- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al bir ironi daha:))
Kadesa dönmüşsün hoş geldin keşke parkonda dönse sevidim dönmene
Bu arada profil yazın iyi kapak olmuş beğendim
Çok tatlısın melih bey kadesada seni sevdi![]()
Allah razi olsun bir dinozurumuz eksikdi, oda Melih Gökcek sayesinde haloldu, ne mutluyum bilemezsiniz daha dogrusu anlayamazsiniz. Yani o Kadar mutluyum tarifi bilem yok.
Vawwwww tamam bişey demedik sadece bilmediğimiz bişey mi var dedik kızma ya az yavaş gel yavaş ben övüyon sandım seni özelden sormam ben seni bilen bilir aynı bdv deki konular gibi olmuş seni bilen bilir ama ben bilmiyorumBaşıma ne geleceği seni ilgilendirmezse ayrıntıya girmeyeceksin. Ya da özelden soracaksın. Bu forumda açık açık fikirlerimi belirtirim. Beni bilen bilir. Melih Gökçeği övmek ve ben![]()
Hım öyle mi sevindim gerçi bir üye gelmiş ona sevinemedim pekParkon da döndü galiba
Tızım siz çetemisiniz barabar gidip barabar dönüyorsunuz cık cık Allah AllahNe ironisi gı adam ne kadar datlu görmüyo musun
Canım çok teşekkürler parkonum da döndü biz zaten birlikte gidip birlikte geliyoruz
profil yazım kapak oldu da biz kk dayken canım cicim deyip yüzümüze gülen ya da sorununu yüzümüze diyemeyip biz gittiğimiz anda coşanları bi suskunluk kapladı .kimse kimseyi sevmek zorunda değil laf vurma vs..hep olur ama firsatcilardan haz etmiyorum.cesetlerin üzerine konan Akbaba gibiler.
Ben seni biliyorum amaVawwwww tamam bişey demedik sadece bilmediğimiz bişey mi var dedik kızma ya az yavaş gel yavaş ben övüyon sandım seni özelden sormam ben seni bilen bilir aynı bdv deki konular gibi olmuş seni bilen bilir ama ben bilmiyorum![]()
Ivit çeteyik haha :)Tızım siz çetemisiniz barabar gidip barabar dönüyorsunuz cık cık Allah Allah
Hıhım biliyom biliyom o fırsatçıları neyse sustum
Parkona sevindim![]()
Beni biliyon mu nereden nasıl ne zaman nayır nolamazBen seni biliyorum amaSen de pek dikkatsizmişsin
![]()
Kim kim kim? Meraktan öldüm aha kıh diye gidiyorumHım öyle mi sevindim gerçi bir üye gelmiş ona sevinemedim pek![]()
Tahmin etmiştim zaten...Ivit çeteyik haha :)
Cıkss sölemem ya ısrar etme cıks hayır gelme üstüme Allah Allah ölme ölme sebe olmuyayım Allah korusunKim kim kim? Meraktan öldüm aha kıh diye gidiyorum![]()