• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler ve Biz :)

ooo neler olmuş... ben daha kategori seçimindeyim :))) onda da kararsızım... bazen aklın onaylamadıını uygulamak zor oluyor ama hadi dedim hopo gibi düşün. hopoda da sevmediğin adama illaki seni seviyorum diyorsun... oda çok zordu bakalım bu nasıl olacak.

egon için mikailden yardım isteyebilirsin,ben öyle yaptım işte,sen de dene,denemekten zarar gelmez,sonuçta melekler :)

"Hiçbir gruba kendinizi ait hissedemeyebilir ve şimdiye kadar keşfedilmemiş bir boyutun temsilcisi olarak dünyada yer alıyor olabilirsiniz." kitap tanıtımında böyle birşey yazıyor,buna ne dersin,keşfedilmemiş bir boyutun temsilcisi olabilir misin ama mistik yıldız da olabilir gibi geldi.tatlı ve sevecen,sıcak ve neşeli de uyuyo sana,tabi burdaki kısaltmaya göre :) neyse ben de okuyayım kitabı da ondan sonra fikrimi belirtirim :)

e bi de sen Mikailden yardım iste mesela,de ki ben hangi gruptayım bana bi işaret gönder diyebilirsin mesela :)

cüce varlık : ciddi ve yılışık arasında gidip gelir , - yalnız buna koptummmmmm:60:

ay evet cüce varlık çok komik... evet zaten hiçbir yere ait olamazsanız üzülmeyin keşfedilmemiş olabilirsiniz diyor oda benim avuntum olacak herhalde :)))

kızlar sizden bir ricam olacak... eczacılar birliği yurtdışından ilaçımı getirtemiyor ve buda taramamın tarihinin değişmesine neden oluyor. tam nokta atışı yapalım yardım edin. Türk Eczacılar Birliği, İthal İlaç Birimi. hadi bir el atın... hopo yapalım, yardım çağıralım... bugün aradım maalesef bilemiyoruz, ilaç yurda giriş yapamıyor diyor. benim ilaca ihtiyacım var üff :(

haydaaaa önceden gelen ilaç şimdi niye gelemiyor yaaaa
yapalım hayatım yaaa,hatta hopo sayfasına da yazalım,daha geniş katılım olur

"Hiçbir gruba kendinizi ait hissedemeyebilir ve şimdiye kadar keşfedilmemiş bir boyutun temsilcisi olarak dünyada yer alıyor olabilirsiniz." kitap tanıtımında böyle birşey yazıyor,buna ne dersin,keşfedilmemiş bir boyutun temsilcisi olabilir misin ama mistik yıldız da olabilir gibi geldi.tatlı ve sevecen,sıcak ve neşeli de uyuyo sana,tabi burdaki kısaltmaya göre :) neyse ben de okuyayım kitabı da ondan sonra fikrimi belirtirim :)

e bi de sen Mikailden yardım iste mesela,de ki ben hangi gruptayım bana bi işaret gönder diyebilirsin mesela :)

cüce varlık : ciddi ve yılışık arasında gidip gelir , - yalnız buna koptummmmmm:60:

az once yardım istedim :) hemde her konuda... birde yarım çağrısı attım o konuda da...

ben de az önce seans yaptım,şimdi bitti
ben de mikailden bu konuda yardım istedim
ayrıca ilacın zamanında gelmesi için olaya reiki gönderdim,baya akış oldu,hatta otomatiğe bağladım,akış ben uyuyuncaya kadar devam edecek
ayrıca hopo yaptım
baya baya esnedim yalnız,gözlerimden yaş geldi

inşallah Allah'ın da izniyle tam zamanında gelir,gelmezse de her işte hayır vardır diyelim

ben de az önce seans yaptım,şimdi bitti
ben de mikailden bu konuda yardım istedim
ayrıca ilacın zamanında gelmesi için olaya reiki gönderdim,baya akış oldu,hatta otomatiğe bağladım,akış ben uyuyuncaya kadar devam edecek
ayrıca hopo yaptım
baya baya esnedim yalnız,gözlerimden yaş geldi

inşallah Allah'ın da izniyle tam zamanında gelir,gelmezse de her işte hayır vardır diyelim

çok teşekkür ederim. işte tam yıldız insanısın. yardıma ihtiyacı olan nerdeyse sen orda :) stresli bir durum hem takmamaya çalışıyorum hemde bu durum beni üzüyor elimde değil. tiorid işte :))

çok teşekkür ederim. işte tam yıldız insanısın. yardıma ihtiyacı olan nerdeyse sen orda :) stresli bir durum hem takmamaya çalışıyorum hemde bu durum beni üzüyor elimde değil. tiorid işte :))

rica ederim canım,akşam hopo yapmaya devam edicem
haklısın canım,tiroid böyle bişey yakından biliyorum ama işte mümkün olduğunca duyguları konrtrol etmeye çalışmamız lazım,bu da bizim sınavımız sanırım
bugün ben de bişey öğrendim,önce üzüldüm,sonra yok yaaa üzülmücem napıyım hayırlısı dedim rahatlattım kendimi

rica ederim canım,akşam hopo yapmaya devam edicem
haklısın canım,tiroid böyle bişey yakından biliyorum ama işte mümkün olduğunca duyguları konrtrol etmeye çalışmamız lazım,bu da bizim sınavımız sanırım
bugün ben de bişey öğrendim,önce üzüldüm,sonra yok yaaa üzülmücem napıyım hayırlısı dedim rahatlattım kendimi

hiçbir şey için üzme kendini. herşey olacağına varıyor. :) ben çoook uzun zaman önce bazı şeyleri akışına bıraktım ama böyle ani olan şeylere hazırlıklı değilim. panikliyorum eyvah ne olacak şimdi diyorum sonrada boşverr diyorum. unutkanlıkta başladı. bu iyiye işaret aslında unutuyorum konuyu, olayı ben rahat herkes rahat :))

Son düzenleme:

:))) unutmak evet güzel bişey :)))

haklısın canım,rahat olmaktan başka çaremiz de yok zaten :) kaliteli bir yaşam için.

merhaba arkadaşlar :16:

şu an bir kitap okuyorum,"meleklerle yaşamak"...çok ilginç bilgiler var içinde
merak ettim bu kitabı okuyup üzerine çalışan var mı,deneyimlerinizi çok merak ediyorum

peki ya "yeryüzü melekleri" ni okuyan ?

ya da melek uyumlaması alan var mı ? özellikle bunu da merak ediyorum.

ya da meleklerle bir şekilde iletişime geçen ?

çok sordum de mi :))))

kısaca diyorumki meleklerimizle ilgili konuşalım mı :)
:71:

İki kitabı da okudum, ikisi de çok güzel. Ve meleklerimiz daima bizimle. :69:

oku katremcim oku :) çok enteresan.. şimdi beni tanıyanlara kitabın sonunda 1-2 sayfa var onu mail atıcam. hadi benim için seçin dicem... ben bir kategori buldum ama kıyada köşede kalan alt bir grupmuş... "Mistik Yıldız"... harman, karman, çorman bir grup (aslında bana çok uyuyor).. bilgelerden ve yıldız insanların karmalarında oluşuyormuş... bilemedim ama en çok buna uydum... bugün bir kamuoyu yoklaması yapayım bakalım sonuç ne çıkacak :)))

birde maymun iştahlılar ve acemiler grubu varmış ki onlar hangi grubu okusa bu beni tarif ediyor dermiş... öyle olmayayım diye bir mini anket yapıcam hi ho haaa :)) (Not: buarada uymadığım çok grup var kızlar bunuda yazmadan edemicem. sanırım maymun iştahlı değilim buda güzel haber)

hopoya yazdığımı buraya taşıdım kızlar :) hadi bulalım neyiz biz..

serindenizim bana da öyle gibi geldi ama son yorumumu kitabı bitirince yapayım, aynı şekilde sizlerden de yorum bekliyorum :)

ben bir boyuta uyacak mıyım çok merak ettim şimdi :1:

katremcim bu saat ne???? sen çalışıyorsun birde neyaptın. tiroidli seni. uyku tutmuyor değil mi? sabahlarıda enerjik oluyorsun ama sanki inadına yapıyor vücut... sana en kısa sürede normal saatlerde uyukular dilerim.

ya bende işte okurken yok dedim hiçbiryere uyamıyorum derken bir sayfa içinde melezler kısmında bunu buldum... okudukça şu aklıma geldi. bildiğim birşeyi karşı tarafa anlatmam çok zor, aklımın hızıyla ağzımın hızı birbirini tutmaz. ağzım yetişemez ki ben aslında çok hızlı konuşuyorum. beni mistik yıldız ordan yakaladı :))) birde bildiğim şeyleri nereden bildiğimi bilmem ... al buyur burdan yak :))

Son düzenleme:
Kızlar Doreen Virtue'nin yeni kitabına başladım. "İlahi Rehberlik".

"Gerçek rehberliği ego'nun sahte rehberliğinden nasıl ayırt edebileceğimizi; ilahi iletişim kanallarımızı nasıl temizleyebileceğimizi; ilahi iletişim tarzımızı nasıl keşfedebileceğimizi; durugörü, duruişiti, durusezi ve durubiliş yeteneklerimizi nasıl geliştirebileceğimizi son derece etkili yöntemler ve örnekler vererek anlatıyor."

İlginç!

Kızlar Doreen Virtue'nin yeni kitabına başladım. "İlahi Rehberlik".

"Gerçek rehberliği ego'nun sahte rehberliğinden nasıl ayırt edebileceğimizi; ilahi iletişim kanallarımızı nasıl temizleyebileceğimizi; ilahi iletişim tarzımızı nasıl keşfedebileceğimizi; durugörü, duruişiti, durusezi ve durubiliş yeteneklerimizi nasıl geliştirebileceğimizi son derece etkili yöntemler ve örnekler vererek anlatıyor."

İlginç!

süper süper süper ötesi bir içerik,ayyy tam benlik yaaaa çok hoşuma gitti
almalıyım dediğim ama henüz alamadığım kitaplar arasında
valla denizcim sen de spiritüel konuların içine girdin ne dersin :))))
ama eğer kesin mistik yıldız isen bu sonuç normal görünüyor :)
yalnız kitabı okumadım ama az çok tahmin ediyorum,uygulamaları yaparken dikkatli ol derim ya da yapacaksan tabi.çünkü bu tarz çalışmalar eğer bilinçsizce yapılırsa vahim sonuçlar verebilir,çalışma esnasında negatif varlıkların gelmesi gibi.ama kitabı okumadığım için yine de yanıltıcı olmak istemem.

Günaydın. Birkaç sey sorucam ama facebooktan yazsam daha iyi olur...

ancak iyi akşamlar diyebiliyorum :) bugün dışardaydım,hemen bakıyorum.

ya katrem,ben de yazdığın saati görünce şok oldum,naptın sen öyle yaaaaaaaa :))) ay sen de mi tiroidlisin,yahu biz izmirlilerin klasik hastalığı mı bu
koptum yaaa :52:

Back