Melekler ve Biz :)

evet arkadaşlar :) kitabımı bitirdim. İlahi Rehberlik kitabını da tavsiye ederim. İlahi Rehberlik alabilmek için 4 kanalı kullanma tekniklerinde bahsediyor. Durugörü, Durusezi, Duruişiti ve Durubiliş. hatta kitapta hangi kanalının daha açık olduğunu anlaman için 15soruluk bir test de vardı. verdiğin cevaplara göre sonucunu söylüyor. Benim Durubiliş çıktı. ama testi yapmadan da açıklama kısmını okuduğumda işte bu benim dedim. hep diyorum birşeyi biliyorum ama nerden bildiğimi bilmiyorum, açıklayamıyorum diye. şimdi biraz biraz biliyorum artık nerden geliyor. uygulama kısımlarını yapmadım. çünkü korktum açıkcası. kitapta, kötü ruhlar gelirse hemen başka şeyler düşünün dediği için uygulama kısmını pas geçtim. ben zaten kendinden tırsık bir insanım :)

buarada bir kişi sadece bir kanalı kullanacak diye birşey yok. Dördünü birdende kullanan var. ama biz sadece birini doğal yollarla kullanıyormuşuz. diğer kanalları geliştirebiliyormuşuz.

kızlar sizde okuyun, sizlerlede tartışalım, fikir alışverişi yapalım.

Not: katrem sen durubiliş, begonya sende duruseziye uyuyorsunuz :)

hemen bakayım bu kitaba merak ettim şimdi :)

Günaydın melekler :)))

Nerelerdesiniz, sanırım hepimiz bir koşuşturmaca içindeyiz...

Bu arada sizlere yeni blog adresimi yazmak istiyorum:

Yaşam

Nice güzel paylaşımlara...

selammm katremcimm :)

valla sorma yaaa hem de ne koşturmaca,ben mi hayatı kovalıyorum hayat mı beni kovalıyor anlamadım :) sanki yetişemiyorum hiç bişeye :)

canım çok güzel bloğun,ellerine sağlık,kalbine ve kelimelerine sağlık :) hopoyla karşılaşmak da güzel oldu :) yeni yazılarını bekliyoruz.takipteyim :)

ayyyyyyyyy harika konular yaaaa :) çok güzel açıklamışsın denizcim,teşekkürlerrrrrrrr
evet yaa durusezi olabilir gerçekten benimki :)))
bence de uygulama kısımlarına çok dalma derim,psişik korunma tekniklerini çok iyi bilmek ve gelen varlıklarla başedebilme bilincine sahip olabilmek gerekiyo :) valla ben de pek dalmıyorum ama içim gidiyor o ayrı :)) yani korku filminden korkup battaniyenin altından tek gözle izlemeye çalışmak gibi bişey benimki de :)))))

"kötü ruhlar gelince başka şeyler düşünmek" : buna koptum yaaaaaaaaaa yani bir an kendimi düşündüm o an,negatif varlık geliyor çalışma esnasında,karşılaşıyoruz,ilk kez,ben bakıyorum o bakıyor,sonra ben kafamı dağıtmaya çalışıp başka bişey düşünüyorum,mesela o kötü ruh orda dururken diyorumki ayyyyyyyyyyyy kuaföre gitmem lazım yaaa diye düşünüyorummmm maksat başka şey düşünmek değil mi :))) ya da o hala orda, diyorumki akşama ne yemek yapsam acaba
benim o anda yapabileceğim tek şey altıma yapmak olur heralde,zaten onu da sonradan farkederim :)))))))))))

kitabı en kısa zamanda okumak istiyorum inşallah,o zaman detaylarla ilgili konuşalım :)

bi gün bi çılgınlık yapııııııııpppp denerim belki denemeden önce not yazar yanıma bırakırım,şöyle bir çalışma yapıyorum,sevgili eşim eve geldiğinde eğerki baktın altına yapmış yamulmuş bi tip var hemen hocayı ara :))))))))

ya yalnız böyle bişey olduğunda gerçekten nolur bilmiyorum,çünkü bir kaç kez garip bişeyler oldu,tabi direkt negatif varlık gelmesi ve onla yüzleşmen gibi bişey değildi,uyurken yatağın üstünde gezen adımlar hissettim bir kaç kez,tam uyanık değildim tabiki,hemen dua okumaya başladım filan,sonra bi sinir ben de,çünkü uykum bölündü :)) ulen dedim ne korkacam valla gebertirim hepinizi heeeeeeeeeee :)))))) sonra da uyumaya devam ettim :)))))) çünkü tiroidli bi insan olaraktan uyku korkudan bile daha baskın bende :))) yine evde bi kere arkadan bi ses gelmişti,yalnızım,herhangi bir şey de düşmüş olabilirdi ama gene bi sinir bastı bana,kimi korkutmaya çalışıyosunuz siz beeee diye bi cesaret arka odaya gittim,gene söyleniyorum,siz kimsinizki ben sizden daha üstünüm,benim Allah'ım var diyorum,ama bi taraftan da üç buçuk atmıyor değildim :))
o bir kaç kez çok çirkefleşmiştim :)))belki de korkup kaçtılar bu tiroidliyle uğraşılmaz diye :)))

direkt negatif varlıkla karşılaşmak nasıl olur bilmiyorum,e kısmet artık yaaaa :)))

kızlar yarın regresyonla ilgili detaylı konuşmak için bir uzmanla konuşmaya gidiyorummmmmmmm,çok heyecanlıyımmm :))
gerçi sadece detaylı bilgi almaya gidicem,artı ücret vs.
gerçi şu aralar bütçe pek uygun olmasa da bi öğreneyim diyorum,sonradan uygulamaya en kısa zamanda gitmem şarttttt

evet, başka birşey düşün diyor ama ne olduğunda bahsetmiyor. ben zaten dayanamam. eşim korku filmi seyrederken kendi gözlerimi kapatmanın yanında onun gözlerini kapatan insanım. "kötü etkilenirsin" diyorum hep :))) tabi basıyor kahkahayı :))

bizim evin duvarları çok ince, komşudan gelen sesin ordan geldiğini bilmeme rağmen tırsıyorum. biz yeni evliyken, bir gün elektrikler kesildi sağolsun benim eşim arkamdan gelip beni bir korkuttu. yalın ayak apartmandan çıktım. pencereden bana sesleniyordu. "gel gel korkutmayacağım bir daha söz" diye... bir yandan karnı tuta tuta gülüyordu... :) (hain koca) o zaman anladı benim korkumun sınır olmadığını...

hele ki senin başına gelen gibi birşey olsa, ben eve adım atmam bir daha :) kaç sefer korkudan lavaboya gidemedim. eşimi sürükledim gel kapıda dur diye hehehe :) ödelekliğin kitabını yazmışım ben yaa :))

begonyacım regresyon diyince şaşırdım istatistikte kök söktüren bir derstir senin bahsettiğin nasıl birşey biraz bahseder misin?

ayyyyyy inanmıyorum yaaaa,evet resmen hain koca,yapılır mı bu yaaa :))

ya korku filmi ben de pek izlemiyorum,hatta hiç izlememeyi tercih ediyorum :)

begonyacım regresyon diyince şaşırdım istatistikte kök söktüren bir derstir senin bahsettiğin nasıl birşey biraz bahseder misin?

benim de ilk tanıştığım resgresyon istatistik dersindeki regresyondu :) hatırlamak istemiyorum :))

sonradan başka bir regresyon keşfettim ki bizim bildiğimizden çooooooooooooooook farklı :)
diğer adıyla geçmiş yaşamlar
nette regresyon terapisi ya da geçmiş yaşam şifası olarak geçiyor
benim okuduklarımdan bildiğim kadarı ile,hipnozda oluyorsun ama bilincin açık oluyor,çalan zili duyuyorsun,etrafında olan herşeyin farkında oluyorsun,hipnozda geçmiş yaşam anılarına gidiyorsun
tabi o anda süreç tam nasıl işliyor bilemiyorum
ama kökten çözüm getiren bir yöntem
mesela nedenini bilemediğin bir sorunun var,böyle durumlarda kesin çözüm
mesela ben ilaç içemiyorum,yutmakta gerçekten çok zorlanıyorum fakat nedenini bilmiyorum
ama bunun nedeni geçmiş yaşamlarda gizli olabilir

ama bunun için illaki reenkarnasyona inanmak şart değil
bu uzmanlar tarafından şöyle açıklanıyor:
bu gerçekten bi geçmiş olabilir,yani anladığımız manada ruhlarımız daha önce de hayata gelmiş gitmiş olabilir,başka yerlerde başka kimliklerle yaşamış olabiliriz ve o zamanlarda yaşanan bazı anılar bu hayatımıza etki ediyor olabilir
nedenini bilmediğin bir sorunun nedeni aslında geçmiş yaşamlarında yaşadığın bir şey olabilir
bu birinci olasılık
diğer bir olasılık da şu:kollektif bilinç denen bişey var.yani bi bilinçaltı havuzu düşün,herkesin bilinçaltı o havuza bağlı,örneğin edison ampulu keşfettiğinde dünyanın değişik yerlerinde birden fazla bilimadamı aynı zamanlarda yine ampulu keşfediyor ama edison ünlü oluyor :) çünkü o havuzdan insanlara bilgi akıyor.mesela sen bişey düşünürsün,sonra o şeyle karşılaşırsın,hay Allah yaaa başkası da aynı şeyi düşünmüş yapmış dersin,ama belki de o senden önce düşündü o bilgi de sana aktı,ya da tersi.
şimdi benim aklıma bi iş fikri gelince diyorumki Allahım yaaa lütfen bu fikir havuzdan başkalarına akmasın,sadece bende kalmalı,ben yapıcam
işte insan farkında olmadan bu kollektif biliçten yansımalar alıyor olabilir
yani başkalarının yaşadığı anıların etkisi altında kalıyor olabilir
bu bir olasılık
diğer olasılık da,hipnozdayken yaşadığını düşündüğü açığa çıkan anılar tamamen bilinçaltının uydurdukları da olabilir
hepsi birer olasılık
ama reenkarnasyon olsun olmasın,kolllektif bilinçten gelen bişey olsun olmasın ya da tamamen beynin uydurduğu bişey olsun olmasın önemli olan sonuç,sonuçta o sorunla ilgili iyileşme gerçekleşiyor
önemli olan da bu
bununla ilgili güzel yazılar var nette, bulursam kopyalıyım

Son düzenleme:
'Beki ile yaptığım çalışmadan sonra sanki üstümden kamyon kalkmış gibi hissettim. Roma döneminde yaşadığımı gördüm. Beki o dönemde önemli bir konumda olduğumu ve söylediklerimden dolayı karnımdan kılıç darbesi alarak öldüğümü söyledi. Melekler ve kristalerle bu olayı şifalandırdı. Midemde sıklıkla sorun yaşardım, özellikle de tartışmalarda. Önce boğazımda, sonra midemde yumru oluşur, bir şekilde nefesim tıkanır, sonra da çarpıntı başlardı. Şimdi yine aynı tartışmalara giriyorum ve artık boğazım da, midem de rahat, bunların hiçbiri olmuyor. Çarpıntılarım da tamamen geçti.’ Beki Leon, İstanbul

“Kendimi bildim bileli böceklerden ödüm kopardı. Otuzlu yaşlarımda bile, aniden gelen ufacık siyah bir böcek beni koca bir çığlıkla havalara zıplatabilirdi. Böcek fobimin kaynağını anladığımda öyle rahatladım ki… Kendimi karanlık bir yere kapatılmış, siyah ve kahverengi böcekler tarafindan yenilirken gördüm. Bu sahne hiç de hoş değildi, ama bunu anladığım andan itibaren artık böceklere yaklaşabiliyor, hatta onları öldürmeden ortamımdan uzaklaştıracak cesareti bulabiliyorum kendimde. Önceden en çok korktuğum karafatmalara karşı ise ufak bir sempati bile duymaya başladım.“ Beki Erikli

alıntı

Son düzenleme:
Geçmiş Yaşam Şifası’nın yararlı olabileceği durumlardan bazıları:

• Hayatımızda tekrar eden negatif kalıplar
  • Bizi herhangi bir alanda bloke eden bilinçaltı unsurları
  • Geleneksel tedavilere cevap vermeyen bazı rahatsızlıklar (migren, ülser, vs.)
  • Fobiler
  • Yapmayı gerçekten istediğimiz, belki de hayatımızın amacına yönelik çalışmalarda kendimizi engellemeye yönelik eğilimler (erteleme taktikleri, korku, kendini sabote etme, vs.)
  • Zorlayan bir ilişki, veya kendinizi hep aynı tip ilişkilerde buluvermek
alıntı

bilgi için teşekkür ederim. Yaptırmayı düşünüyor musun? Benim kuzenimin arkadaşının buna benzer bir anısı var. Yeni doğan kardeşi iyice konuşmayı başladığında "beni niye yaktınız, bıraksalardı da yaşasaydım" diyor ama latince ... korktumm anlatırken bile

ooooooooooooowwwwwwwwww aman yarabbimmmmmmmm
gerçekten çok ilginç bir durum

büyük ihtimalle gidicem canım yaaa artık ertelemek istemiyorum çünkü
önce şu para olayını bi halledeyim,büyük ihtimal gidicem

çünkü cevabı olmayan bazı şeyler var hayatımda

Melekleri Rüyalarınıza Çağırmak

Doreen Virtue, Ph.D.

Rüya zamanımız çoğu zaman, yeni spiritüel büyüme ve anlayış kazanmak için en üretici zamandır. Bir çok insan geleceği haber veren veya kariyer, ev ve aile ile ilgili rehberlik veren psişik rüyalar görür.

Melekleri rüyalarınıza davet ederek uyurken tutarlı ve berrak rehberlik alabilirsiniz. Gündüz zamanı düşünceniz siyah – beyaz bakış açılarına kilitlenmişken, bu özellikle, yeni anlayışlar ve yaratıcı fikirler kazanmak için iyi bir yoldur. Uyurken, katı düşünce kalıplarını bırakırız. Uyurken olduğu gibi açık – zihinli olduğumuzda, Tanrı ve melekler İlahi fikirleri kolayca bize aktarabilirler. Uykuya dalmadan önce, meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın. Sonra zihinsel olarak veya yüksek sesle onaylayın :

“Sevgili Tanrım ve melekler,

Lütfen bu gece rüyama girin ve bu durum (özel isteğinizi söyleyin) ile ilgili bana rehberlik ve yeni fikirler verin. Uyandığım zaman bu fikirleri berrak olarak hatırlamama yardım edin. Teşekkür ederim ve Amin”

Normalde rüyalarınızı hatırlamasanız bile, bu güçlü onaylama, uyanmadan hemen önceki saatte güçlü şekilde canlı – ve unutulmaz – rüyalar görmeniz için bilinçliliğinizi değiştirir. Bu rüyaları “lüsid” rüyalar olarak adlandırıyoruz. Bunlar bir sinemada olmaya benzer, burada kendinizi hem izlersiniz hem de katılımcı olursunuz. Bu rüyaları unutmak çok zor olur. “Lüsid rüyaların konusunu ve mesajını hatırlamam” diyen insanlar bile, bu rüyaları hatırlar.

Bir çok büyük icat, kitaplar, ve çözümler rüyalardan çıkarılmıştır. Muhtemelen bir fikrin ışığı ile uyanan yazarlar, iş adamları ve mucitlerin hikayelerini duymuşsunuzdur. Herkes bu bilgi havuzuna erişir, çünkü herkesin zihni ebedi olarak Tanrı’nın sonsuz bilgeliğine katılır. Siz de, uyumadan önce niyetlerinizi belirterek uykunuzda yaratabilirsiniz.

Melekler ayrıca uyurken sınırlayıcı düşünceleri, inançları ve duyguları iyileştirebilirler. Çoğu zaman imanın tezahürün ve mucizelerin maddesi olduğunu okuduk. “Mucizeler Kursu”nda, “Herhangi bir durumda, imanın çözemeyeceği bir problem yoktur”. Ve yeni bir bilimsel çalışma, psişik fenomene inanan insanların, şüphecilerle karşılaştırıldığında, doğru psişik rehberlik deneyimledikleri bulunmuştur.

Rüya zamanı evrenin şaşmaz düzeninde imanımızı artırmak için mükemmel bir platformdur. İman seviyesini artırmanın en kolay yollarından biri, Tanrı’dan ve meleklerden yardım istemektir. En şüpheci pragmatist bile, bu yöntemin güçlü etkileyici deneyim yarattığını görecektir. Bunu yapmanın kolay bir yolu tam gece uykuya dalmadan öncedir. Şu onaylamayı zihinsel olarak veya yüksek sesle söyleyin ;

“Sevgili Tanrım ve koruyucu melekler,

Bu gece rüyalarıma girmenizi istiyorum ve beni anlayıştan, güvenmekten ve İlahi rehberliğimi izlemekten uzak tutan korkuları temizleyin. Eğer bana vermek istediğiniz bir mesaj varsa, lütfen onu açık olarak anlamama ve sabah hatırlamama yardım edin. Amin”

Cennet, güvensizliğinizi iman ile değiştirir ve bilgililiğinizi izlemekle ilgili daha emin hissedersiniz. Rüyalarımız esnasında melek krallığı ile çok etkileşiriz. Melekleri rüyalarınıza çağırarak melek mesajlarınızın sayısı artar ve temizlik çalışmanız hızlanır.

Örneğin, eğer kariyerinizin gidişatı ile ilgili kararsız iseniz, başınızı yastığa koyduğunuz zaman, zihinsel olarak buna benzer bir dua okuyun :

“Melekler, lütfen bu gece rüyalarıma girin ve bana kariyerimle ilgili hangi yöne gideceğimi bilmemde yardım etmek için, hatırlayacağım berrak mesajlar verin.”

Melekler her zaman bu isteği karşılar, ve muhtemelen uyanmadan önceki saatte kolayca hatırlayacağınız lüsid bir rüya görürsünüz. Veya, melekler rüyanızda size öyle bir şekilde yardım edebilirler ki, rüyanızın içeriğini hatırlamazsınız. Yine de, uyanırsınız ve gece boyunca içinizde bir şeylerin değiştiğini bilirsiniz. Hangi yöne gideceğiniz ile ilgili daha mutlu, daha pozitif ve daha berrak hissedersiniz. Bu, kariyeriniz ile ilgili sizi kararsız kılan korkuları salıvermenize yardımcı olmak için, meleklerin düşüncelerinizi ve inançlarınızı yeniden düzenlediğinin bir işaretidir.

Eğer yaşamınızın herhangi bir alanında bloke olmuş hissediyorsanız, bir parça kağıda şu mesajı yazın ve yastığınızın altına koyun. Uykuya dalarken cümleyi zihinsel olarak üç kere tekrarlayın : “Sevgili Melekler, yaşamımdan tam olarak haz almamı engelleyen blokları temizlemek için bu gece uykumda benimle çalışmanızı istiyorum. Lütfen ya bu blokları dikkatime getirin ya da bu geceki uykum esnasında zihnimden, duygularımdan ve bedenimden tamamen uzaklaştırın. Teşekkür ederim.”

Sabahleyin, tazelenmiş ancak gece boyunca çalışmış olduğunuzun farkındalığı ile uyanırsınız. Meleklerin gece çalışmasının ayrıntılarını hatırlayamayabilirsiniz, ama bunu derinden hissedersiniz. Başınızı gece gerçekleşen yeniden yapılandırma nedeni ile biraz garip hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, meleklerin taşıyıp götürdüğü bloklar yaşamınızın amacını ve yaşam planınızı engelleyen ağır yüklerdi. Bu temizliği istediğiniz için şükran hissedersiniz ve melekleri rüyalarınıza her gece çağırmak isteyebilirsiniz.

(Çeviri ; Saffet Güler)

ben bazen bu duanın aynısını (tabii konusu farklı olabiliyor) okuyorum başımı yastığa koyduğumda. ama meleklerden değil Allahtan istiyorum bunu.

Bir nevi istihareye yatmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…