Bu adam cocuk gibi yahu, ciddiye alamiyorum hic. Ver oyuncagi eline oynasin. Hala bir agirlik ve mesleginin getirdigi ciddilik yok. Ergen cocuk gibi
Arkadaşa cevap yazmışsın ama bende size sorayım neymiş icraatleriSen onun ve oğlunun Ankara'daki icraatlarını bir bilsen, cocuğa değil başka bir şeye benzetirdin.
Arkadaşa cevap yazmışsın ama bende size sorayım neymiş icraatleri
Yada arkadaş çocuğa değil neye benzetirdi yaptıklarını bilse idi?
Orası beni ilgilendirmez bak yukarıda bir arkadaş yazmış....Sence bunu burada yazsam başıma neler gelir?
Tabi orasıda var ama sanki bana över gibi geldi neyse ney cevabını verir başıma neler gelir deyince bende işkillendim ama....
al bir ironi daha:))Ne datlu bi surat ne sevimli bi kişilik bu ya
Kadesa dönmüşsün hoş geldin keşke parkonda dönse sevidim dönmeneNe datlu bi surat ne sevimli bi kişilik bu ya
Parkon da döndü galibaKadesa dönmüşsün hoş geldin keşke parkonda dönse sevidim dönmene
Bu arada profil yazın iyi kapak olmuş beğendim
Çok tatlısın melih bey kadesada seni sevdi
Başıma ne geleceği seni ilgilendirmezse ayrıntıya girmeyeceksin. Ya da özelden soracaksın. Bu forumda açık açık fikirlerimi belirtirim. Beni bilen bilir. Melih Gökçeği övmek ve benOrası beni ilgilendirmez bak yukarıda bir arkadaş yazmış....
Ne gelecek başına seni gözaltınamı alırlar bir üye kk da melih beyi övmüş diye olabailir mi dersin?
yanii. bende seni tanıdığım için ironi olduğunu anladımda,senin yazman daha doğru olur diye seni etiketledim:)İroni yaptım tabiki, bunca zamandır kendimi belli edememiş miyim yaw
Allah razi olsun bir dinozurumuz eksikdi, oda Melih Gökcek sayesinde haloldu, ne mutluyum bilemezsiniz daha dogrusu anlayamazsiniz. Yani o Kadar mutluyum tarifi bilem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?