• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

kız dün akşam ezel diye bir dizi başladı ona bakıyordum..reklamda verdi...kaydirigubbakcemile4
anam o kadar heyecanlıki ilk izledimde bir şey anlayamadım yaniiiii kaydirigubbakcemile3

Bende bazi kisimlari anlamadim canim, mesela erkanla esinin resimlerini kim elinde tutuyor ve bakiyor?

:olmaz: ezel mi ben cansu dereyi sevmediğim için izlemem bende kül ve ateşi izledim biraz

ya bizimkiler yüzüne mecbur izledim birazda..iyikide izlemişim fragmanı gördüm..ama sardı güzel bir dizi bence ezel a.s
cansu dere rol yapamıyor ki akannehir

bozo ve pati
birkaç arkadaşa da sordum araştırıyoruz. bulursam size de haber veririm. fena taktım kafayı. çok sürmez umarım.. bu arada gelecek bölüm çok heyecanlı. sabırsızlıkla bekliyorum. umarım esin bebeğini kaybetmez....

süper bi dizi benim favorim bu dizi. ama ne hikmetse hep melekler korusun olduğu gün eve misafir geliyor :1shok: tvde hepsini izleyemeyince erttesi gün nette izliyorum çok heyecanlı bi dizi. hepside inatçı keçii

ben deee ,hem verseler keske ,peşpeşe hepsini izlerim :))

bende izlerdim gözümü bile kırpmam :1ninca:
tek korktuğum taraf inşallah esin bebek senden değil demez akannehir
türk filmlerindeki gibi patronuyla işbirlik yapıp bebek ondan mış gibi göstermesinler lütfeeeeeen :sinifsinif:

Back
X