Melekler Korusun Show Tv

wayyy erkan a da bak sen ne güzel evlenme teklifi etti
haftaya final olucak bitiyor :(((
şu aslı yı elime verseler parçalıycam kızı

bitmesin ya, bilmiyordum biteceğini, çok boşlukta hissettim, çoğu şey havada kalmasa bari, güzel bir final olsun, finalin fragmanını izledim ipek doğuruyordu, zamanı ileri mi alıyorlar yine, erkanla esin de yeni evleniyor, o evlenme teklifinin üzerine 9 ay sonra mı evleniyorlar, barışa deli oldum ya aptallık yaptı resmen çok sinir öyle koca nasip olmaz kimseye inşallah, aslı gibiler de evlerden ırak :) :)

ya bu aslıyı oynayan oyuncunun gerçek adı neydi bilen varmı ? tanıdık bir dizide daha oynuyodu :( aradım google dan ama bulamadım..

ya bu aslıyı oynayan oyuncunun gerçek adı neydi bilen varmı ? tanıdık bir dizide daha oynuyodu :( aradım google dan ama bulamadım..

ismini bilmiyorumda gecenlerde kavak yellerinde oynayan burakla evlenmisti haberlerde görmüstüm o oyuncunun ismini aratirsan belki cikar

Ay sonunda yaaa
Erkan aklını başına aldı ve evlenecekler.
Zaten tek baktığım onlardı. Arka planda ki çift gibi dursalarda benim için asıl konu onların arasındaki hikayeydi.
Sanki aşkları gerçek:gitme:

Gerçi nedense ben Erkan' nın 32 dişini birden gösterip gülünce bir garip geldi ama genede mutlu son olmasına sevindim.
Umarım Barış' la İpek ayrılır.
Zaten Birol' da gitti kaydirigubbakcemile2

barışla ipeğin ilişkisi çok aptalcaydı ya evlendiklerinden beri
evlenmeden önce ne güzeldi
barış boşverdi sanki her şeyi
ipeği hiç umursamadı bence
ipeğin ayrıldığı iyi oldu

ya akşam bu dizinin final bölümünü vermeyecekler miydi kızlar vali filmini yayınladılar bende mi bi yanlışlık var kaçırdım mı yoksa bilmiyorumkismile

aptal barış kaydirigubbakcemile
bu dizi de bitiyo :gitme:
ama gündüz baştan başlattılar veriyorlar 12 de boshayallersmile

genel anlamıyla fena olmayan bi finaldi ama dikkatimi çekti esinle erkanda esin sanki zorla öpüp sarılıyordu gerçi sarılmıyordu hep erkan sarılıyordu ama rol gereğide olsa insan biraz özen gösterir ama değilmi öpüşmelerinde filan aşık gibi gelmedi bana

ayrıca o aslı şırfıntısınıda nasıl sepetledi barış orayı gösterselerdi keşke şöyle iyi bi laf söyleyip bozsaydı tekmeyi bassaydı yüreğim buz gibi olurdu kötükedihüso

Back
X