• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melih Gökçek böyle poz verdi

Ben dinozorun sırtına binip sıratarak poz vereceği anı sabırsızlıkla bekliyorum:KK53:

eli öpülesi bir adam şu melih başgan nesli tükenen hayvanı tut sen şehrin ortasına getir helal olsun:KK200:

al bir ironi daha:))

Ne ironisi gı adam ne kadar datlu görmüyo musun :KK70:

Kadesa dönmüşsün hoş geldin keşke parkonda dönse sevidim dönmene
Bu arada profil yazın iyi kapak olmuş beğendim:KK66:
Çok tatlısın melih bey kadesada seni sevdi :KK70:

Canım çok teşekkürler parkonum da döndü biz zaten birlikte gidip birlikte geliyoruz :rolleyes:

profil yazım kapak oldu da biz kk dayken canım cicim deyip yüzümüze gülen ya da sorununu yüzümüze diyemeyip biz gittiğimiz anda coşanları bi suskunluk kapladı .kimse kimseyi sevmek zorunda değil laf vurma vs..hep olur ama firsatcilardan haz etmiyorum.cesetlerin üzerine konan Akbaba gibiler.

Allah razi olsun bir dinozurumuz eksikdi, oda Melih Gökcek sayesinde haloldu, ne mutluyum bilemezsiniz daha dogrusu anlayamazsiniz. Yani o Kadar mutluyum tarifi bilem yok.

Beni en çok çeken dinozorların ihtişamı, hem de ne! Anlayamazsınız:cry::KK70::KK70:

Ben AKP nin akli basinda insanlari oldugunu düsünmüyorum, sadece Babacan belki gerisi ben begenmyorum.

Başıma ne geleceği seni ilgilendirmezse ayrıntıya girmeyeceksin. Ya da özelden soracaksın. Bu forumda açık açık fikirlerimi belirtirim. Beni bilen bilir. Melih Gökçeği övmek ve ben:KK53:
Vawwwww tamam bişey demedik sadece bilmediğimiz bişey mi var dedik kızma ya az yavaş gel yavaş ben övüyon sandım seni özelden sormam ben seni bilen bilir aynı bdv deki konular gibi olmuş seni bilen bilir ama ben bilmiyorum:KK66:

Ne ironisi gı adam ne kadar datlu görmüyo musun :KK70:

Canım çok teşekkürler parkonum da döndü biz zaten birlikte gidip birlikte geliyoruz :rolleyes:

profil yazım kapak oldu da biz kk dayken canım cicim deyip yüzümüze gülen ya da sorununu yüzümüze diyemeyip biz gittiğimiz anda coşanları bi suskunluk kapladı .kimse kimseyi sevmek zorunda değil laf vurma vs..hep olur ama firsatcilardan haz etmiyorum.cesetlerin üzerine konan Akbaba gibiler.
Tızım siz çetemisiniz barabar gidip barabar dönüyorsunuz cık cık Allah Allah :63:

Hıhım biliyom biliyom o fırsatçıları neyse sustum:KK17:
Parkona sevindim :KK45:

Vawwwww tamam bişey demedik sadece bilmediğimiz bişey mi var dedik kızma ya az yavaş gel yavaş ben övüyon sandım seni özelden sormam ben seni bilen bilir aynı bdv deki konular gibi olmuş seni bilen bilir ama ben bilmiyorum:KK66:
Ben seni biliyorum ama :KK39: Sen de pek dikkatsizmişsin:KK53:

Back