Melih Gökçek'in izinsiz SMS'i sosyal medyayı karıştırdı

nerseyse her gün mesaj geliyo, hatta 5dk önce bi daha geldi :confused:ne kadar çok bomba açıklamaları varmış konuş konuş bitmiyo :KK62:

Bana niye hep adamlar denk geliyor:KK12: Bıktım adam sesi duymaktan, seslendireni bir yakalasam fena yapacağım, ses tonunu aklıma kazıdım:KK70:
:rolleyes::rolleyes: o adamların sesi kısılaaaa..

nerseyse her gün mesaj geliyo, hatta 5dk önce bi daha geldi :confused:ne kadar çok bomba açıklamaları varmış konuş konuş bitmiyo :KK62:
başganımı burda admin yapsak , editör yapsak.. cok konusası var.. üye olmakla işe başlayabilir :KK69:
anaamm.. mune daha fazla banlar :KK8::KK8:

Adam reklamını yasak falanda olsa yapıyor bu işte Ak parti becerikli , geçen ilk kez oy kullnacak erkek kardeşime adına özel Ak partiden broşür geldi bunların hepsi birer taktik , adamlar çalışıyor diğer partiler uyusun

Adam reklamını yasak falanda olsa yapıyor bu işte Ak parti becerikli , geçen ilk kez oy kullnacak erkek kardeşime adına özel Ak partiden broşür geldi bunların hepsi birer taktik , adamlar çalışıyor diğer partiler uyusun
Hele Melih Gökçek ne yapıyor ediyor, her hafta mutlaka bir haber manşeti oluyor:KK70:

yasağı koyan kendileri farkında mısın :KK70:

ne içiyorsan bende istiyorum :KK70:

:KK70:Asgari ucret yerlerde, issizlik artmis, ekonomi krize gidiyormus kendileri diyorlar, bahane de su: borclar 200 milyar dolara dayanmis ama satacak bir sey kalmamis..:rolleyes: Ama cok iyi calisiyorlar, cok becerikliler, reklamlar sahane.. Basarili olduklari alan buysa gitsinler de reklam sirketi kursunlar, devletin tepesinde isleri ne?:confused:

:KK70:Asgari ucret yerlerde, issizlik artmis, ekonomi krize gidiyormus kendileri diyorlar, bahane de su: borclar 200 milyar dolara dayanmis ama satacak bir sey kalmamis..:rolleyes: Ama cok iyi calisiyorlar, cok becerikliler, reklamlar sahane.. Basarili olduklari alan buysa gitsinler de reklam sirketi kursunlar, devletin tepesinde isleri ne?:confused:
eh sonuçta Ak partinin başarılı olduğu bir alan var , diğerleri gibi toptan beceriksiz ve basiretsiz değil :KK53:

eh sonuçta Ak partinin başarılı olduğu bir alan var , diğerleri gibi toptan beceriksiz ve basiretsiz değil :KK53:
Reklam yaptirmaya ihtiyacim olursa bu basarili alani degerlendiririz. simdiden saksaklamaya gerek yok, once kendi oz gorevlerini layikiyla yapsin, issize is bulsun, halkin refah seviyesini arttirsin, halimiz "ayrani yok icmeye tahtirevanla gider s.. maya" olmasin da..

Reklam yaptirmaya ihtiyacim olursa bu basarili alani degerlendiririz. simdiden saksaklamaya gerek yok, once kendi oz gorevlerini layikiyla yapsin, issize is bulsun, halkin refah seviyesini arttirsin, halimiz "ayrani yok icmeye tahtirevanla gider s.. maya" olmasin da..
Siyasetin temeli reklam yapmak, sesini halka duyurmak, gerekli oyu aldıktan sonra o işlemlere geçersin , şimdi muhalefet proje üretiyor ama bu projesinden halkın kaçının haberi oluyor acaba ? gerekirse kapı kapı gezilir anlatılır broşür dağıtılır, önem vermiyorlar bu konulara Ak parti kadar iyi değiller, sadece youtube reklam vermekle seçim kazanılmıyor.

Siyasetin temeli reklam yapmak, sesini halka duyurmak, gerekli oyu aldıktan sonra o işlemlere geçersin , şimdi muhalefet proje üretiyor ama bu projesinden halkın kaçının haberi oluyor acaba ? gerekirse kapı kapı gezilir anlatılır broşür dağıtılır, önem vermiyorlar bu konulara Ak parti kadar iyi değiller, sadece youtube reklam vermekle seçim kazanılmıyor.
Iyi o zaman, AKPnin projelerinden de haberin vardir oyleyse.. Baskanliga gecip tek adam olmaktan baska ne projeleri varmis? Iscinin, ciftcinin, emeklinin asgari ucretlinin icler acisi durumunu duzeltecek neler vaad ettiler? Reklamlarda bunlari da anlatiyorlar mi? Yoksa hala "beraber yuruduuuk, biz bu yollardaaa!" narasina mi bu ovguler? Yoksa bu kuru gurultude duyabildigin tek proje CHPninki deme sakin.:KK53:

Izguben hakli. Tanitimda basarisizlar.

Benim anadoluda internetten bir haber teyzem nereden bilsin CHP NIN PROJESINI?

konuda bu degil zaten. Melih gokcek in yaptiginin bir suc olmasi.

Katile bakin ne guzel niyetini yapiyor basiretsiz degil mi diyoruz? Hepsi suc iste. Belki daha buyuk daha kucuk ayrimi var ama suc oldugu gercegi degismes

Iyi o zaman, AKPnin projelerinden de haberin vardir oyleyse.. Baskanliga gecip tek adam olmaktan baska ne projeleri varmis? Iscinin, ciftcinin, emeklinin asgari ucretlinin icler acisi durumunu duzeltecek neler vaad ettiler? Reklamlarda bunlari da anlatiyorlar mi? Yoksa hala "beraber yuruduuuk, biz bu yollardaaa!" narasina mi bu ovguler? Yoksa bu kuru gurultude duyabildigin tek proje CHPninki deme sakin.:KK53:
Bu oylama başkanlık sistemi oylaması ak parti başkanlık sistemi üzerinden gidiyor proje düşünmemişler. Hakkını yememek lazım chp eski chp değil lakin bu projeye kılıçdaroğlunun kendisi bile inanmamıştır ama olsun yinede doğru yolda ilerliyor.

Bu oylama başkanlık sistemi oylaması ak parti başkanlık sistemi üzerinden gidiyor proje düşünmemişler. Hakkını yememek lazım chp eski chp değil lakin bu projeye kılıçdaroğlunun kendisi bile inanmamıştır ama olsun yinede doğru yolda ilerliyor.
Iste bak, sen de AKPnin tek bir projesini bulamadin. Normaldir, projeler, secim vaadlerine prim vermek mazide kaldi. artik kim daha yuksek sesle "benim!" diye bagiriyorsa ona prim veriliyor. Halkin geldigi nokta bu maalesef.. sen bile ayni tuzaktasin iste bak.

Burası izinsiz gelen reklam mesajlarıyla ilgili bir topik, hatırlatmama gerek yok sanıyorum.

Hadi muhalefet projesini kapı kapı gezip anlatmadı duymadınız. Yapılan yolsuzlukları , değerinin altında satılıp özelleştirilen işletmeleri , yandaşlara yapılan kıyağı , hazineden yapılan israfı da mı duyup görmüyorsunuz ?

Gördüğünüz halde duymadım , görmedim , bilmiyorum edalarında iseniz isterseniz 7/24 kapınızda yatıp anlatılsın sonuç değişecek mi sizin için ?

Gözden kaçırılan nokta : Bu süper lig değil. Sezon 1 yıldan uzun sürüyor. Ve sezon boyunca yapılanlar hepimizin geleceğinden çalıyor.

Karar sizin. Oy verirken ister takım tutup verin ister sağduyulu olup geleceğiniz için.

Benide kilictaroglu aradi..kasalar dolu gelin nasil o kasalarin bosaltilacagini vaadlerimle tek tek aciklayacagim dedi:))))bende bugün canim komedi izlemek istemiyor baska zaman dedim sevgiciklerimi @===D sundum kapattim:)))

Başkan bana mesaj atmadı. Beni neden es geçti ki? :KK42::KK42:

X