• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

ipeğin en son barışa ait olmak istemesi ne saçma bişey oldu yaa..izleyesim gelmedi..konu bulamadılar herhaldeboshayallersmile

eylülden nefret ediyorum y,ne yaptı yapıcanı alsanaalsanasmile

esinde gitsin neydi o cocuğun adı onuls evlensin bence en ideali o:hulya:

erkan gibi dengesiz biriyle evlenilmez zaten.. anca eylule olur onungibisi tam birbirlerini bulmuslar=)
Mert iyi bakacaktir esine ve bebege

Ben size dedim kızlar bu Erkan dan ne koca olur ne de baba, saplanıp kalmış Eylül e, neymiş ilk aşkıymış kadın yıllar önce ortada bırakıp gitmiş bunu bu hala Eylül üzülmesin diye kendini yırtıyor.
Eylül zaten psikopat bu bölümü izlerken Esin ve bebeğine bile zarar vermeye kalkacak diye düşündüydüm ama intihar bombası patlatarak aldı yine alacağını alsanaalsanasmile

ıpek ve Barış a geçen bölümden beri uyuz olmaya devam ediyorum :mymeka:

Ayrıca bir dizide bu kadar mı dengesiz ne istediğini bilmeyen karakterler olur toplama gibiler :dilcikar:

o salak erkan ve erkan gibi salak erkekler ; esin gibi güçlü kızları değil de eylül gibi zayıf kızları tercih ederler zaten hep...

özgür annesine taşınırsa pek ortalıklarda olamaz sanki... özgür çıkacak gibi geldi bana yavaştan...

ilk basi cok sacma geldi ipek gecelikle sener geldi kapiya bakayim diyor..annesigille karisilasiyor azicik sirf karisilassinlar diye öyle ayzilmis birsey..yani sener de gelse o sekilde cikmak cok mu hos olackti..

valla yinede annesi pek birşey demedi yani. benim annem beni gecelikle yakalıcakta birşey demicek off düşünemiyorum bile. ne kadar değişti melek hanım.

barış ipeki aldattığı kızla arkadaş ayağına yatıyor. kız da haliyle ya ben ya o diyor. barış normal bişeymiş gibi davranıyor. bu nee yaa? o barış iyi bi dayağı hakediyo bence!

erkan gibi karaktersiz kararsız biri girmez inşallah hayatıma sinir oluyorum ona ya insan kimi istediğinini nerde olmak istediğini bilmez mi eylül intihar etmişmiş baksen esin de azcık akıl varsa gider mertle evlenir

Back
X