• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

dikenler batmasın,pembe ayaklarına
büyük acılarla büyüme,inşaallah
uzakta,yakında, kalırsam ayakta
dualarım seninle,hep yanıbaşında
nenni..nenni..nenni..
nenni..nenni.. kara kuzum
nenni..nenni..ipek kızım
eee,eee,eee...

reklamlardan sonra sonunda noldu izleyemedim benn

ipek hocayla konuşmak için o daya girdi oda iki gıcık kız vardı biri geliyo diye kapının arksana saklandılar ve ipek görmedi onlar kız arksaında kafasına bişey vurdu ipek yere düştü bittisenağlama

her bölüm de olduğu gibi bu bölümde çok güzeldi yerimseniben
bazı sahnelerinde kızsam ve sinirlensemde,hayattan,hayatın içinden varolan bir dizi olduğu için,başından sonuna kadar seyrettiğimde hayatın bana bir çok şeyi yaşayarak öğrettiği gibi..bu dizide bana seyrettiğimde bir çok şey öğretiyor..özellikle bu bölümde süt nine sayesinde çok şey öğrendim..seviyorum ben bu süt nine karakteriniŞeniz
gelelim bu haftaki bölüme:kahve:

özgür,ipek'le esin'i barıştırmak için birer küçük oyunla her ikisinide binanın alt katındaki bodruma kilitledi..ilk başta güzel güzel konuşurlarken,esin;ipek'e en sevdiğim kıyafetimi mahfetsen yada en sevdiğim fincanı kırsan,seni affederdim ama iş sevgilime yan gözle bakmak olunca telafisi mümkün değil ipek dedi..bu sözün üstüne ipek'te esin'in geçmişte onunla paylaştığı bir sırrını ona karşı kullandı ve esin'den tokadı yedi..:a015:insan;arkadaşı,dostu olarak gördüğü biriyle gün gelip arasında anlaşmazlıklar olsa bile kendisiyle paylaştıklarını asla ona karşı bir koz olarak kullanmamalı ve bir başkasına da asla anlatmamalı..a.sişte ipek bu noktada bana göre hatalıydı,bunu yapmayacaktı..her ne olursa olsun esin ipek'i arkadaşı,dostu olarak görmüş ve onunla zamanında bir sırrını paylaşmıştı,şimdi araları açık diye ipek bunu ona karşı bir koz olarak kullanmamalıydı..esin;ipek'e erkan'a aşık diye değil,zamanında paylaştığı bir sırrını araları bozukken bir koz olarak kullandığı için tokat attı..esin'de hatalı çünkü;aşk işte insanın karşısına nerde,nezaman çıkacağı belli olmayan bu duyguyu ipek erkan'da buldu,bulduğuna inandı,erkan'sa ipek'i hep bir kardeşi,öğrencisi olarak gördü ve günün birinde ipek'in ona olan hayranlığının geçeceğine inandı..haklıda bu günler gelip geçecek ve ipek gerçek aşkı barış'ta bulduğunda bu günlerini hatırladıkça gülüp geçecek..esin'le konuşan erkan;''birinin düşüncelerine katılmıyor olabilirsin,hatta eleştirebilirsin ama duyguları yüzünden onu yargılayamazsın''diye ne güzel söyledi..ipek özgür'le konuşurken babasının küçükken ona söylediği bir sözü paylaştı;'' yumruk çene,tokat kalp kırar ''diye..ipek'in şuan esin'e karşı kalbi kırık ama bu noktada her ikiside hatalı ve hatalarını farkedip tekrardan barışacaklar..ama esin'in ipek'e attığı o tokat kalbinin derinliklerinde bir yerlerde hep kalacak..yara geçer izi kalır hesabı..hem şuanda esin'de bir noktada ipek gibi..erkan'dan bir başkasının hoşlandığını bilmeden erkan'ı sevmeye devam ediyor..bir zamanlar ipek'in erkan hocan'ın esin'den hoşlandığını bilmeden onu sevdiği gibi..yani esin, eylül'ün varlığından habersiz..eylül'ün varlığından haberdar olunca hele birde zamanında birbirlerini deli gibi sevdiklerini öğrendiğinde şimdikinden daha zor günler esin'i bekliyor olacak..işte o zaman özgür'de,ipek'te,esin'in yanında olacaklar..:teselli:
salih amca;oğlu deniz'in hayata daha sıkı tutunması ve kafasını meşgul etmesi için özgür'den yardım istedi..biri fb'li biri gs'lı olan bu ezeli rakip halı saha maçı yapacaklar,salih amca da kalede duracak..evdeki spor eşyalarını almaya giden özgür, babasını bir başka kadınla annesini aldatırken yakaladı..:1shok:
eylül'se geçmişte erkan'la yaşadığı aşkı kaldığı yerden devam ettirmek,geçip giden zamanı ve geçmişteki hatasını telafi etmek istiyor..bunun içinde elinden geleni yapmaya başladı ve yapmayada devam edecek..esin,erkan'ın evindeyken cd çalara bir cd koydu..çalan şarkı ''sertab erener'in gel barışalım'' şarkısıydı..erkan bu şarkıyı duyunca biran duraksadı ve eylül'ü düşündü..
telafisi mümkün mü? hayatta bazı şeyler vardır ki asla telafisi yoktur;nasıl ki yaydan fırlayan ok,geri dönmezse,ağızdan çıkan söz geri alınmazsa,geçip giden zaman geri döndürülemezse..özgür'ün babasının yaptığı işin telafisi yok,özgür'de annesi de onu asla affetmeyecekler..eylül'ün zamanında,erkan'ın aşkı yerine işini tercih edip gidişinin ve onsuz geçirdiği zamanın da telafisi yok..erkan eylül'e geri dönmeyecek ve esin'le olan birlikteliğine devam edecek..eski günlerini hatırlayıp arada kalsa ve bir tercih yapmak zorunda kalsa da tercihi esin'den yana olacak..burda telafisi mümkün olan tek bir şey var o da eda ve gülşah'ın ipek'e düzenledikleri oyunu gülşah'ın gidip ya barış'a yada diğer öğretmenlerinden birine anlatarak,ipek'in okuldan atılmasına engel olarak..bunu eda yapmaz ama gülşah yapar çünkü gülşah, eda kadar kötü bir insan değil..a.s

ipek hastalandı..mualla ipek'in alnından öpünce ateşi çıktığını anlayınca koşarak melek teyzeye söyledi..melek teyze telaşlandı ama bunu ipek'e belli etmemeye çalıştı ama kapısının önünden de bir dakika ayrılmadı.. hep mualla'dan haberlerini aldı..şifalı içecek hazırladı mualla ile gönderdi..içinden de ''içsinde şifa bulsun,demirden sağlam olsun''dedi..ipek'in ateşi süt nine ve mualla'nın da çabalarıyla düştü,iyileşti..ama ipek annesinin kendisiyle ilgilenmediği vede zayıf noktasını bildiği için ''o gelip bana sarılıp elleriyle bana bakana kadar hasta kalacağım'' dedi ve hasta numarası yapmaya başladı..:kızgın:melek teyze bu durumdan habersiz kızı için çok üzülüyor..:çok üzgünüm:süt nine ipek'i okula götürmesi için barış'tan yardım istedi..barış'la ipek birlikte okula gittiler..yolda konuşuyorlardı ve barış ipek'in hasta olmadığını bu pinokyo'luğunu neden yaptığını sordu..sonrada barış ipek'in yaptığı bu numaranın bir benzerini daha 15 yaşındayken babasına yaptığını..babasının ona gereksiz yere tavır aldı diye sağlam bacağını alçıya aldırdığını anlattı..ipek çizmeyi iyice aştı ve ateşi çıksın diye tebeşir tozu yemeye başladı.. tamda bu esnada mualla'ya yakalandı..mualla;''annemler okulun tozunu yut derken,bunu söylemiyorlar ki,oku adam ol demek istiyorlar''dedi..kaydirigubbakcemile3bu mualla da alem kız vesselam..tam ipek'e kızıcam:kızgın:bir sözüyle yüzümde tebessüm oluşturuyor bu mualla..kaydirigubbakcemile3tebeşir tozu işe yaradı ipek'in ateşi 40 a çıktı..:1shok:melek teyze hemen ipeği ılık duşa soktu ve ipek iyileşti ve muradına da erdi..annesiyle beraber geceyi koyun koyuna yatarak geçirdiler ve küçükken dinlediği ninniyi yine annesinden dinledi..:ecrin_bebek:sabahta annesi tarafından ''ipek'im,kızım,nazım,yıldızım''diye uyandırıldı..:CüvCüv: işte o büyük an;melek teyze yatağın altındaki tebeşirleri buldu ve kendisine oynanan oyundan ötürü ipek'e çok kızdı..ablasıda ölmeden önce böyle ateşler içerisinde yandığı için çok korktuğunu ve kabuk bağlamış yarasını kanattığı için ipek'e çok kızdı..:kızgın:bu ana kızın arasını süt nine yaptı.. girdi ikisinin arasına önce melek teyzeyle konuştu;''bunlar hata yapacak,biz affedeceğiz,bunlar yaralanacak,biz saracağız,sonra büyüyecekler ana olacaklar,bizden gördüklerini yavrularına uygulayacaklar'' sonra ipek'e döndü ve ''ne yapıyorsan toyluğundan yapıyorsun'' dedi..süt nine yaptın yine büyüklüğünü,ipek'e hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verdin..seviyorum seni süt nine..Şeniz
gelelim eda ile gülşah'a..:mymeka:
her zaman ki gibi kötülükler abidesi eda yine iş başında,tabi yanında gülşah'ta var ama gülşah onun kadar kötü değil..eda onu öyle bir dolduruşa getiriyor ki ne yazık ki o da eda'dan farksız hale geliyor..
eylül hocanın odasında hakan'ı sınav sorularını ararken yakalayan eda'nın aklına şeytanca bir fikir gelir ve ipek'e bir komplo kurar..ipek'i hem barış'ın hayatından hemde okuldan sonsuza kadar uzaklaştıracak bir fikirdir bu..kötükedihüso gülşah ben bu işte yokum, derdim sadece rolü almaktı desede eda buna izin vermez..:mymeka:ipek'in ve gülşah'ın girdiği 1.sınavın ardından bu ikili ipek'in sınav kağıdındaki cevapları silerler,aslında cevapları silen eda'dır,gülşah sadece onun yanındadır ve ipek sınavdan 30 alır..buna itiraz etmek için hocanın yanına giden ipek, cevap kağıdını görür ve cevaplarının silindiğini görür..2.sınavada giren ipek bu durumdan tedirgin olmuştur..sınav sonrası hemen cavidan hocanın odasına gider hocayla konuşmak için..oda da cavidan hoca yerine gülşah ve eda vardır ve yine eda, ipek'in sınav kağıdındaki cevapları silmekle meşgulken,ipek'in odaya girmesiyle elleri ayakları birbirine dolanan bu ikili ipek'e yakalanmamak için kapının arkasına saklanırlar..ipek yerdeki kağıdı masanın üzerine koyarken o kağıdın aslında kendisinin sınav kağıdı olduğunu ve cevaplarının da silidiğini görür:1shok: nasıl ya demeye kalmaz, eda arkadan sinsice yaklaşarak ipek'in kafasına sert bir cisimle vurarak bayıltır..:oklava:
eda bu yaptıkların senin yanına karmı kalacak sanıyorsun..Çok üzgünüm çoookherşey gün yüzüne çıkacak ve kazdığın kuyuya sen düşeceksin bekle ve gör..ipek o rolüde alacak,barış'la da birlikte olacak,sende çatır çatır çatlayacaksın..:mymeka:

çok teşekkürler semuşum...bu hafta izleyememiştim ama izlemiş gibi oldum...ne güzel anlatıyorsun...sağol canım...

senide her daim melekler korusun ve kollasın ...iyi geceler...:1hug:

semuş'cum; bu hafta izleyememiştim :utangac: Çok teşekkür ederim sana, sayende izlemiş kadar oldum ŞenizŞeniz

çok teşekkürler semuşum...bu hafta izleyememiştim ama izlemiş gibi oldum...ne güzel anlatıyorsun...sağol canım...

senide her daim melekler korusun ve kollasın ...iyi geceler...:1hug:
fatma ablacım; benim için çok güzel dilekler de bulunmuşsun...çok teşekkür ederim...:1hug:
bilmukabele ablacım...a.s.
tsk30hu31i.gif

semuş'cum; bu hafta izleyememiştim :utangac: Çok teşekkür ederim sana, sayende izlemiş kadar oldum ŞenizŞeniz

didis'cim; rica ederim bitanem..Şeniz belli mi olur gün gelir benim de izleyemediğim günler olur ve dolayısıyla da burda yorum yapamam...işte o zaman bende sizlerin yazdıklarını okurum.. yerimseniben

kızlarrrr cokk güzeldi di mi yaaa :asigim: ben cok güldüm bu bölümde ama aynı zamandada ipek e cok üzüldüm.. inş bu sayede aşık olur barışa.. :asigim:
esinede bi gıcıgım kiii sormayın gitsinn :mymeka:

ben pek gülemedim canim bu bölümde.... ama kendimi tam diziye veremedim ondanda kaynaklaniyo olabilir

kizlar dikkatinizi cektimi bilmem ama mac oynarken kapicinin giydigi üniformaya dikkat eden var mi? yerimseniben

Back
X