• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

ipegi okuldan attilar, imza atilmamisti ama,
o arada baris hakani getirdi.... erkan ve erkanin eski sevgilisi hakani sIkIstirdilar oda herseyi itiraf edince Ipegi okuldan atmadilar....

ayy öldürcemm barışıı :mymeka: tahmin etmiştim böle bişi yapcagınıı :mymeka: ama haftaya her şey yoluna gircek heraldeee şıkıdım şıkdımmm hihoyyyt

barışa sinir oldum yazık oldu ipek böcüğüme:çok üzgünüm:
haftaya düzelecek gibi bakalım :sm_cool:

sonu nasıl bitti ay çok açıklıydı ipek söyleyemedi tühhhhhhh gitti barış

aşk olsun:asigim:
hemde ipek'le barış arasında, çok büyük bir aşk
ipek barış'a aşık,barış ipek'e
aşkların en güzelini, bu ikili yaşamalı..
işte onun kanıtı; barış'ın ipek'e yazdığı şarkı :asigim:

onun saçları var dalgalı
gülüşü güneşten yaldızlı
içinde ürkek bir sızı
ipek bir bağla bağlı
kalbi kırık onun
aşk benden yana değil..:asigim:

çok güzeldi yaa...ama o kız ipeğin yakın arkadaşı yaa... o olmamış... kurul zamanı hep ipeğin yanındaydı... ipek de şimdi arkadaşının sevgilisi diye düşünür zaten bir kere başına geldi... aman yaa... :(

çok güzeldi yaa...ama o kız ipeğin yakın arkadaşı yaa... o olmamış... kurul zamanı hep ipeğin yanındaydı... ipek de şimdi arkadaşının sevgilisi diye düşünür zaten bir kere başına geldi... aman yaa... :(

galiba benim b sevgilim oluo dedi yaaa sevili olcaklar heralde haftaya kaydirigubbakcemile4 hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

salak barış çok kızdım..erkekler neden böyle..birini severken aynı gün ötekine nasıl gidebiliyorlar..yazık değilmi şimdi o bahar denen kıza...barış gerçekleri öğrenecek baharı bırakıcak bide ipeğin yakın arkadaşı..kıızn suçu neydi..hepsi barışın aptallığı..

Back
X