- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
- Konu Sahibi MAVI_BEYAZ
-
Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun... Senin adını anarak dermansız kalmayacağımı biliyodum. her zamanki gibi dualarımı kabul ettin Allah'ım. Yavrumu bana bağışla, beni ona hayırlı bi anne, onu sana hayırlı bi kul yap. amin.....
arkadaşlar ben de artık anne adayıyım 6.ayımda mutluluğu yakaladım. bende sizler gibi çok zor zamanlar yaşadım. çok komik sorulara kafa yordum. ama artık hamileyim. o yüzden sizin kafanıza takılan bişey varsa seve seve yardımcı olurum.
içimdeki kıpırtı ve hamileymişim gibi herşeye dikkat etme dışında hiçbir şey hissetmedim ama şimdi şimdi oluyo belirtiler. adetimin üstünden 1 hafta geçti..
midem falan bulanmadı hala bulanmıyo ( inş hiç bulanmıcak Rabbim'in izniyle) , akıntım çok yok sadece sarı renkte çok az, adet tarihim ve sonraki 3 gün aynı adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı. ama tıpkısının aynısı yani o derece. haaa yumrtlama günlerimden sonra belim çoook çok aşırı ağrıdı. hiç olmadığı kadar arada yatıp dinlendirmem falan gerekiyodu. bir de zaten ayaklarım çok üşürdü bu sefer aşırı üşüyodu adetimden önce sadc e bu ikisini hissettim. kendimde çok üşüyodum. ağladım bi kere üşüyorum diye düşünün yani:) adetim yaklaşınca göğüslerim her zaman olduğu kadar ağrıdı ve şişti ama sonra her sabah kaltığımda acıyla uyandım hem de feci bi acı. ben belirti avında olduğum günlerde acıyo mu ki bakim acıyo evet evet acıyo falan yapıyodum ama bu öyle böyle bi acı değil aramana bakmana gerek kalmadan hissediyosun ve cayır cayır yanıyodu göğüslerim.
bu kadar başka unuttuğum bişey var mı bilmiyorum....
mery o kadar çok duydum ki bu cümleleri ama o kadar çok istiyorum ki eminim ben çok ii bi anne olucam. şimdi de tek duam bu:)))
nesemcim etmezmiyim dua sana. her aklıma geldiğinde ediyorum. biliyorum Rabbim senin de yüzünü güldürücek çok yakında sen yeter ki kalbini ferah tut.. ve şu ayaklarını havaya dikme ve nefes egzersizini ihmal etme ve tabi Meryem suresini:))) benim mucizem o oldu diye düşünüyorum. Rabbime yakarmaktan daha güzel bi yöntem yok bencce:))) Allah yardımcın olsun canım.....
meryem suresinin bütün ayetlerini mi okumamız gerekiyor bana gönderebilirmisiniz kızlar
canım internete meryem suresi yaz çıkıyor
ben bi yerde okumuştum meryem suresinin ilk 30 ayetini
okuyormuş bi arkadaş bende öyle yapıyorum bugün 9. günüm
teşekkür ederim canım bütün ayetlerini okuyorum 98 di galiba 26 gün okudum ara verdim mecburenn
ya gerçektenmi ben ara vermiştim daha öncede şimdi baştan mı başlamam lazım
kızlar Meryem Sure'sini ben daha 1 hafta 10 gün falan okumuştum. onunda çok düzenli olduğunu söyleyemem. bazen doyamıyodum günde 2 kere okuyodum. çünkü anlamın ı da okursanız gerçekten çok muhteşem bir Sure. ben bazen unutuyodum bazen çok yoğun olduğumdan okuyamıyodum ama çok inanıyodum bana derman olacağına. siz inanarak okuyun da Rabbim şifasını verir İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?