan bohcaları gordum benım de nısanım aralıkta kendımce lıste yaptım yavas yavas alıyorum gorumceye eltıye falan benımkıde senınkı kadar var:1::1:

bence abartmamıssın cnm ya böle okuyunca cok gıbı gelıo ama ben ne nısan bohcaları gordum benım de nısanım aralıkta kendımce lıste yaptım yavas yavas alıyorum gorumceye eltıye falan benımkıde senınkı kadar var:1::1:

yani dimi canim hepsini alt alta yazdim diye belki coook fazla geliyor insana ilk bakista..

ama gercekten seninde dedigin gibi ne bochalar var..

o yüzden ben hala terredüteyim eksigim var mi baska diye :)

hayirli olsun canim tez zamanda kavusursun sende insaAllah sevdigine..

ve kolay gelsin simdiden gercekten ugras isteyen bir is cünkü :)

MELİSCİM.,
aldıklarını güzel günlerde kullan herhangi bi eksik göremedim herşeyin tamam olmuş :16:
nişan için kıyafetini alacaksın takım+ ayakkabısı işte o kadar :86:

MELİSCİM.,
aldıklarını güzel günlerde kullan herhangi bi eksik göremedim herşeyin tamam olmuş :16:
nişan için kıyafetini alacaksın takım+ ayakkabısı işte o kadar :86:

amiin canim insaAllah cok tesekkür ederim :61:

evet canim türkiyede birlikte alacaklarimiz:

onun takim elbisesi + ayakkabisi
benim ni$an elbisem + ayakkabim
yüzükler :69:

bunlari birlikte gidip secip alacagimiz icin listeye yazmadim :61:

yani dimi canim hepsini alt alta yazdim diye belki coook fazla geliyor insana ilk bakista..

ama gercekten seninde dedigin gibi ne bochalar var..

o yüzden ben hala terredüteyim eksigim var mi baska diye :)

hayirli olsun canim tez zamanda kavusursun sende insaAllah sevdigine..

ve kolay gelsin simdiden gercekten ugras isteyen bir is cünkü :)

benım lıste evde olmasaydı senden cok daha fazla seyler yazdım ben eklerdım burayada evde sımdı pek aklımda bısı yok. ugras konusunda hak verıyorum sana cnm ben annemı kaybettım herseyımı kendım yapmaya calısıyorum. babamda pek anlamıyo bu ıslerden en zoru da ona bısılerı anlatmak oluyo zaten :))) hem maddı hem manevı ınsan fazlasıyla yorluyo. bence sen ıcını ferah tut ne az ne cok normal bı bohca hazırlamıssın. yanlız suan su yazıyı okurken aklıma geldı de bı tane de pantolon koy ıstersen. gomle tisört flan var dıye dedım sonucta nasılsa onlar kullanılmıo evlenınce gıyıcek

benım lıste evde olmasaydı senden cok daha fazla seyler yazdım ben eklerdım burayada evde sımdı pek aklımda bısı yok. ugras konusunda hak verıyorum sana cnm ben annemı kaybettım herseyımı kendım yapmaya calısıyorum. babamda pek anlamıyo bu ıslerden en zoru da ona bısılerı anlatmak oluyo zaten :))) hem maddı hem manevı ınsan fazlasıyla yorluyo. bence sen ıcını ferah tut ne az ne cok normal bı bohca hazırlamıssın. yanlız suan su yazıyı okurken aklıma geldı de bı tane de pantolon koy ıstersen. gomle tisört flan var dıye dedım sonucta nasılsa onlar kullanılmıo evlenınce gıyıcek

öncelikle Allah rahmet eylesin canim Allah sana ve babacigina sabir versin insaAllah.. senin icin bizlerden kat kat daha zordur bu isler eminim ama Allah yardimcin olur insaAllah hem maddi hem manevi acidan :71:

istersen eve gidince sende listeni paylasirsin hepimiz icin fikir olur :61:

pantolon iyi fikir aslinda ama alirimda olmaz üzülürüm sonra ama zaten takim elbise bakmaya gidecegiz o zaman pantolcukta alirim pa$ama :9:

dogru simdiden kullanilmiyacak dügünden sonrasina saklasin :12:

öncelikle Allah rahmet eylesin canim Allah sana ve babacigina sabir versin insaAllah.. senin icin bizlerden kat kat daha zordur bu isler eminim ama Allah yardimcin olur insaAllah hem maddi hem manevi acidan :71:

istersen eve gidince sende listeni paylasirsin hepimiz icin fikir olur :61:

pantolon iyi fikir aslinda ama alirimda olmaz üzülürüm sonra ama zaten takim elbise bakmaya gidecegiz o zaman pantolcukta alirim pa$ama :9:

dogru simdiden kullanilmiyacak dügünden sonrasina saklasin :12:

dugununuz ne zmn cnm? allah gonlune gore versın herseyı.. yarın buraya yazarım benım kabarık lısteyı :D:1:

ahh ahh evlilik hazirliginda heycan dolu kizlara bakin:16:
evlendikten sonra, kocalariniz anneleri icin sizi kirip gectiklerinde, bilsem seni kurban ederdim o bohcaya diceksiniz:1::1:
bi abla tavsiyesi size; erkekler cok nankor ve merhametsizdir, siz siz olun kendinizi sakin ezdirmeyin, herseyede evet demeyin..
ben oyle yaptim, simdi cezasini cekiyorum..

Back