• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

fragmanı çıkmadı hala merak ediyorum

acaba ipek ne yapacak çok merak ediyorum canım

ipek çok zorlanıyor yeni bölümde...
ya ev arkadaşları ne biçim yaaa resmen hakaret ediyorlar zavallı kıza
:mymeka:

birde evin suyu yok dediler ya camiden al o çok komikti birde yaşlı kadın yemek sahnesi komikti ne oda arkadaşı o benim yeni hizmetçim paşa babam gönderdi demesi çok güldüm

birde yaşlı kadın yemek sahnesi komikti ne oda arkadaşı o benim yeni hizmetçim paşa babam gönderdi demesi çok güldüm

O kadına bende güldüm o lafın üzerine süt nine'nin şöyle bir höösssstttttttt nallı demesi gerekiyordu ama misafirliğini atamadı daha :roflol:

yeni fragman değil eskinden bahsediyoruz canım

hadi ya bi denk gelemdim neler oluyo anlatırmısınız birass

tabiki...
ipek çok zorluklar çekiyor..su bidonunu düşürünce cadı ev arkadaşı bağırıyor elin ayağın tutmuyor mu diye...kötükedihüso
melekle mualla ninenin yanına huzur evine gidiyorlar ama nine görmek istemiyor onları sildim sizi diyor..
esinin peşine düşüyor abisiyle o kasıntı arkadaşı...esinin abisi eski patronunun yakasına yapışıyor nerde esin diye..bir de cadde sahnesi var..abisi kovaliyor esini...:oklava:
en sonda esin ipekin yeni evinde kapıdada abisi sanırım o kızlardan biride kim bu ayı diye bağırıyor bitiyor fragman..:kızgın:
biraz karışık oldu kusura bakmayın :utangac:

bencede ama bu adamın çok güzel şarkıları var dinlemeni tavsiye ederim canım yeni fragmanı hala izleyemedim ben

bencede ama bu adamın çok güzel şarkıları var dinlemeni tavsiye ederim canım yeni fragmanı hala izleyemedim ben

biliyorum dinlerim arada Kaybolan Yıllar diye bir dizi vardı onun müziklerinide Bolahenk yapıyordu...kaydirigubbakcemile2
Senin şansına dün o kadar çok verdiler ki fragmanı..:hulya:

bende açtım show bekliyorum verince yazcam buraya :)

:) bakalım sitesinede girdim vermemişler en sevdiğim dizi başka dizi izlemiyorum

Back
X