• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

bu ipek o kadarda çekici değil niye herkes ipeğe tacavüz ediyo anlamadım.fisfisfis

bide giyinirken kapısı niye açık onuda anlamdım insan kapatır kapıyı demi:sm_confused:ipek akıllı olsaydıda istanbula ilk geldiğinde özgürle yaşasaydı ben olsam öyle yapardım tamam evde deniz vardı ama sonuçta denizle özgürde evli değil ya

bide giyinirken kapısı niye açık onuda anlamdım insan kapatır kapıyı demi:sm_confused:ipek akıllı olsaydıda istanbula ilk geldiğinde özgürle yaşasaydı ben olsam öyle yapardım tamam evde deniz vardı ama sonuçta denizle özgürde evli değil ya

Gidip 2 tane ruh hastasının yanında yaşamaktan kat be kat iyiydi, güvenebileceği insanlar en azından. Bi de ben bilirim, ederim, yaparım, bana bişii olmaz edasında gezmiyo mu... cık cık cık...

MONAPİSAaynen çok ukala ipek boştan yere kendine eziyet ediyo mazoşist mi nedir.:delphin:

ben bu diziye çok karşıyım ve bunun benzeri olan sanki üniversite hayatında bunlar oluyor dolayısıyla gençlere ve çocuklara kötü örnek olunuyor diye düşünüyorum

Fragmani henuz goremedim ben kizlar,
Yalniz LOCA'nin lafina cevap vermek istiyorum.
Yani sadece guzel kizlara tecavuz edilmeye calisilmiyor ki,
bunu yapmak isteyen kizi zaten psikopat'in onde gideni kari kiz olsun da
kim olursa olsun fark etmez. Ipeg'e kim saldiriyor ki?

Bende izledim simdi fragmani da, kizlar ben tecavuz olayi gormedim ipegi sadece hirpaliyor bence hicbirsey olmayacak.
O para neyin parasi idi, ve eylul kime dedi seni asla affetmicem diye?

erkana diyo tatlım sanırım evden kovuluyo ama eylülde hamile diye bir söylenti var umarım degildir:(

o eu-ylül hamile değildir uyduruyodur erkanı kandırmanın bir yolu daha numaradır numara kadın herşeyi yapıyor kendini sevmeyen biri için pes doğrusu kendi kendine çocukta yapar o

Mert patrona uyuz oluyorum.
s19.gif

ayy kalbim duracak reklam girdi burda da biter zaten o adam ipeğe tecavüz mü etti yaaaaaaaaaaa

Ayy öldürcek bu kızların gururu inadı beni, ıpek burnuna dikine gittikçe başı beladan kurtulmuyo inş. annesi yetişir, annesi ile kendi aynı şehirde bu arkadaşlarımla yaşicam, kendi kendime ayaklarım üzerinde durucam diye tutturmuş gidiyo, Esin hamile babasına söyleyemiyo gurur yapıyo para yok pul yok hala gururluyum kariyer de yaparım babasız çocuk da büyütürüm, bunların içinde Özgür deli dolu ama mantıklı konuşuyo böyle konularda ama dinleyen yok kızı, yani yok yere cefa çektiriyolar kendilerine, bir arkadaş demiş kötü örnek oluyo diye, bende öyle düşünüyordum ama bu bölüm burunları iyice sürtünce özgürlüğün de bedellerinin ne kadar ağır olduğunu anlatıyor biraz

Back
X