• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

neeee şaka mı bu..ekranda onca saçma sapan dizi varken..tamda hayatın zorluklarını göstermeye başlamışlarken..
kötü örnek oluyorlardı düzeltmeye başlamışlardı..
çok merak ettim neden kaldırılcak acaba...herşey yarım kalır çok soru işareti var

artık bu dizide bu ipekin başına gelenler sıktı ya.tekrar aynı senaryo yazılmış evirip çeviriyorlar...

Melekler Korusun 39. Bölüm 1. Fragmanı

[dailymotion]video/xauwzf_melekler-korusun-39-bolum-1-fragman_shortfilms[/dailymotion]

Melekler Korusun 39. Bölüm 2. Fragmanı

[dailymotion]video/xaux11_melekler-korusun-39-bolum-2-fragman_shortfilms[/dailymotion]

Püfff, ıpek yine tacize uğruyor, yine karakolluk oluyor. Ya bu konulardan vazgeçsinler. Bu gidişle kimse kızını okumaya göndermeyecek.

o zengın adam kesın özgür!e asık olucak ..fragmanları eglencelıydı ,ınsallah guzel bolum olur..

Melek sarhoş oluyor ya orası cok komık

yani hakşkaten neymiş şu ipek fıstık gibi esine kimse bişe yapmıyoda
izleyen insanlar kızlarını baska sehirlere yollamaya korkacak biz de okuduk yani allahın hergünü tacize mi ugradık ne bu böyle ya

Yeni bölümde izlenecek bişey yok gibi ya ufff ne yani şimdi ipekle anasının atışmalarını mı izleyip duracaz.Erkan bebeği öğrensin :emir_bebek: Ayrıca Melek napıyor öyle be o kadar ahkam kesiyo sonrada zil zurna sarhoş ee hani nerde kaldı bu kadının verdiği değerler kuralları prensipleri laelaelaelaelae

evet kesin eylül hamile değil ve kesin dr. gittiğinde şok olucak ama erkanı elde tutmak ve esine fırsat vermemek için o şaşı gözlü cadı söylemicek erkana..ama foyası ortaya illa bi bölüm çıkacak..bu arada özgürün rol yeteneğini gerçekten çok beğeniyorum..sanki kız gerçektede o rolü yaşıyor bravooalkisalkisalkis
annesinin sarhoş halide bayağı üğrençti yaa.bidaha asla içmesin..esin zavallım yine söylemekten vazgeçicek..söyleyeceği bölümü iple çekiyorum..bu ardaa buzdolabındaki yiyecekşlere isim yazan kız nuray gerçekten onun gibi olan öğrenciler var kendini düşünün ve paylaşmayı bilmeyen öğrencilerede bu bölüm ders olsun..çok güzel bir şeydi esinle özgürün yaptığı..belki nuray bu hareketlerle onların arkadaşı olur zamanla düzelirde...masal umarım sakat değildir yaa...:emir_bebek:

gerçekten artık bu ipek karakterine fazla taciz,tecavüz olayı yapmasınlar gerçekten çok baydı...bardada enliyolardı gene taciz :sinifsinif:
birde herkesin başına kötü şeyler geliyor bu dizide.
gerçekten artık aileler çocuklarını okula göndermiyecek bu dizi yüzünden katılıyorum böyle yorum yazan kk bayanlarınıyasakkelime:umursamaz:

adı üstünde bu bir dizi diğer dizilerdede çok sahne var ama millet çoluğuyla izliyor bazı dizilerde ne olduğunu anlarsınız...yengeye taciz amcaya boynuz sahnelerini var ...onlar ayıp değil ama değil mi? izlerken..konusuda oyuncularıda mükemmel bir dizi...beğenmeyen boş yere bahane aramasın...taciz tecavüzmüş neden üzerinize alınıyorsunuz..neden çocuklarımız böylemi? olur diye düşünüyosunuz...artık 2000 yıllardayız bunun bir dizi olduğunu izlenmesi içiinde bazı konuların özellikle gündeme getirilmesi gerektğini biliyoruzz...tabiki herkesin çocukları bunları yaşayacak diye bir kanun yok..ayrıca bu dizide çocuğu için çırpınan ama yanlış hareketlerdede yanlış fikirleride olan bir annede var..hepimizin annesi aynımı? oldu şimdi...çok saçma...:olmaz: ben bu diziye bu şekilde çamur atanların görüşlerini asıl beğenmiyorum..başka bahaneler bulun....:umursamaz:

süper ben bayılıyorum...ve çoğuda bir hayat dersi bize.......opuyorumnanaktan​

Back
X