ben bir boyuta uyacak mıyım çok merak ettim şimdi![]()
uymasan da sorun değil,keşfedilmemiş bir boyutun da temsilcisi olabilirmişsin böyle bir durumda,böylesi daha gizemli ve hoş olmaz mı

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir boyuta uyacak mıyım çok merak ettim şimdi![]()
katremcim bu saat ne???? sen çalışıyorsun birde neyaptın. tiroidli seni. uyku tutmuyor değil mi? sabahlarıda enerjik oluyorsun ama sanki inadına yapıyor vücut... sana en kısa sürede normal saatlerde uyukular dilerim.
ya bende işte okurken yok dedim hiçbiryere uyamıyorum derken bir sayfa içinde melezler kısmında bunu buldum... okudukça şu aklıma geldi. bildiğim birşeyi karşı tarafa anlatmam çok zor, aklımın hızıyla ağzımın hızı birbirini tutmaz. ağzım yetişemez ki ben aslında çok hızlı konuşuyorum. beni mistik yıldız ordan yakaladı :))) birde bildiğim şeyleri nereden bildiğimi bilmem ... al buyur burdan yak :))
süper süper süper ötesi bir içerik,ayyy tam benlik yaaaa çok hoşuma gitti
almalıyım dediğim ama henüz alamadığım kitaplar arasında
valla denizcim sen de spiritüel konuların içine girdin ne dersin :))))
ama eğer kesin mistik yıldız isen bu sonuç normal görünüyor :)
yalnız kitabı okumadım ama az çok tahmin ediyorum,uygulamaları yaparken dikkatli ol derim ya da yapacaksan tabi.çünkü bu tarz çalışmalar eğer bilinçsizce yapılırsa vahim sonuçlar verebilir,çalışma esnasında negatif varlıkların gelmesi gibi.ama kitabı okumadığım için yine de yanıltıcı olmak istemem.
ancak iyi akşamlar diyebiliyorum :) bugün dışardaydım,hemen bakıyorum.
ya katrem,ben de yazdığın saati görünce şok oldum,naptın sen öyle yaaaaaaaa :))) ay sen de mi tiroidlisin,yahu biz izmirlilerin klasik hastalığı mı bu koptum yaaa![]()
uymasan da sorun değil,keşfedilmemiş bir boyutun da temsilcisi olabilirmişsin böyle bir durumda,böylesi daha gizemli ve hoş olmaz mı![]()
çok hoş olur yeni bir melek türünün benimle keşfedilmesi...![]()
kızlar bugün belediye otobüsündeyim,alsancağa gidiyorum,bilenler bilir,buca alsancak otobüsü tıklım tıklım olur,bi de en arkadayım ve ayakta.
dedimki sevgili baş melek mikail ve meleklerim lütfen bana bir yer ayarlayın,hemen şimdi,teşekkür ederim dedim,önümdeki oturan çocuk anında kalktıkoptum yaaaaaaaa gülmemek için zor tuttum kendimi
hemen atladım tabi :)))))))
meleklerinizden her konuda yardım isteyin kızlar,illaki ahım şahım şeyler olması gerekmiyor,sıradan şeyler de olabilir,bu örnekte olduğu gibi :)
süper süper süper ötesi bir içerik,ayyy tam benlik yaaaa çok hoşuma gitti
almalıyım dediğim ama henüz alamadığım kitaplar arasında
valla denizcim sen de spiritüel konuların içine girdin ne dersin :))))
ama eğer kesin mistik yıldız isen bu sonuç normal görünüyor :)
yalnız kitabı okumadım ama az çok tahmin ediyorum,uygulamaları yaparken dikkatli ol derim ya da yapacaksan tabi.çünkü bu tarz çalışmalar eğer bilinçsizce yapılırsa vahim sonuçlar verebilir,çalışma esnasında negatif varlıkların gelmesi gibi.ama kitabı okumadığım için yine de yanıltıcı olmak istemem.
ancak iyi akşamlar diyebiliyorum :) bugün dışardaydım,hemen bakıyorum.
ya katrem,ben de yazdığın saati görünce şok oldum,naptın sen öyle yaaaaaaaa :))) ay sen de mi tiroidlisin,yahu biz izmirlilerin klasik hastalığı mı bu koptum yaaa![]()
çok hoş olur yeni bir melek türünün benimle keşfedilmesi...![]()
katremcim biz beraber kendimize yeni bir boyut yapalım. Doreen hanıma mail atalım :))) buda yeni boyut diyelim.
*bu boyuttaki kişiler izmirli olur :)
*bu boyutta ki kişiler açık tenli olur,
*alerjik olur,
*güler yüzlü olur,
*tiroitten muzdarip olur.. çünkü içine atar,
*yemek yemeyi sever,
*deniz, güneş, kum onun hayatı,
*arkadaşlıkları çok önemlidir ama bir elin parmakları bile o sayı için fazla diyelim...
*konuşkandır ama sevdikleriyle diyelim :)))
*asla unutmaz,
*yardım sever diyelim
varsa bir ilave alayım listeye :) güzel şeyleri yazacağım. kötü maddeleri istemem :))))
Doreenciğim yazmış zaten "kitabın sonunda hiçbirine uymuyorsan benim çalışmalarıma yardımcı olacak yeni bir boyut olabilrsiniz" :)
işte bu benim :)
hadi ekleyelim :)
- bu melekler çok duyarlı ve hassastırlar,
- çevrelerinde yaşanan herşeyin ve herkesin %100 sorumluluğunu alırlar,
- negatif ve kendilerine zarar vereceğine inandıkları kişileri çevrelerinden uzaklaştırırlar, o kişilerin bulunduğu ortamlara girmezler, kendilerini koruma altına alırlar (zaten dünyada o kadar azlarki koruma altına alınmalılar)
- gülmeyi, kahkaha atmayı çok severler,
- çevrelerinde ve girdikleri ortamlarda enerjileriyle adeta ışık saçarlar,
- erkenden uyurlar ve erkenden kalkarlar,
- konuşmayı çok fazla severler,
- çalışkandırlar...
kısacası etrafınızda bu melek türünden olduğuna inandığınız birisi varsa kaçırmayın, ben buldum bırakmıyorum...
evet tamam bulduk boyutumuzu. işte bu :) Allaha şükür benimde bu tarife uyan can dostum var. bende tuttum hayatta bırakmam. bıktırana kadar :)
ben de az önce seans yaptım,şimdi bitti
ben de mikailden bu konuda yardım istedim
ayrıca ilacın zamanında gelmesi için olaya reiki gönderdim,baya akış oldu,hatta otomatiğe bağladım,akış ben uyuyuncaya kadar devam edecek
ayrıca hopo yaptım
baya baya esnedim yalnız,gözlerimden yaş geldi
inşallah Allah'ın da izniyle tam zamanında gelir,gelmezse de her işte hayır vardır diyelim
begonya, katrem merhaba, (aynı yazı hopo sayfasında da var)
ilaç gelmedi diye geçen hafta hastanedeki randevu iptal edilmişti. Az önce aradılar saat 14:05 de ve ilacınız geldi dediler. benim için kalıpları yapan bütün hopoculara ve reikicilere teşekkür ederim. gelmez denen ilaç geldi. birazdan eczacılar birliğine gidiyorum. :) hastaneyi aradım isterseniz geleyim iğneyi alıp uçarak oraya gelirim dedim ama hastanedeki dr ler 15:30 a kadar ordalar yetişmek için kendini yorma 30 una 1 haftalık yazıyoruz dediler... kızlarrrr inan mıyorum :) çok mutluyum çokk...
deniz,
şu an şoklardayım
eve daha yeni geldim,dışardaydım biliyosun,yeni okuyorum mesajı ve şu an ekranda şok halindeyim
çünkü ben de hayırlısı böyleymiş demekki deyip ümidi kesmiştim
hatta hopocu bi arkadaş sordu noldu ilaçtan haber var mı diye,yok diyordum
Allahım yaaaaaaaa inanılmaz sevindim hayatım yaaaaa çoooooooooooooook mutlu oldum ben deee :)
Günaydın melekler :)))
Nerelerdesiniz, sanırım hepimiz bir koşuşturmaca içindeyiz...
Bu arada sizlere yeni blog adresimi yazmak istiyorum:
Yaşam
Nice güzel paylaşımlara...
çok güzel olmuş Katrem :) sayfa açlışır açılmaz hopoyla karşılaşmak güzel oldu... bende mi üye olsam ne olsam :)
ol canım ol, adreste belirttiğim gibi yazdıklarım sadece içimdekiler :), paylaşımlarımıza dört bir koldan devam edelim :)