Melih Gökçek'in izinsiz SMS'i sosyal medyayı karıştırdı

Saraylım,
AKP'ye o kadar öfkelisin ki yazılanları bile tam okumuyorsun, hukuksuzluğu mu savundum size?
Reklam SMS'leri sadece partilerin, iktidarın deldiği birşey değil diyorum, sizin benim gibi birey olan ve işletmesi olanda deliyor zira ben kendimi bildim bileli yasalar çıkar ama adam gibi uygulanmaz, memleket alışmış hukuksuzluğa, daha önce internet mi vardı diyorsunuz, yahu tek delinen yasa bu mu? Geçmiş zamanlarda da başka yasalar vardı onlarda deliniyordu.
He derseniz ki hep Dediğiniz gibi balık baştan kokar, evet balık baştan kokar, baştakiler yasaya kendi uymazsa, uygulamazsa millette uymaz ama bu hukuksuzluğun tarihi yeni değil, bunu söylüyorum size, vardı var olmaya devam ediyor.
Yazdırmayın bana burda geçmişteki şeyleri, hangi biri doğru dürüst yasa yaptı da uyguladı?
Bugun ile gecmisi nasil bir tutabiliyorsun anlamiyorum. Eskiden yasalari halk deliyordu, kanun koyucu ise uygulamak zorunda idi, uygulamayani gorevden aliyorlardi, ya devlet, ya da halkin oylari. Simdi kanunlari delmeyi halka birakmiyorlar, aleni sekilde, herkesin gozunun icine baka baka, gazeteleri bagirta bagirta deliyorlar, delmek de degil, uygulamiyorlar, ozgurce suc isliyorlar, uygulamaya kalkan veya sorgulayan savciyi hakimi emniyet gorevlisini suruyorlar ya da iceri atiyorlar, ayni sey mi?:KK57:

Bugun ile gecmisi nasil bir tutabiliyorsun anlamiyorum. Eskiden yasalari halk deliyordu, kanun koyucu ise uygulamak zorunda idi, uygulamayani gorevden aliyorlardi, ya devlet, ya da halkin oylari. Simdi kanunlari delmeyi halka birakmiyorlar, aleni sekilde, herkesin gozunun icine baka baka, gazeteleri bagirta bagirta deliyorlar, delmek de degil, uygulamiyorlar, ozgurce suc isliyorlar, uygulamaya kalkan veya sorgulayan savciyi hakimi emniyet gorevlisini suruyorlar ya da iceri atiyorlar, ayni sey mi?:KK57:
Saraylım,
bu mevzuyu burda tartışmaya devam edersek konu başka mecralara kayacak, oysa içerik SMS.
Yazdıklarımı bir Başkasını savunmak adına tek Taraflı olarak bakmadan okuyup fikir alışverişi yapacaksanız daha uygun başka bir topikte devam edelim, bakalım eskiden sadece halk mı deliyordu?
Rahmetlileride bir bir anmak zorunda kalacağım, ki hiç sevmem Ölenin ardından konuşmayı, içim elvermez ama madem gerekiyor, onları da konuşuruz.

iptalsms.com diye bir yer gelen reklam mesajlarında şirketi ora kaydediyorum

iptalsms.com diye bir yer gelen reklam mesajlarında şirketi ora kaydediyorum
Ablacım, riskli değil mi? Kaydederken numaranı mı veriyorsun? Ben hiçbir siteye günahımı dahi vermemde o Yüzden soruyorum :-)

o tişörtleri XL ya da XXL yapmamışlar abla :KK43: bizim gibi narin hatunları düşünmemişler çok kırıldım :KK42:
Aaa XL yok mu cidden, hiç dikkat etmedim valla:KK43:
Firmaya iletmek lazım aslında, herkes S, M, L giymiyor ki.

X