• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

Su Esinin abisinin arkadasi ve Eylul'u ikisini bir temiz dayaktan gecirmek gerekiyor arkadaslar, bu iste bana katilan var mi. :oklava:

Ben varım kötükedihüso Saçını başını yolucam o Eylül'ün :mymeka: Yolduklarımıda Esin'in zevzek abisine yediricem :mymeka:

Benim favorilerim,mualla ve fevzi..
bayılıyorum onlara..

Esin çok başarılı, gerçekçi ağlıyor..
Konservatuar mezunu olduğu nasıl belli..

Yeni geldim buraya.. ayh cok guzel bi dizi .. cuma gelse de izlesem. bide biitişinde fragmanı hemen verse ah.. bi ara veriyordu ne gzl..

bide topigin adı nie melekler korusn atv???? atv noluoo

esinin aileside çok tuhaf ya şimdi esini bulsalar ne olacak evlenemezki hamile aldıramazda yasal süreç geçti.:sm_confused:fırat anlamayacakmı sanki nereye kadar hala neyi gizliyolarki fırattan er geç çıkacak ortaya esinin onu istemediği bakire olmadığı

başta meler olmak üzere eylül bilal ve onun yanıdnaki fırat hepsinine gıcım zati herşey meleğin yüzünden oldu

esininn ailesi tam olarak şuursuzz!!:mymeka:
erkana da kılımm ben!:oklava:
esinin patronu daha düzgün ondan!a.s

Ben varım kötükedihüso Saçını başını yolucam o Eylül'ün :mymeka: Yolduklarımıda Esin'in zevzek abisine yediricem :mymeka:

Ben de varım, ben de istiyorum...:oklava:
Benim kocam da sadece esin in abisini pataklamak istiyor... Seve seve toplum için dalarmış, öyle diyor...:oklava:

bence esin erkandan vagecsin o neler yasıyor o aptal eski sevgilisiyle yeniden barışma derdinde
patronu cok dügün bir adam bence

arkadaşlar son bölümde eylül hocanın taktığı şala dikkat ettiniz mi. bayıldım ben o şala. acaba markası nedir fikri olan var mı.... bu arada eylül ü paralamak lazım o ayrı bir konu tabii.

Son düzenleme:
Back
X