• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler ve Biz :)

bu konuya da uzun zamandır bişey yazılmamış hopo konusu gibi,yoksa başka bi başlıkta mı devam ediyoo??

Konu güzel, yazılanlar güzel,yazanların yürekleri güzel :) Yeryüzündeki cenneti yaşamak için uygun şartlar da var..Sihir bizim yüreğimizde... Birkaç gündür kuantum,ho'popo ve meleklerle yaşamaya olan ilgim arttı ..Kitap ve cd siparişi verdim... Sanırım negatif güçlerle daha önce karşılaşmış biri olarak tekrar buna cesaret edip onlarla mücadele edebilirim...

Sizden ricam enerji çalışmalarınızda beni de haberdar etmeniz... Öncelikle yüksek egomdan tamamen kurtulmak ve sonra da ihtiyacı olan herkese sevgiyle enerji yollamak isterim :)
Sizi seviyorum ... Çünkü Dünya sevgi üzerine kurulu...
Özür dilerim çünkü bunu yapmakta biraz geciktim...
Beni affedin çünkü bu çok önemli...
Ve Teşekkür ederim çünkü varsınız :) :)

bende bugün meleklerle yaşamak, yeryüzündeki melekler ve 3 kitap daha aldım 3 ünün adlarını unuttum şu an..:26:

Cnm benim okudugum kitap bana biraz abartı geldi, sanki kafayı yemiş birisinin yazılarını okuyorum sandım biran:1: sıkıldım dahada almadım meleklerle ilgili kitap...

Meleklerle Yaşamak kitabını bikaç ay önce okudum. Biraz fazla hayalci geldi bana. Elbette melekler var, onların varlığını hissediyoruz bu yadsınamaz bir gerçek zaten. Fakat yazar biraz abartmış durumu. :31:

Tüyler bulmak falan.. Olmamış yani.

Suistimal edilen bir konu. Doreen Vitole kitabın asıl yazarıdır, sonra bizimkilerden birisi (Beki İkala) kitabı çevirdi ve sattı, melekleri tamamen melek ticaretine çevirdiler. bu konuda harika bir yazı var, okumanızı öneririm. Meleklerle iletisim

meleklerden yardım alma düşüncesi ilk bakışta çok masum gelebiliyor ancak şirkle arasında çok ince bir çizgi olduğunu düşünüyorum.

meleklerden yardım alma düşüncesi ilk bakışta çok masum gelebiliyor ancak şirkle arasında çok ince bir çizgi olduğunu düşünüyorum.

Bende bu konuda tereddüt içindeyim.Okuması keyifli diye düşünüyorum ama Allah varken meleklerden istemek banada tuhaf geliyor.Ama belki Allah'tan melekleri bize yönlendirmesi dilenebilir bilemiyorum.Bu konuda deneyimi olan varsa lütfen yazsın.

merhaba arkadaşlar :KK16:

şu an bir kitap okuyorum,"meleklerle yaşamak"...çok ilginç bilgiler var içinde
merak ettim bu kitabı okuyup üzerine çalışan var mı,deneyimlerinizi çok merak ediyorum

peki ya "yeryüzü melekleri" ni okuyan ?

ya da melek uyumlaması alan var mı ? özellikle bunu da merak ediyorum.

ya da meleklerle bir şekilde iletişime geçen ?

çok sordum de mi :))))

kısaca diyorumki meleklerimizle ilgili konuşalım mı :)
:KK71:

Sevgili arkadasim,

Bu kitap sadece insanlarin motive olmasi, umutlarinin taze kalmasi, pozitif bakis acisindan ayrilmamalari amaciyla piyasaya cikarilmistir. Pozitif tarafindan bakarak yorumumum budur. Negatif olani dile getirmeye luzum gormedigim icin ne demek istedigimi elbet anlayacaksinizdir.

Onlarla yani Buyuk/Bas Melekler ile dogrudan iletisim kuramazsiniz. Bas Melekler adi ustunde.. Konumlari ve gorevleri geregi bu tanima layik gorulmuslerdir. Bundan mutevellit amaclari okudugunuz kitabin iceriginde yazilanlar kadar basit degildir.

Melek Uyumlamasi nedir ?

Back