• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

Ya zaten baştan sonra iyice saçmaladılar bu ne ya, bi bölümde diziden soğudum bee...
Ben hiç beğenmedim olayların gidişatını da sezon finalini de.
Açıkçası çok da merak ederek ve hevesle bekliyor olmayacağım... üf yani.

gerçekten bu nası bi final yaa

herkesin hayatı tepe taklak oldu bi finalde

esinin,özgürün tam denizi sevmeye başlamıştı ki
ortaya çıktı tüm komplo planları:jeyyar:

esin bebekle memlekette napıcak bakalım
patronla bişeyler niye olmadı hayret adam aşık belli
ama beklediğimiz hareket gelmedi şimdilik patrondanfisfisfis

ipek napıcak bakalım bu kez meleğin ipler koptu gibime geliyo
kim ikna eder sizce meleği

bu arada süt nine kapıcının evinde kalıcak sanırımCADIARZU
evleri ayıralım diye konuşuyolardıya melekle
e muallada kapıcıyla evlendiğine göre:roflol:

Bence süt nineye kapak oldu. Melek'in kızına laf ederken, kendi kızı kapıcıya kaçtılaelaelaelaelae Ama zahmet edip kızla ilgilenen de olmadı ki....

Acaba yeni sezon ne zaman başlar, neler olur... Bu merakla aylar geçer mi ki?

ya kızlar sonuna dogru izleyemedim noldu en son barışa gitti melek teyze sonra göremedim erkan bebegi öğrenmedimi ben özgür söyler diye düşündüm ama olmadımı öyle bişi.. özgürün ne foyası çıktıki ortaya yavv biri beni aydınlatsın nolurrrrrrrrrrr...

ıyıce cıvıttılar fılmı ılk bÖlÜmler pek heveslıydım Şımdı kaÇırsamda umrumda olmuyor:(

kızlar farkettiniz mi
özggürlerin dükkanının kapandıgı saatte muaala yla fevzi evlendi
o saatte nikah kıyılıo mu :))

valla aynı şeyi ben de düşündüm... o kadar geç saatte ... birde nikah memuru daha 3 nikaha gidicem dedi ... :sm_confused:

hepsi kötü oldu ya... özgür için tam sevinirken o da yalan oldu... zaten mualla kapıcı aşkına sinir oluyorum... bir de tabii erkanla eylüle de sinir oluyorum ...

ne biçim bir sezon finaliydi yaa barışla ipek bir mutlu olamadılar güzel bir aşk izleyemedik,hadi sil baştan baştan beri bir bırakamadı ipek okulu,bakalım ne olacak kesin dönecek zaten..

deniz de çok kötü oldu tekrarbaşlamasa bari ,eski haline dönebilir...

esin ne olacask acaba gitti ama patronuyla evlenebilir ilerleyen bölümlere...

erkan hocaya gıcık oldum yaa...muallayla kapıcı neler olacak bakalım ...

Ben bu diziye böyle sabun köpüğü misali, içimi ısıtan, yüzümü gülümseten şirin bi dizi diye başladım ama konular maşallah yaprak dökümünü geçti, hep felaket hep felaket. :mymeka: Yani felaketsiz sezon finali olmuyor mu anlamıyorum ben. Küstüm işte... :dilcikar:

valla aynı şeyi ben de düşündüm... o kadar geç saatte ... birde nikah memuru daha 3 nikaha gidicem dedi ... :sm_confused:

eee kızlar ona bakarsanız esinlerin otobüs 22.00 de kalkıyordu ama market kapanmıştı kapanış saati 22.00 yazıyordu ama esinler hala vedalaşmakla meşguldü. :kedi:

özgür ne yapti biri yazabilir mi?

canım hani özgür deniz için liste yapmıştı ilk başlarda denizi istemiyordu da bir erkeği kaybetmenin yolları diye madde halinde liste oluşturmuştu; ve bunları uygulamıştı. hıı işte esin özgürü aradığında uyuyordu telefonu açmak için deniz özgürün çantasını karıştırdı bu sıradada o listeyi buldu ve herşeyi farketti.

ya bişey sorcam ipeği dr götürdüler mi süt nineye tesekkur etti ipek fragmanda iazledim dün oarayı izleyemedim bi anlatın kızlar ya

Melek hn haberi olmadan,Süt nine ipeği Dr ye götürdü
Muayene ettirdi..Bakire raporunu aldı..
ıpek bozuldu tabi..
Eve gittiler.Melek hn söyledi süt nine
Melek hanımda Balıkesire dönme kararı aldı

Bebeğini aldırdımı peki esin ?
Ben izlemedimde..

yok aldıramadı...doktora gitti aldırmak için fakat kan tahlilleri yapılmadığı için ertesi güne randevu verdi doktor...akşam eve gittiğinde ise abisinini ve annesinin hazırlık yaptığını öğrendi ve apar topar yol açıktılar memlekete gitmek için....
artk neler olur yeni sezonu beklicez...orda mı aldırcak yoksa istanbula geri mi döncek...
ban kalırsa patronu peşinden gidip onu geri getircek...hatta onun istanbulda kalmasının tek yolu evlilik olduğu için ailesinden bile istiycek...birbirlerine de yakışıyorlar aslında adam bence gerçekden seviyor esini gideceğini duyduğundan beri çok üzgün elini çabuk tutup konuşsaydı...
erkan da hazırmış yani eylülün kollarına gitmek için fırsatını buldu ve kaçırmadı....:mymeka:
en çok özgür kız ve deniz fenerine üzüldüm...:gitme:kamera herşeyi kaydetti ve başı yancak özgürün...en kötüsüde deniz feneri onu bulduğu notlardan sonra çok zor affeder...:gitme:

Back
X