• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

himm oda güzelmis gercekten hos
normalde süt anne böyle bisy iste baya iyi yanstimislar hos simdilerde süt annelik sadece süt annelik ama hosuma gitti

Ben bu dizide mualla&yağlı kafa ilişkisine çok sinir oluyorum, o ne çirkin bi aşk öyle. özgür deniz aşkı da çok cıvıdı kıvamını tutturamadılar bi türlü, şenere çok gülüyorum, esini de ipekten daha çok beğeniyorum, esinin patronu da tam zamanında dahil oldu, çocuğu sahiplencek göz yok ama izleyip görcez :jeyyar:

bu bölüm çok heycanlı kızlar umarım barış hapis yatmaz çok merak ediyorum bu bölümü kız yakışıyorlar muala ile yağlı kafa çok tatlılar süper bir dizi bana göre

ya ben bu ipeğin saflığına sinir olmaya başladım
bu kadarda olmazki çok saçmalamaya başladı
saftrik yanlışları yüzünden kaç kişiyi üzdü
başlarda sarpa çok acırdım gerçi halada üyle ama yanlış yaptı
güzden düştü

mualla saftirik rolünü çok güzel yapıyo da adamı sevmedim ben, ilk bir iki bölümü pek izlememiştim belki o yüzdendir, aşklarının başlangıcını falan bilmiyorum yoksa bende seviyorum diziyi takip ediyorum yani

valla herkes sarpa kızmış ama ipeğin yaptığıda doğru değildi. sevmediği biriyle çıkıyo, kendi oyununda kullanıyo, barışla barışıncada hadi sarp güle güle diyo. tek taraflı bakmazsak olaylara bu durumda olan bir kişi, kız yada erkek olsun bu durumu kaldıramaz. ki o zaman birde alkollüydü. sonuçta yaptığınında yanlış olduğunu farketti ama geç oldu.

Ben şu eylüle sinir oluyorum, her ilişkide bir eylülcük çıkıyo zaten :umursamaz:

ama cok saçmaladılar
o pislik yüzünden okula göndermemekte ne oluo
kızı mı cezalandırıolar sarpı mı

gelecek bölüm fena ya

eylülle erkan öpüşüyo
esin evlenme teklif etse kabul ederdim diyo
napıcak acaba
patronu evlenicek esinle sanırım

ipeğin macerası bu kadar çabuk bitmez heralde
ama annesi fena parlıyodu yeni bölüm fragmanında

gelecek bölüm fena ya

eylülle erkan öpüşüyo
esin evlenme teklif etse kabul ederdim diyo
napıcak acaba
patronu evlenicek esinle sanırım

ipeğin macerası bu kadar çabuk bitmez heralde
ama annesi fena parlıyodu yeni bölüm fragmanında

E annesi de karşı komşuya yanık, onu bırakıp nereye gitcek zemuszemus

ben hala özgüre üzülüyorum yaaa... ne aptal ailesi var... haklı valla kız; anne baba olmak herkesin harcı değil...

eylül de evet ya her durumda haklı çıkarıyor kendini ; büyük başarı ...

erkana herşey müstehak da ...

ya bi de acaba ipek'e bekaret testi mi yaptırıyorlar ; bir yataktan kalkıyordu hiç unutmayacağım bunu diyerek ; esin kürtaj oluyor ; melek teyze barışa da kızıyordu...

ayy benim yüreğim kaldırmayacak yeni bölümü galiba ...

evet kızlar yeni bölüm heyecanlı olacak..
erkan eylülle öpüşüyor
esin 6 haftalık hamile ve galiba aldırıyor.çünkü özgüre eğer bana evlenme teklif etseydi doğururdum diyor
ipek oda hapsinde olduğu için barış balonlarla camına not gönderiyor seni seviyorum diye
süt nine ipeği bekaret testine götürüyor..ipek ağlayak bunu hiç unutmayacağım diye yataktan kalkıyor
mualla ve yağlı kafa gizlice evleniyor
özgür deniz aşkı büyüyor
melek barışa ciğeri beş para etmez insanmışsın diyor,ipeğede topla pılını pırtını,istanbul,konservatuar falan yok artık diyor
hani 29. bölümde sezon finali yapacaktı.öyle bişey geçmiyor

Back
X