E
EU3
Ziyaretçi
:roflol:
evet yaa keşke tek kolu kırılsaydı diyor delimi ne..
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off iyi bölümdü. ben çok duygulandım. annelerin yeri ne kadar farklı. kehribar ile muallanın arasındaki duygu akışı beni ağlattı. hele muallanın saçını yıkarken kehribar " ah bir yerini mi incittim" dedi ya. evlat işte, kin tutulmuyor dedim.
bu arada keşke benim de bir salih amcam olsa dedim. ne güzel dinliyor herkesi....
bende misafir vardı tam izleyemedim.kaçırdın bu komedileri desene
keşke olsalar ama nerde aşık olunca insan mantık akıl tatile gidermiş gider kadınlar en uyuzlarına aşık olur adam kıskanır aşkından deriz evlenince daha beter oluyo o kıskançlıklar hoşluğu kaçıyor sahiplenir oraya gitme buraya gitme karışır deriz sevgigisinden aşkından nerde evlenince dünyayı dar eder ama akıl tatilde ya mantıklı düşünemiyor insan esinde o erkan salağına aşık bir insan bu kadarmı saf aptal olur ya eylülede gıcığım insan sevmeyen biriyle ısrarla mutsuz olacağını bile bile beraber olabilirmi bence bu eylül ruh hastası ilerd esinin bebeğinide kaçırır bu eylülBen Erkan la Mert in yumruk yumruğa girmesine bayıldım..:roflol::roflol:
Keşke Mert le Esin beraber olsa... Mert e ben bile hastayım...opuyorumnanaktan Adam çok karizmatik yaaa...kaydirigubbakcemile3
kızlar fragman her zamanki karışık. ama en bariz olan şeyleri yazayım. erkan esine seni ortada bırakan adamdan hesap soruyorum diyor esin şaşırıyor. ipek in ev arkadaşının bi tanıdığı vardı hani daha öncede gelip evi yumruklamıştı ipek korkmuştu hani, hee o ipekin yanağından makas alıyor, ipeki soyunurken izliyor, ipekle özgür bi çanta para buluyor. salih amcayla melek teyze sarılıyor. eylül gıcığı ağlıyor. ve finalde o ipeği izleyen çocuk ipek e tecavüze kalkışıyor melek teyze yetiştim kızım diye koşturuyor.
maşallah bu ipek de bi istanbula geldi 2 tecavüz vakasıyla karşı karşıya kalıyo.sanki istanbuldakiler hep tecavüze uğruyo.annesi alıp balıkesire götürür ipek'i yine.orda hiç böyle olaylar olmaz ama istanbul da olur gibilerinden bi izlenim veriyo bu dizi...