tamam hadi Ak partiye oy vermeyeyim, peki chp ye mhp ye , hdp ye neden oyumu vereyim ? O adamlar gerçekten iyi ülke yönetecek mi? Hırsızlık yardakçılık , torpill vs ile kendi adamlarını belirli mevkilere yerleştir meyecek mi ? Herkes biliyor ki diğer alternatiflerde rezalet , kaç senedir bir tane bile adam gibi muhalefet çıkmadı sırf ak partiyi sevmiyorsunuz diye diğer partileri seçiyorsunuz , Ak parti gitsin diye chp ye oy veriyorum diyenler var , bende diyorum ki chp gelmesin diye Ak partiye oy veriyorum! noldu şimdi ikisi de aynı kafa aynı zihniyet! Ak partiye oy vermemem için muhalefetin liderlerinin gitmesi gerekiyor , Kaç senedir adam gibi muhalefet partisi çıkaramayan onlar , ak partiye oy veriyoruz diye suçlu biz oluyoruz, adam gibi biri çıkarsa emin ol ben ve herkes sağına soluna bakmadan oyunu ona verecek,Hadi muhalefet projesini kapı kapı gezip anlatmadı duymadınız. Yapılan yolsuzlukları , değerinin altında satılıp özelleştirilen işletmeleri , yandaşlara yapılan kıyağı , hazineden yapılan israfı da mı duyup görmüyorsunuz ?
Gördüğünüz halde duymadım , görmedim , bilmiyorum edalarında iseniz isterseniz 7/24 kapınızda yatıp anlatılsın sonuç değişecek mi sizin için ?
Gözden kaçırılan nokta : Bu süper lig değil. Sezon 1 yıldan uzun sürüyor. Ve sezon boyunca yapılanlar hepimizin geleceğinden çalıyor.
Karar sizin. Oy verirken ister takım tutup verin ister sağduyulu olup geleceğiniz için.
tamam hadi Ak partiye oy vermeyeyim, peki chp ye mhp ye , hdp ye neden oyumu vereyim ? O adamlar gerçekten iyi ülke yönetecek mi? Hırsızlık yardakçılık , torpill vs ile kendi adamlarını belirli mevkilere yerleştir meyecek mi ? Herkes biliyor ki diğer alternatiflerde rezalet , kaç senedir bir tane bile adam gibi muhalefet çıkmadı sırf ak partiyi sevmiyorsunuz diye diğer partileri seçiyorsunuz , Ak parti gitsin diye chp ye oy veriyorum diyenler var , bende diyorum ki chp gelmesin diye Ak partiye oy veriyorum! noldu şimdi ikisi de aynı kafa aynı zihniyet! Ak partiye oy vermemem için muhalefetin liderlerinin gitmesi gerekiyor , Kaç senedir adam gibi muhalefet partisi çıkaramayan onlar , ak partiye oy veriyoruz diye suçlu biz oluyoruz, adam gibi biri çıkarsa emin ol ben ve herkes sağına soluna bakmadan oyunu ona verecek,
şimdi bu yazdığıma da çocuksu kilişe cevaplar , komikli espiriler gelecek, bu yüzden size müstahak her seçimde kazanamamak .
bana 2 tane gelmiş mune ankara byükşehir belediyesi başkanı...habertürkte canlı yayındaHanımlar,
alakalı alakasız her topikte AKP CHP Çarpışması yapmayın artık.
Bu topikte ana tema yasal düzenlemelere rağmen izinsiz gönderilen SMS'ler, Melih Gökçek'in yolladığı haber olmuş çünkü kendisi malumunuz medyayı seviyor, CHP belediyesinden de geliyor, bana AKP, eşime CHP Belediye Başkanından defalarca mesaj geldi, ki gelen mesajlardaki belediyelerle yakından uzaktan alakamız yok, ikamet etmediğimiz yerler, İstanbul olsa anlarım, 40 yılım geçmiş o Şehirde, sistemde Kayıtlı kalmış olabilirim derim ama Ankara, Muğla, Denizli ne alaka yahu
Hem ayrıca ben bu SMS ve aramayla yapılan reklamların hepsinden rahatsızım, istemiyorum arkadaş, iznimde yok onayımda, yasa çıkarılmasına rağmen nasıl gönderirler? Dava açma imkanı sunsunlar her birine önce ihtar sonra dava etme hakkımı kullanacağım.
bizede önceden mesaj gelirdi şimdi posta geliyor şaka gibi hemde hdp den gelmişValla o telesekreterli reklamlar daha can sıkıcı, açıyorsun bir süre ses yok sonra aniden Merhabaaa
Kulak zarımızla sorunları var galiba, ben istesem senin o reklamını Yaptığın şeylere abone olurum değil misana mı kaldı hava durumu vs aboneliği yaptırıp yaptırmayacağım, bak bunu kimse yasaya sokmamış, SMS'le ilgili yasa bile sıkıntılı gerçi, yıllar önce Levent Kırca'nın bir banka reklamıyla galiba, tencere içinden çıkıp nerde kalmıştık demesi gibi bunlarda numara yasaklıyorsun başka numaradan Merhabaaa diyorlar
çekilin ben avukatımmmHanımlar,
alakalı alakasız her topikte AKP CHP Çarpışması yapmayın artık.
Bu topikte ana tema yasal düzenlemelere rağmen izinsiz gönderilen SMS'ler, Melih Gökçek'in yolladığı haber olmuş çünkü kendisi malumunuz medyayı seviyor, CHP belediyesinden de geliyor, bana AKP, eşime CHP Belediye Başkanından defalarca mesaj geldi, ki gelen mesajlardaki belediyelerle yakından uzaktan alakamız yok, ikamet etmediğimiz yerler, İstanbul olsa anlarım, 40 yılım geçmiş o Şehirde, sistemde Kayıtlı kalmış olabilirim derim ama Ankara, Muğla, Denizli ne alaka yahu
Hem ayrıca ben bu SMS ve aramayla yapılan reklamların hepsinden rahatsızım, istemiyorum arkadaş, iznimde yok onayımda, yasa çıkarılmasına rağmen nasıl gönderirler? Dava açma imkanı sunsunlar her birine önce ihtar sonra dava etme hakkımı kullanacağım.
bana 2 tane gelmiş mune ankara byükşehir belediyesi başkanı...habertürkte canlı yayında
bizede önceden mesaj gelirdi şimdi posta geliyor şaka gibi hemde hdp den gelmiş
aynen öyle +18 lerden gelen saçma sapan mesajlar aman ALLAHIM diyorum ama ben posta olayına takıldımEşimle ben bu yasayı dört gözle bekliyorduk çünkü bilmiyorum herkese bu kadar çok reklam geliyor mu ama bize hergün olur olmadık yerlerden reklam sms'leri, telefonla aramalar geliyor, kimi Belediye başkanı reklamı, kimi okul, kimi hastane, yok efendim sigara bırakma, kitap vs vs
Hiç şaşmaz, hergün onlarca mesaj ve arama, inanın bıktık, eşim telefonu dahi açmak istemiyor bazen, açınca peşpeşe en az 10 mesaj geliyor.
Bizde aman dedik şu yasa çıksın imzalı dilekçe hazırlar, reklam istemediğimizi beyan ederiz, umursamazlarsa dava ederiz ama nerdeee, bu yasayı çıkardık ama dostlar alışverişte Görsün yasa var desinler diye çıkarttık demeye getiriyorlar resmen.
üzgünüm ümitsiz vak'a...Avukat hanım derdimize bir çare
Yeni mi başladı bu? Valla bunlara SMS yasak dendi ya, gerçi o yasak bile adam gibi uygulanmıyor da neyssseee, SMS yasak diye kendilerince yasağı deliyorlardır, malum sadece SMS dendi, arama, posta Gönderme yok yasada.aynen öyle +18 lerden gelen saçma sapan mesajlar aman ALLAHIM diyorum ama ben posta olayına takıldım
artık mesaj gönderemeyenler postamı gönderecek acaba
Gerçeği söyleyin, kaç günlük Ömrü kaldıüzgünüm ümitsiz vak'a...
şimdi o postaların parasıda vergi diye yapışır bize gibime geliyorYeni mi başladı bu? Valla bunlara SMS yasak dendi ya, gerçi o yasak bile adam gibi uygulanmıyor da neyssseee, SMS yasak diye kendilerince yasağı deliyorlardır, malum sadece SMS dendi, arama, posta Gönderme yok yasada.
üstü kapalı bır atasözüyle son vereyim..Gerçeği söyleyin, kaç günlük Ömrü kaldı
Çaktırmaavukatla doktor ortaya Karışık oldu ama olsun idare ediver, üzüntüden yakını olarak saçmalıyorum
Saraylım,Ne yasasi yav? Yasayi kim takiyor? Adalet artik bir kadin adi, hukuk yargi goren duyan var mi?Avukatlarin basini belaya sokmayin, bosu bosuna ugrastirmayin, islerinden etmeyin, AKP'ye ozel kanun ne derse o olur bu memlekette.. Mevzu SMS, yasa delinmis, kaynak AKP.. Hadi bakalim ikisini birbirinden ayirt et.. Ben beceremiyorum bir tarafi gorup kaynagi es gecmeyi.. en iyisi bu basliga yazmayayim..
Yav, eskiden yasalardaki bosluklardan faydalaniyorlardi ama simdi yasa boslugundan faydalanmiyorlar, yasayi acik ve aleni sekilde herkese duyura duyura ilan ede ede deliyorlar, ikisi arasinda fark var. Obur partiler de yasayi deliyor diyorsunuz, kim itiraz edecek? Iktidar mi? En cok SMSi kim kullaniyor bu ulkede? HDP demez mi ki bana dokundun, Melih neden ceza almadi? Tam da secim ustu.. Yapmayin Allasen..Saraylım,
iyi diyorsunuz hoş diyorsunuzda bu memlekette bir Hatırlayın bakalım, en azından ülkede Yaşadığınız zamanları baz alın, ne zaman hukuk doğru dürüst işledi?
Hukukta kimin ensesi kalınsa ona hukuk vardı, bu düzen hep böyleydi, yasalar çıkar uygulamalar ya olur ama yetersiz ya hiç uygulanmazdı, basit bir suçun bile mahkemesi kaç yıl Sürüyor haberiniz var mı? Geç gelen adalet adalet değildir diye burda zaman zaman boşuna mı diyoruz acaba?
Iktidar yasayı takmıyorda reklam yapan diğerleri çok takıyor sanki, bana hergün gelen onlarca mesajın sadece 2 tanesi parti, Belediye başkanı mesajıysa, geri kalanı başka yerlerden, adamlar birbirine telefon numarası paslıyor yahu ülkede, siz hata edip hizmet aldığınız bir firmaya telefon numarası verdiyseniz yandınız, o firma elemanı işten çıkarken tüm bilgilerinizi Alıp işe başladığı diğer firmaya Satıyor, nerden buldunuz sorusuna gak guk yapıyorlar.
Tamam derdiniz iktidar, evet yasaları yapıyor ama ya açık kapı bırakıyor ya uygulamıyorlar ama kusura bakılmasında halkta pek meyilli yasal boşluklardan istifade etmeye.
Saraylım,Yav, eskiden yasalardaki bosluklardan faydalaniyorlardi ama simdi yasa boslugundan faydalanmiyorlar, yasayi acik ve aleni sekilde herkese duyura duyura ilan ede ede deliyorlar, ikisi arasinda fark var. Obur partiler de yasayi deliyor diyorsunuz, kim itiraz edecek? Iktidar mi? En cok SMSi kim kullaniyor bu ulkede? HDP demez mi ki bana dokundun, Melih neden ceza almadi? Tam da secim ustu.. Yapmayin Allasen..
Mahkemeler Allah selamet versin, kimlik bilgileriniz herkesin cebinde, bunlari cozmek kimin gorevi? Bunlar gelmeden once cep telefonu, SMS, internet mi vardi dogru durust ulkede ve de dunyada ki kanunu olsun? Durmadan agacla insaatla betonla ugrasacaklarina biraz da meclisteki asli gorevleri olan elzem kanunlari cikartip uygulamasini takip etseler ya.. Nerden tutsam elimde kaliyor Mune, sen nesini savunuyorsun bu hukuksuzlugun anlamadim.