- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
- Konu Sahibi MAVI_BEYAZ
-
Bu ay sadece eşime sadece 2 kere keçiboynuzu içirebildim, kendim bal polen yedim, hergün 15 20 dk egzersiz yapıyorum. vee Meryem Suresini hergün okuyorum 1 hafta oldu. Herşeyi yaparım anne olmak için önce manevi huzur daha önemli diye düşünüyorum. Çünkü bize bebeğimizi verecek kudrete sahip olan bir tek Rabbim.. O'na yalvarmayI O'ndan istemeyi daha mantıklı buldum. ha bide ayaklarını duvara dikip nefes egzersizi yapmanın çok işe yaradığını duydum ve onu yaptım. en önemlisi saatlerce sırt üstü yatıp beklemedim. çünkü spermler erkek vücudundan çıktığı anda 15 cm bi yolları var Rabbim ol dediği gün o bebek zaten olacaktır saatlerce beklememiz stresi arttırmaktan başka bi işe yaramıyo. bence max 15 dk yatılmalı ve nefes egzersizi işe yararmı bilmiyorum ama en kötü insanı rahatlatıyo. ben bunun hazzını yaşadım denemenizi öneriyorum. herkesin tecrübesi farklı yaratılışı farklı ben sadece kendi yaşadıklarımı söylüyorum.
şimdi sonuç bekliyoruz bakalım 15 nisan da yola meleğimle mi devam edicem meleğime kavuşmak için mi devam edicem...
çok üzüldüm nesemcim. seni anlıyorum diyemem ama yaşadığım 1 saatlik heyecana kıyaslayarak tahmin edebiliyorum acını. Ama üzülme Rabbim bi melek daha gönderip bu acını da unutturacak sana. öyle meşgul olcaksınki miniğinle aklından yaşadığın tüm kötü olaylar silinecek inşallah..
iyi tarafından bakmaya çalış birgün anne olacaksın, o kesinleşti Allah'ın izniyle.
Bu ay sadece eşime sadece 2 kere keçiboynuzu içirebildim, kendim bal polen yedim, hergün 15 20 dk egzersiz yapıyorum. vee Meryem Suresini hergün okuyorum 1 hafta oldu. Herşeyi yaparım anne olmak için önce manevi huzur daha önemli diye düşünüyorum. Çünkü bize bebeğimizi verecek kudrete sahip olan bir tek Rabbim.. O'na yalvarmayI O'ndan istemeyi daha mantıklı buldum. ha bide ayaklarını duvara dikip nefes egzersizi yapmanın çok işe yaradığını duydum ve onu yaptım. en önemlisi saatlerce sırt üstü yatıp beklemedim. çünkü spermler erkek vücudundan çıktığı anda 15 cm bi yolları var Rabbim ol dediği gün o bebek zaten olacaktır saatlerce beklememiz stresi arttırmaktan başka bi işe yaramıyo. bence max 15 dk yatılmalı ve nefes egzersizi işe yararmı bilmiyorum ama en kötü insanı rahatlatıyo. ben bunun hazzını yaşadım denemenizi öneriyorum. herkesin tecrübesi farklı yaratılışı farklı ben sadece kendi yaşadıklarımı söylüyorum.
şimdi sonuç bekliyoruz bakalım 15 nisan da yola meleğimle mi devam edicem meleğime kavuşmak için mi devam edicem...
Canım yazdıklarını okudum o kadar çok duygulandım ki anlatamam 3 hafta önce 7,5 haftalık evladımın kalbi durduğu için
bendn koparmak zorunda kaldılaro an hiç bişey hissetmedim kısmet dedim ama evde yalnız kalınca meğer içimin ne çok
acıdığını hissettim saatlerce ağldımona o kadar alışmışım ki en son ultrasondaki görüntüsü aklımdan hiç gitmiyor evladım şimdi beni görüyormudur
duuyormudur bilmiyorum ama çok çok kötü bi duygu Raabimm kimseye yaşatmasın bu acıyı Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
bizlere şuan bile halâ ağlıyorum Allahım bize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
Canım ne kadar güzel konuşuyosun ne kadar pozitif birisin
inşallah canım tek dileğim anne olabilmek sağlıklı hayırlı bi evlat
için nelerimi vermezdimRabbim yardımcımız olsun inşallah
nesemcim inan ruh halimi bi görsen o kadar da pozitif değil ama yenilgi gibi görmüyorum yaşadıklarımı dışardan pozitif konuşarak telkin etmeye çalışıyorum kendimi:)) sende dene işe yarıyo.) mutfakperisi çok üzüldüm inan çok üzülüyorum böyle bebeğini kaybedenleri duyunca ama nesemcime de söyledim geçicek bu günler bebekleriniz unutturacak size bu acıları. Allah yardımcınız olsun.
insan ilk başta yıkıldığını bir daha toparlanamıyacağını düşünüyor..tabiki hiç aklımdan çıkmıyor ama bi ara dediğim gibi düşünüyorum bi an gelio içime karamsarlık basıoo nasıl olacak bidaha ya aynı şeyler tekrarlanırsa die..ama yinede umutla yolumuza devam etmek zorundayız..hayat devam ediyor ve bizde yaşıyoruz..allah nasip ederse hepimiz bu kötü günleri atlatıp bebeğimizi kucağımıza alıcağız ben buna bütün kalbim ve ruhumla inanıyorum..
nesemcim inan ruh halimi bi görsen o kadar da pozitif değil ama yenilgi gibi görmüyorum yaşadıklarımı dışardan pozitif konuşarak telkin etmeye çalışıyorum kendimi:)) sende dene işe yarıyo.) mutfakperisi çok üzüldüm inan çok üzülüyorum böyle bebeğini kaybedenleri duyunca ama nesemcime de söyledim geçicek bu günler bebekleriniz unutturacak size bu acıları. Allah yardımcınız olsun.
2.5 senedir anne olmayı bekliyorum ama yok olmuyor,ilk 1 yıl korundum eşimle problemlerimiz vardı onları halletmeden bebek istemedim,aramız düzelince artık bebek düşünmeye başladık.korunmayı bıraktığımız ay eşim şimdi adet olmasan hamile mi oluyosun dedi.ben ne bileyim o işlerin öle olmadığını,normalde saat şaşmayan adetim hapları bıraktıktan sonra haftalarca gelmediği olurdu.bu da Rabbimin imtihanı işte gününde adet olsan en azından adetim der çıkarsın ama yok her defasında test yap yok yok bu test bozuktur yarın bi daha yap.şimdi artık hastalığımı biliyorum pko hastasıymışım tedaviye yeni başladım incir kürü yaptım 21 gün şimdi onu da yapmıyorum meryem suresini okuyorum 41 gün okunacakmış.arkamda bir dua ordusu var bu dualarla elbet olur Rabbim yazmışsa yok yazmamışsa yapacak bişeyimiz yok o zaman içimden bu bebek isteğini al diye dua ederiz.duadan başka neyimiz var ki...[/QUOTE
canım Rabbim yeter ki ol desin pko mko yalan yani hiç bir sorunu olmadığı halde 6 sene bekleyen de tanıyorum pko n var çocuğun olmaz senin denip hamile kalanı da. Allah büyük çok güzel şeyler yapıyosun bak incir kürü ve meryem suresi. soğan kürü de iyi geliyo diye biliyorum. sen elinden geleni yapıyosun gerisi Allah'ın takdiri onada bişey demeye gücümüz yetmez. oturup Rabbim'in hayırlı zamanda yavrularımızı kucağımıza vermesini beklicez...
Doğru diyorsun canım pozitif değiliz ama
pozitif gibi olmak zorundayız artık herkezin bana
acıdığını düşünüyorum :18: anladım ki ben hemen
çocuk yapamam bu psikolojiden kurtulamamışım canım
her çocuk gördüğümde için öyle bi acıyoki anlatamam
hep aklımda çocuğum şimdi 13 haftalık olacaktı profilimde ki
imzamı bile değiştirmedim yavrum olsaydı büyüyecekti bile bile kendime acı çektirmek
belki ama bir an olsun aklımdan gitmiyo evladım içim yanıyo resmen ama kimseye anlatamıyorum
canım boşver bırak insanların ne düşündüğünü, sen kendini motive etmeye bak. çok zor bişey yaşadın evet ama bunu unutup yeni bebişini güzeeel bi moralle karşılaman lazım. o yüzzden kır şeytanın bacağını meleğini sana hatırlatan herşeyi kaldır ortadan. unutmaya çalış, hatırlayıp kendini daha çok üzme. ben böyle babamı unuttum bana acı verdiği için:))) adını bile söyletmedim evde gerçekten soğuttum kalbimi. seninki bunun tam tersi bi durum ama inan bana çok daha ii hissedeceksin. Bizi Rabbim sınav için yolladı bu dünyaya ve başarmanın tek yolu sabır şükür ve tevekkül.. başka bişey gelmez elden.
hadi haberini bekliyorum o imzayı da değiştir. çokk daha güzel bi moralle gel geri tamam Allah yardımcın olsun canım. dualarım seninle......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?