Bana da geldiYasayı akepe cıkardı ,
belediye başganı yasağı deliyor !
Dün banada geldi msj.. İ.gökceğim atlamamış benide..
Tüketiciler Birliği Federasyonu Başkanı Mehmet Bülent Deniz ise, yönetmelikte bazı açık noktalar bulunduğunu ancak asıl markaların vatandaşın şikayet edemeyeceğini varsayarak izinsiz SMS yasağını deldiğini belirterek, şu görüşleri dile getirdi:Bana da geldi
Aslında numaraları nerden aldıklarını tespit ettirip dava açmak gerekir diye düşünüyorum, araştırmak lazım çünkü bu izinsiz SMS'ler çok can sıkıcı.
Ohooo o zaman ben ne anladım bu iştenTüketiciler Birliği Federasyonu Başkanı Mehmet Bülent Deniz ise, yönetmelikte bazı açık noktalar bulunduğunu ancak asıl markaların vatandaşın şikayet edemeyeceğini varsayarak izinsiz SMS yasağını deldiğini belirterek, şu görüşleri dile getirdi:
“Şu anda bu tarz SMS ve e-posta gönderen firmaları şikayet etmek zor. Bu kolaylaştırılmalı. e-devlet üzerinde mobil imzası olanlar şikayet edebiliyor ki mobil imza çok az kişide var. Ya da bir sürü doküman hazırlayıp Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın illerdeki müdürlüklerine gitmeniz lazım. Resmen şikayet etmeyin noktasına getiriyorlar. Markalar vatandaşın şikayet etmeyeceğini varsayarak SMS göndermeye devam ediyor. Yönetmelik çıkana kadar birkaç ay daha bu belirsizlik sürebilir.”
demişler..
yani diyorkı yasayı cıkardık cayıra , mevlam sizleri kayıra..
Bana geldide , Allah gocamı esirgedi..Ahah dun evdeko 4 kisiye de farkli zamanlarda geldi cok enteresan gercekten
Ohooo o zaman ben ne anladım bu iştenbirde sorun sadece SMS'lerde değil, hergün hiç tanımadığımız numaralardan aranıyoruz, bazısını açmıyorum bazısını da açıyorum, Karşımda ya biri xx konuda sizi bilgilendireceğiz diyor, maksat reklam veya bant kaydı Merhaba diye gür sesle irkildiğim bir reklam Yapılıyor, ben mecbur muyum bunları çekmeye, numarayı yasaklıyorsun, aynı yer başka numarayla arıyor, numara yasaklamakta çözüm olmadı bende, Kapıdan kovsan bacadan giriyorlar.
Beni de cumartesi basbakanimiz aradi.Mitingim var yarin mutlaka gel Gundogduya bekliyorum dedi.Sevgilerimi #!@&* sunup kapattim telefonu
Valla o telesekreterli reklamlar daha can sıkıcı, açıyorsun bir süre ses yok sonra aniden MerhabaaaDEMEEEEEE...
geçen gün trafikte tlf çaldı , efendim dememle aptal adam MERHABAAAA diye bir bağırır 27.01 öndeki arabaya sinek oluyordu az kalsın.. la ne baarıyon dıyebıldım
cıddı mi? odamı arıyor.. Bizim başgan daha artistmiş msj atıyo coool takılıyo..
ya eskıden C.B. denilince böyle bihoş olurdum , içimden tanımadıgım bir 27.01 çıkardı. Saygı duyardım falan fıstık..
Şimdi adam her taşın altında çıkıyo reklamlar gibi..
bidahakine adımı geçirmezsen hatrım kalır , alınırım bilesinTabi yaa aradi..Ama gelenek bu bir gelenek oldu cunku 30 mart yerel seciminde de Recep aramisti.Gundogduya gel diye mitingim var diye.Daha basbakankene .Yine saygilarimi !@#$*&%£ sunup kapatmistim
kıyamam sanaBanada devamlı atıyor bir bu birde gaziantep ak parti milletvekili ali şahin.
Bayram kandil hiç es geçmez saolsun. Akrabalarım o kadar kutlamıyor.
Enammm yaşım mı yetmedi hatırlamaya reklamı..Valla o telesekreterli reklamlar daha can sıkıcı, açıyorsun bir süre ses yok sonra aniden Merhabaaa
Kulak zarımızla sorunları var galiba, ben istesem senin o reklamını Yaptığın şeylere abone olurum değil misana mı kaldı hava durumu vs aboneliği yaptırıp yaptırmayacağım, bak bunu kimse yasaya sokmamış, SMS'le ilgili yasa bile sıkıntılı gerçi, yıllar önce Levent Kırca'nın bir banka reklamıyla galiba, tencere içinden çıkıp nerde kalmıştık demesi gibi bunlarda numara yasaklıyorsun başka numaradan Merhabaaa diyorlar
Valla o telesekreterli reklamlar daha can sıkıcı, açıyorsun bir süre ses yok sonra aniden Merhabaaa
Kulak zarımızla sorunları var galiba, ben istesem senin o reklamını Yaptığın şeylere abone olurum değil misana mı kaldı hava durumu vs aboneliği yaptırıp yaptırmayacağım, bak bunu kimse yasaya sokmamış, SMS'le ilgili yasa bile sıkıntılı gerçi, yıllar önce Levent Kırca'nın bir banka reklamıyla galiba, tencere içinden çıkıp nerde kalmıştık demesi gibi bunlarda numara yasaklıyorsun başka numaradan Merhabaaa diyorlar
Bana niye hep adamlar denk geliyorTelesekreterli reklamlardan en sevdiğim sigara bırakma ürünü satışı ile ilgili olanı. " İyi günler. Sağlık Bakanlığı onaylı sigara bırakma ürünümüz hakkında 1 e basarak bilgi alabilirsiniz " diyor bir kadın sesi ilk başta , naif ve sıcak ses tonuyla.
1 e basmayınca ise direkt çirkefleşiyor ses tonu. Lütfen 1 e basınız diye bir anda ses yükselip hiddetleniyor.
Neden bağırıyor sesini yükseltiyorsun yahu
Tuşlama yapmayınca da kapanıyor.