Meleklerini kucağına almış ve alacak olan Şubat Anneleri!!!

ArkeoS

İkinci duam...
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
1.036
2
Sevgili Şubat Anneleri;
tutunki yavrularınızı kucağınıza aldınız onlara ne söylerdiniz?Gelelım dogum yapmıs Şubat Annelerine meleklerinizi kucağınıza aldığınızda ne söylediniz onlara o anki duygularınızla?

Son düzenleme:
ağlamaktan pek bişi söyleyeceğimi zannetmiyorum canım
hayırlısyla bi alim kucağıma ozaman yazıcam ne söylediğimi ne hissettiğimi inş. :ecrin_bebek:

valla içim bi hoş oluyo heyecan basıyo şimdiden kucağıma alınca söleyebilirim anca inş.

ilk önce ona 9 aylık uzun bir yoldan geldin hoşgeldin annecim der koklar,öper 9 ayın hasretini biran olsun dindirdirmeye çalışırdım ama doyamam ona bakmaya,koklar koklar hiç bırakmam,Sonra Allahıma şükür eder bana bu duyguları yaşattığı için çok dua ederdim,ama o duygularım o an daha yoğun olucak dahada fazlası olucak çok ağlayacağıma eminimm,HOŞGELDıN DÜNYAMA,HOŞGELDıN RÜYAMA ıYıKı SEN SEN VARSIN BOŞ VERDıM DÜNYAYA,,ay daha neler derdim tutamıyorum kendimi

o anları hayal ederken, HOŞGELDıN MELEĞıM..! gibi bişey geçiyo içimden ama ağlayacağım kesin olduğu için diyebilir miyim bilmem boshayallersmile

gözlerim o an sadece bebeğime kilitlenir ve ağlayarak Hoşgeldin Yağızım diyebilirim anca.
kendime tam anlamıyla geldikten ilk şoku atlattıktan sonra konuştuklarımı yazarım artık hele bi Allahın izniyle gelsinde aramıza.

hiçbişey diyemiyorsunuz kızlar diliniz tutuluyor
ben çok tuhaf hissetmiştim kendimi
hiçbişey diyemedim sadece kokladım
o kokuyu ömrümün sonuna kadar unutmıyacağım
hiçbir çiçekte yok bu koku evlat kokusu

Kızlar herkes ağlarım demiş bende şimdiye kadar arkadaşlarım doğum yaptığında dahi ağladım çok duygulandım.muhakak ağlarım inanamıyorum bu mucizeye o zamanda inanamam bir süre ama ilk cümlem kocaman bir şükür olur.ve dua ederim Allahım herkese yaşat die tüm isteyenlere.böyle düşünüyorum ve sonra odama çıkasaya kadar eşimle annemin başının etini yerim kimseye öptürmeyin elletmeyin:)) Sizden ve sevdiğinizden bir parça ALLAHIN en güzel hediyesi emaneti.Ona layık bir anne olabilirim umarım.

X