Melekler ve Biz :)

begooonya

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
743
21
298
İzmir

merhaba arkadaşlar

şu an bir kitap okuyorum,"meleklerle yaşamak"...çok ilginç bilgiler var içinde
merak ettim bu kitabı okuyup üzerine çalışan var mı,deneyimlerinizi çok merak ediyorum

peki ya "yeryüzü melekleri" ni okuyan ?

ya da melek uyumlaması alan var mı ? özellikle bunu da merak ediyorum.

ya da meleklerle bir şekilde iletişime geçen ?

çok sordum de mi :))))

kısaca diyorumki meleklerimizle ilgili konuşalım mı :)

bugün kitaba başlayayım, çok merak ediyorum da zaten, hemen yorum yazacağım

oku katremcim oku :) çok enteresan.. şimdi beni tanıyanlara kitabın sonunda 1-2 sayfa var onu mail atıcam. hadi benim için seçin dicem... ben bir kategori buldum ama kıyada köşede kalan alt bir grupmuş... "Mistik Yıldız"... harman, karman, çorman bir grup (aslında bana çok uyuyor).. bilgelerden ve yıldız insanların karmalarında oluşuyormuş... bilemedim ama en çok buna uydum... bugün bir kamuoyu yoklaması yapayım bakalım sonuç ne çıkacak :)))

birde maymun iştahlılar ve acemiler grubu varmış ki onlar hangi grubu okusa bu beni tarif ediyor dermiş... öyle olmayayım diye bir mini anket yapıcam hi ho haaa :)) (Not: buarada uymadığım çok grup var kızlar bunuda yazmadan edemicem. sanırım maymun iştahlı değilim buda güzel haber)

hopoya yazdığımı buraya taşıdım kızlar :) hadi bulalım neyiz biz..

gün içinde fırsat yaratıp sana yıldız insanı yazıcam begooonya... bence ona uyuyorsun. reiki konusunu özellikle vurguluyor çünkü.

katrem sanada bir kategori bulucam canım benim :)

birde benimki... "mistik yıldız" bakın bakalım beni tanıyanlar buna uymuyorsam ciddiyetle uymuyorsun diye söyleyin lütfen. çünkü yıllarca grubunu bulmak için çalışanlar oluyormuş. yerimizi bilelim değil mi? :))

merhaba güzel bir kitap secmissin ama yer yuzunde ve oteki dunyada ki melekleri mi anlatıyor bu kitap_?

merhaba izmitli,

bende melekli bir kitabı daha dün bitirdim. "yeryüzü melekleri"-Doreen Virtue'nin... hangi grup meleksin onu bulmana yardımcı oluyor. Begooonyanın kitabını daha okumadım

begooonyadan cevabı bende bekliyorum :)))

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm :)

denizcim "mistik yıldız" kulağıma çok hoş geldi açıkçası :) "bilgelerden ve yıldız insanların karmalarından oluşuyormuş" vay beeee kızım sen neymişsin yaaaa :)) valla sadece yıldız insan olmaktansa biraz bilgelerden de almak iyi değil mi,neresi köşede kalmışki bu grubun :) valla sevdim yaa ben bu grubu.

maymun iştahlı ve acemilere koptum yalnız

valla kitabı okumadığım için şu grupsun diyemiyorumki :)

ben şimdilik yıldız insan olduğumu öğrendim,teşekkür ediyorumm

hoşgeldin, bende hoşgeldim kendimi ev sahibi gibi hissettim bir an... :)

dün oku, oku bir yere yerleştiremedim kendimi. kitabın taa 170. sayfasında 1,5 sayfalık birşey... " bu kadar mı açıklama yapılmış" dedim mistik yıldız için (( diğerlerini görsen 30-40 sayfa... üüüüühüüüü

selam izmitli :)
ben facete dolaşırken bi sayfa çıktı karşıma,meleklerle yaşamak
şöyle bi göz gezdirdim,insanların yazdıkları çok ilginç geldi ve heyecanla hemen gittim kitabı aldım,okumaya başladım ama henüz bitmedi,çok az kaldı.
kitabın adı da sayfa ile aynı,meleklerle yaşamak

bu kitap;koruyucu meleklerimizden ve başmeleklerden yardım isteyebileceğimizi,bunu nasıl yapabileceğimizi anlatıyor.

yeryüzü meleklerini ise deniz okudu :) ama denizin anlattığına göre oldukça güzel,kesin okumak lazım :)

Doreen Virtue
LADYBIRDS PRODUCTION

Bu kitap meleklere dair öyküler anlatan sıradan bir kitap değil. Bir Yeryüzü Meleği olabilir ve bunu henüz keşfedememiş olabilirsiniz. Diğer insanlardan farklı olduğunu, hatta sanki bu gezegene bırakılmış ve birilerinin dönüp seni alacağı günü bekler gibi hissediyor musun?

Bedenlenmiş bir Melek misiniz yoksa Yıldız İnsan mı? Yeniden Bedenlenmiş bir Büyücü de olabilirsiniz Deniz Melekleri gibi bir melez de… Hiçbir gruba kendinizi ait hissedemeyebilir ve şimdiye kadar keşfedilmemiş bir boyutun temsilcisi olarak dünyada yer alıyor olabilirsiniz.

Yeryüzü Meleği, dünyanın daha iyi bir yer haline gelmesine yardım etmek için bedenlenmiş kişilerdir. Keşfedilmiş boyutlarıyla “Yeryüzü Melekleri”ni okuduğunuzda aklınızdaki soruların cevaplarını ve bu güne kadar sorun olarak gördüğünüz davranışlarınızın kaynağını öğrenecek, her bölümde detaylıca işlenen bilgiler ışığında özelliklerinizin hangi boyuta ait olduğunu belirleyebilecek ve belki de hayatınızın gerçek amaçlarını görerek kökten bir değişim sürecine gireceksiniz.

hoşbuldukkk,sen de hoşgeldin :))

aaaaaaaaaaa 1.5 sayfa mıııııııııııııııııı
haydaaaaaaaaaa
o zaman başka kaynaklardan mı araştırsak acep
valla insan daha çok şey öğrenmek ister tabiki kendi hakkında :)
ama olsun kimlik bunalımı yaşamaktansa en azından biliyorsun öyle değil mi :)) yani mistik yıldız şu an kesin sonuç mu diyorsun ?

kızlar ya hadi birlikte deneyimlemeye başlayalım bu konuyu
meleklerimizden yardımlar isteyelim
sonra da neler oluyor anlatalım :)

yardım isteme işi de öyle özel ritüeller gerektiren bişey de değilmiş
kitabı okuduğum kadarıyla şöyle diyor,
herkesin 2 tane koruyucu meleği varmış
ölüm saati bellidir derler ya,işte ölüm saatin gelmeden bi tehlike ile karşılaşırsan işte o zaman seni korurlarmış ama onun dışında yardıma ihtiyacın olduğu zamanlarda bişey yapamazlarmış çünkü özgür iradeye karışamıyorlamış ama eğer biz onlardan yardım etmelerini istersek işte o zaman devreye giriyorlamış.
ve yazdığına göre diyorki,zaten melekler bizlere yardım için varlar ve seve seve de yardım ederlermiş

şimdi kafamı toplayamadım ne yazcaktım ben

sonra gene düzenli olarak bişeyler yazarım ama uygulama çok basit

her konu için melek varmış,mesela şifa için Rafael ( Kuran'daki adıyla İsrafil )

ama diyelim bir konu var ama hangi melekten yardım isteyeceğini bilmiyorsun,işte o zaman Başmelek Mikail'den yardım isteyebilirmişiz.

dediğim gibi yardım istemek çok basit,sadece içinden geldiği gibi iste.

mesela atıyorum,sevgili başmelek Mikail,yardımına ihtiyacım var,şöyle şöyle bir konu var,lütfen bana bu konuda yardım et,şimdiden teşekkür ederim.

işte içinden geldiği gibi yardımını istiyorsun yani.hatta içinden geçirsen bile duyarlarmış

ama inanmak gerekiyormuş,çünkü eğer inanmaz isen,yani egon sürekli sana engel olursa,ya olur mu böyle şey,nasıl olacak dersen bir yandan o zaman onlara engel oluyormuşuz,isteler de yardım edemiyorlamış.

ara ara gene yazıcam :)

Son düzenleme:
Yıldız insanları,
Yıldız İnsanları için Tanrıya şükretmeliyiz. Yıldız İnsanları hep iyiliğe ihtiyaç duyulan yerlerdedir. İnsanların nadiren kendilerine teşekkür ediyor olmasından rahatsızlık duymazlar. Geri planda kalmayı sever, misyonları görünür olmayı gerektirmez. Bu gezegen duygusal ve fiziksel açıdan son derece şiddet dolu olduğu için çoğu zaman boğuluyormuş gibi hissedip evlerine dönmek isterler.
Yıldız insanlarının olağan dışı şekillerde ve renkte gözleri vardır. Çoğu Yıldız insanları yaşam amacının ne olduğunu merak eder ve bunun sürekli ve sınırsız bir temelde yardımseverlik olduğunu anlayınca rahatlar. “Kendilerine ihtiyaç duyulan her konuda yardımcı olmak”. Sadece insanların yüzlerindeki hiddeti gülümseye çevirmek için ellerinde geleni yaparlar.
Enerji tedavisi üzerine çalışıp bunu bir kariyere dönüştürmeye en yatkın olan Yıldız insanlar boyutudur.
Reiki Yıldız İnsanlar arasında en gözde enerji tedavi çalışması olarak öne çıkmaktadır. Bunun sebebi Reiki enerjisinin yeryüzü canlılarına bir armağan olarak Pleiades ten gelmesi olabilir. Reiki enerjisinin, tıpkı Yıldız İnsanların Auraları gibi, gökkuşağı çizgilerinin ince şeritler gibi görünmesi ilginçtir.
Yıldız İnsanlar sembollere, kodlara, hiyerogliflere ve geometriye düşkündür. Bu yüzden, farklı iyileştirme enerjilerini harekete geçiren şifreli sembollere dayalı Reiki’yi benimsemiş olmaları da gayet mantıklı.
Yıldız insanlarının ebeveynleri yıldız insanı olmaya bilir hatta herhangi bir yeryüzü meleği boyutunda bile olmayabilir. Bunun sonucunda evlatlarıyla bağlantı kurmakta zorlanabilirler.

Yeryüzü Melekleri kitabında alıntıdır... Yaklaşık 30 sayfa açıklamış. iyi yönler, kötü yönler ve genellemeler var. Yanlız şunu gözder kaçırmayın kızlar bir gruba %100 uymak pek mümkün değil. (zaten uymasak daha iyi :) mesela kötü yönlerine...) çoğunlukla hangi gruba uyuluyor diye bakılıyor.

Ben belli başlı şeyleri yazdım daha çoook ayrıntı var begooonya. Kitap sebi bekler :)

faceteki sayfayı incelerken,insanların yazdığı mucizeleri okuduğumda çok heyecanlamıştım
mesela insanlar işaret olarak tüy filan buluyormuş :))
biz onları kanatlı olarak düşündüğümüz için,onlar da kartvizit olarak tüy bırakıyorlarmış,yanındayızı hissettirebilmek için ya da doğru yoldasın devam et demek için vs vs

neyse ben kitabı aldım,büyük heyecanla okumaya başladım,yalnız ilerledikçe heyecanımın yerini egom aldı,az önce yazdığım gibi,dedimki haydaaaa nasıl olacak peki bu dedim kendi kendime,aklım almadı :)
sonra mikailden yardım istedim,egom çok baskın,inanmak istiyorum,lütfen bana bi işaret gönderin dedim
o gün arkadaşımla mailleşiyoruz,öyle havadan sudan yazışıyoruz,sonra dedimki sen bana bişey anlatıcam demiştin nedir o dedim,tak bu konuyu açmaz mı,şoklara girdim,bu konudan haberi olduğunu bile bilmiyordum,öyle şeyler anlattıki,en yakınımdaki insanlardan biri bunları yaşıyor,tabi bende ego mego kalmadı :) ve bunun bana gönderilen bi işaret olduğuna inandım.

şimdi kitabı heyecanla bitirmeye çalışıyorum,zaten bir solukta okunacak bir kitap ama ben iş güç derken bitiremedim,uygulama notları çıkarıcam sonra :)

neyse bi de şöyle bişey oldu,eşimle adamın biri park kavgasına tutuştu,eşim diye demiyorum,karşı taraf gerçekten haksızdı :) Allahın yolunu burası benim park yerim diye parsellemiş :) neyse eşim de karşılık verdi bilmem ne,bu adamın oğlu da eşimin üstüne yürüdü,normalde eşim ortalığı kırar geçirir,öyle bi tip,o an meleklerim çok acil yardım dedim,eşim hiç bişey yapmadan döndü geldi,o iki kişi de dönüp gitti.açıkçası şaşırdım,çünkü biri onun üstüne yürümüşken onun karşılık vermemesi mucize gibi bişey,çünkü direkt döver biliyorum,var öyle vukuatları çünkü

bakalım deneyimlerim sürdükçe yazıcam,sizden de bekliyorum,merak ediyorum çünkü :)

diğer boyutlara bakınca en çok bu uyuyor... gerçek boyutu bulman zaman alıyormuş. bezen birden fazla boyutun bileşmesiyle oluşuyormuş. kitaptada kararı kolaylaştırmak için bir sayfa hazırlanmış...
yıldız insanı : yardım sever ve yansız -
Bilge : ciddi, güçlü, asil -
bedenlnemiş melek : tatlı ve sevecen -
bedenlenmiş elementaller : sıcak ve neşeli ,
cüce varlık : ciddi ve yılışık arasında gidip gelir , -
mistik melek : ciddi, gergin, tatlı ve sevecen, -
deniz meleği : isyankar ile uysak arasında gidip gelen,
şövalye : özenli ve kibar ama sosyal açıdan uyumsuz...

bu kolaylaştırıcı olarak verilmiş ama benim işimi zorlaştırıyor :))

ayyy çok teşekkür ederim,gerçekten çok açıklayıcı oldu :) ve aynı ben inanamıyorum yaaaa şok oldum.
yani şu yazıdaki tek kelimeyi bile atlamıyorum,hepsi hepppppppppppppsiiiiiii ben yaaa bu kadar olur
gerçekten sembollere filan o kadar düşkünümki :))) valla çok şaşırdım yaaa
hemen almalıyım bu kitabı :)))

ooo neler olmuş... ben daha kategori seçimindeyim :))) onda da kararsızım... bazen aklın onaylamadıını uygulamak zor oluyor ama hadi dedim hopo gibi düşün. hopoda da sevmediğin adama illaki seni seviyorum diyorsun... oda çok zordu bakalım bu nasıl olacak.

evet hemen almalısın :)))) daha yazacak çok şey var ama ancak bu kadarını yazabildim. sayfalar arasında göze çarpanlar. yıldız insanların anlattıkları şeyler var onlarda çok etkileyici...

yalnız kitap ciltiz olduğu için son sayfalara doğru tek tek kopmaya başladı. kitap değilde sanki dosya gibi. düşmesin diye tutuyorum hep :) ee birde ben sayfaları hart diye cevirince onunda etkisi olmuştur herhalde :)))

Son düzenleme:

"Hiçbir gruba kendinizi ait hissedemeyebilir ve şimdiye kadar keşfedilmemiş bir boyutun temsilcisi olarak dünyada yer alıyor olabilirsiniz." kitap tanıtımında böyle birşey yazıyor,buna ne dersin,keşfedilmemiş bir boyutun temsilcisi olabilir misin ama mistik yıldız da olabilir gibi geldi.tatlı ve sevecen,sıcak ve neşeli de uyuyo sana,tabi burdaki kısaltmaya göre :) neyse ben de okuyayım kitabı da ondan sonra fikrimi belirtirim :)

e bi de sen Mikailden yardım iste mesela,de ki ben hangi gruptayım bana bi işaret gönder diyebilirsin mesela :)

cüce varlık : ciddi ve yılışık arasında gidip gelir , - yalnız buna koptummmmmm

:)))))))) olmazsa kaplık alırım kırtasiyeden,kaplarım :))))))))

kızlar sizden bir ricam olacak... eczacılar birliği yurtdışından ilaçımı getirtemiyor ve buda taramamın tarihinin değişmesine neden oluyor. tam nokta atışı yapalım yardım edin. Türk Eczacılar Birliği, İthal İlaç Birimi. hadi bir el atın... hopo yapalım, yardım çağıralım... bugün aradım maalesef bilemiyoruz, ilaç yurda giriş yapamıyor diyor. benim ilaca ihtiyacım var üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…