merhaba güzel bir kitap secmissin ama yer yuzunde ve oteki dunyada ki melekleri mi anlatıyor bu kitap_?
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm :)
denizcim "mistik yıldız" kulağıma çok hoş geldi açıkçası :) "bilgelerden ve yıldız insanların karmalarından oluşuyormuş" vay beeee kızım sen neymişsin yaaaa :)) valla sadece yıldız insan olmaktansa biraz bilgelerden de almak iyi değil mi,neresi köşede kalmışki bu grubun :) valla sevdim yaa ben bu grubu.
maymun iştahlı ve acemilere koptum yalnız
valla kitabı okumadığım için şu grupsun diyemiyorumki :)
ben şimdilik yıldız insan olduğumu öğrendim,teşekkür ediyorumm
merhaba izmitli,
bende melekli bir kitabı daha dün bitirdim. "yeryüzü melekleri"-Doreen Virtue'nin... hangi grup meleksin onu bulmana yardımcı oluyor. Begooonyanın kitabını daha okumadım
begooonyadan cevabı bende bekliyorum :)))
hoşgeldin, bende hoşgeldim kendimi ev sahibi gibi hissettim bir an... :)
dün oku, oku bir yere yerleştiremedim kendimi. kitabın taa 170. sayfasında 1,5 sayfalık birşey... " bu kadar mı açıklama yapılmış" dedim mistik yıldız için(( diğerlerini görsen 30-40 sayfa... üüüüühüüüü
hoşbuldukkk,sen de hoşgeldin :))
aaaaaaaaaaa 1.5 sayfa mıııııııııııııııııı
haydaaaaaaaaaa
o zaman başka kaynaklardan mı araştırsak acep
valla insan daha çok şey öğrenmek ister tabiki kendi hakkında :)
ama olsun kimlik bunalımı yaşamaktansa en azından biliyorsun öyle değil mi :)) yani mistik yıldız şu an kesin sonuç mu diyorsun ?
Yıldız insanları,
Yıldız İnsanları için Tanrıya şükretmeliyiz. Yıldız İnsanları hep iyiliğe ihtiyaç duyulan yerlerdedir. İnsanların nadiren kendilerine teşekkür ediyor olmasından rahatsızlık duymazlar. Geri planda kalmayı sever, misyonları görünür olmayı gerektirmez. Bu gezegen duygusal ve fiziksel açıdan son derece şiddet dolu olduğu için çoğu zaman boğuluyormuş gibi hissedip evlerine dönmek isterler.
Yıldız insanlarının olağan dışı şekillerde ve renkte gözleri vardır. Çoğu Yıldız insanları yaşam amacının ne olduğunu merak eder ve bunun sürekli ve sınırsız bir temelde yardımseverlik olduğunu anlayınca rahatlar. “Kendilerine ihtiyaç duyulan her konuda yardımcı olmak”. Sadece insanların yüzlerindeki hiddeti gülümseye çevirmek için ellerinde geleni yaparlar.
Enerji tedavisi üzerine çalışıp bunu bir kariyere dönüştürmeye en yatkın olan Yıldız insanlar boyutudur.
Reiki Yıldız İnsanlar arasında en gözde enerji tedavi çalışması olarak öne çıkmaktadır. Bunun sebebi Reiki enerjisinin yeryüzü canlılarına bir armağan olarak Pleiades ten gelmesi olabilir. Reiki enerjisinin, tıpkı Yıldız İnsanların Auraları gibi, gökkuşağı çizgilerinin ince şeritler gibi görünmesi ilginçtir.
Yıldız İnsanlar sembollere, kodlara, hiyerogliflere ve geometriye düşkündür. Bu yüzden, farklı iyileştirme enerjilerini harekete geçiren şifreli sembollere dayalı Reiki’yi benimsemiş olmaları da gayet mantıklı.
Yıldız insanlarının ebeveynleri yıldız insanı olmaya bilir hatta herhangi bir yeryüzü meleği boyutunda bile olmayabilir. Bunun sonucunda evlatlarıyla bağlantı kurmakta zorlanabilirler.
Yeryüzü Melekleri kitabında alıntıdır... Yaklaşık 30 sayfa açıklamış. iyi yönler, kötü yönler ve genellemeler var. Yanlız şunu gözder kaçırmayın kızlar bir gruba %100 uymak pek mümkün değil. (zaten uymasak daha iyi :) mesela kötü yönlerine...) çoğunlukla hangi gruba uyuluyor diye bakılıyor.
Ben belli başlı şeyleri yazdım daha çoook ayrıntı var begooonya. Kitap sebi bekler :)
faceteki sayfayı incelerken,insanların yazdığı mucizeleri okuduğumda çok heyecanlamıştım
mesela insanlar işaret olarak tüy filan buluyormuş :))
biz onları kanatlı olarak düşündüğümüz için,onlar da kartvizit olarak tüy bırakıyorlarmış,yanındayızı hissettirebilmek için ya da doğru yoldasın devam et demek için vs vs
neyse ben kitabı aldım,büyük heyecanla okumaya başladım,yalnız ilerledikçe heyecanımın yerini egom aldı,az önce yazdığım gibi,dedimki haydaaaa nasıl olacak peki bu dedim kendi kendime,aklım almadı :)
sonra mikailden yardım istedim,egom çok baskın,inanmak istiyorum,lütfen bana bi işaret gönderin dedim
o gün arkadaşımla mailleşiyoruz,öyle havadan sudan yazışıyoruz,sonra dedimki sen bana bişey anlatıcam demiştin nedir o dedim,tak bu konuyu açmaz mı,şoklara girdim,bu konudan haberi olduğunu bile bilmiyordum,öyle şeyler anlattıki,en yakınımdaki insanlardan biri bunları yaşıyor,tabi bende ego mego kalmadı :) ve bunun bana gönderilen bi işaret olduğuna inandım.
şimdi kitabı heyecanla bitirmeye çalışıyorum,zaten bir solukta okunacak bir kitap ama ben iş güç derken bitiremedim,uygulama notları çıkarıcam sonra :)
neyse bi de şöyle bişey oldu,eşimle adamın biri park kavgasına tutuştu,eşim diye demiyorum,karşı taraf gerçekten haksızdı :) Allahın yolunu burası benim park yerim diye parsellemiş :) neyse eşim de karşılık verdi bilmem ne,bu adamın oğlu da eşimin üstüne yürüdü,normalde eşim ortalığı kırar geçirir,öyle bi tip,o an meleklerim çok acil yardım dedim,eşim hiç bişey yapmadan döndü geldi,o iki kişi de dönüp gitti.açıkçası şaşırdım,çünkü biri onun üstüne yürümüşken onun karşılık vermemesi mucize gibi bişey,çünkü direkt döver biliyorum,var öyle vukuatları çünkü
bakalım deneyimlerim sürdükçe yazıcam,sizden de bekliyorum,merak ediyorum çünkü :)
ayyy çok teşekkür ederim,gerçekten çok açıklayıcı oldu :) ve aynı ben inanamıyorum yaaaa şok oldum.
yani şu yazıdaki tek kelimeyi bile atlamıyorum,hepsi hepppppppppppppsiiiiiii ben yaaa bu kadar olur
gerçekten sembollere filan o kadar düşkünümki :))) valla çok şaşırdım yaaa
hemen almalıyım bu kitabı :)))
diğer boyutlara bakınca en çok bu uyuyor... gerçek boyutu bulman zaman alıyormuş. bezen birden fazla boyutun bileşmesiyle oluşuyormuş. kitaptada kararı kolaylaştırmak için bir sayfa hazırlanmış...
yıldız insanı : yardım sever ve yansız -
Bilge : ciddi, güçlü, asil -
bedenlnemiş melek : tatlı ve sevecen -
bedenlenmiş elementaller : sıcak ve neşeli ,
cüce varlık : ciddi ve yılışık arasında gidip gelir , -
mistik melek : ciddi, gergin, tatlı ve sevecen, -
deniz meleği : isyankar ile uysak arasında gidip gelen,
şövalye : özenli ve kibar ama sosyal açıdan uyumsuz...
bu kolaylaştırıcı olarak verilmiş ama benim işimi zorlaştırıyor :))
evet hemen almalısın :)))) daha yazacak çok şey var ama ancak bu kadarını yazabildim. sayfalar arasında göze çarpanlar. yıldız insanların anlattıkları şeyler var onlarda çok etkileyici...
yalnız kitap ciltiz olduğu için son sayfalara doğru tek tek kopmaya başladı. kitap değilde sanki dosya gibi. düşmesin diye tutuyorum hep :) ee birde ben sayfaları hart diye cevirince onunda etkisi olmuştur herhalde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?